• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kopma noktasi!!!

anlasinlar bana emrivaki yapamayacaklarini bik bik bik diyorsun da,
esin onlara Elysionight emrivakilerden hoslanmaz, sorsaydiniz onceden falan dememis ki.
bizim baska planimiz vardi da dememis.
yani onlara bir ders verdiginiz ya da kendinizi onemsettiginiz yok.
sadece esinizle aralarina bir kirginlik soktunuz,
su an ablasinin kardesine ne kadar kirildigini tahmin edebiliyorum.
istediginiz buyduysa rahatlayabilirsiniz.
ama artik emrivaki yapamazlar diye dusunuyorsaniz, bal gibi yaparlar.
cunku sorunun bu oldugundan haberleri bile yok.

yıllar önce kasım ayında evlendik.yılbaşı ,aynı zamanda eşimin doğum günüydü.görücem o zaman bekar ve yılbaşında abisinin yokluğuna alışamamış,bizimle olmak istemişti ve abisine sormuş,size gelebilir miyim diye.ben de neden olmasın dedim.3 kişi çokta eğlenmiştik.ama eşimin gözünde ki mutluluğu asla unutamam.iyi ki de çağırmışım...
eşinize üzüldüm...

Eşime senin uzulmene gerek yok :) sagolasin

Kazın ayağı her zaman öyle olmaz .Şimdi 5 aylık evlisin ,taze daha ..Ama bu 5. senede böyle olmaz ..Aile konusunda rest çekme ,çekersen kaybedersin ..Deli dumrul gibi değil aklınla hareket etmelisin ..Eğer oyunu kuralına göre değilde kafana göre oynarsan oyun dışı kalırsın ..Eşin sıkılır,ailesi sıkılır,birbirlerini doldurup ,boşaltmaya başlarlar..
Ayrıca benim doğumgünümde benim kardeşimi istemeyen eş kapıyı boylamıştı kendisi terketmeden kovulmuştu zaten ...

esin onlara Elysionight emrivakilerden hoslanmaz, sorsaydiniz onceden falan dememis ki.

Kendi kafanda kurdugun bik biklari kendine sakla elbette benim engelledigimi anladi .. esim normalde durduk yere onları redetmez iyi bilir insanlarda saf degil heralde.. varsayimlarla yazdigim konuyu kafana gore yorumlama

Yapacak birseyim yok bi kerelikte olsa ben tahammul gosteremiyorum esimde pek belli etmiyor belki uzulmuştur zavallim ama tavrimi degistirmeyecegim ben yerine onlar tavrini degistirsin varligimi kabul etsin gelsin agirlarim ama bu durumda hatir işi yapamam malesef
Peki o zaman ama bence bencillk yapıyorsun

Bak senin yorumun da cok dogru, onlarin su an konu sahibinin tepkisinden haberleri bile yok. Haberleri olmadigi icin problemli olarak konu sahibinin esini gorucekler, herkes onu suclayacak. Daha once bunu tecrube ettigim icin cok iyi biliyorum. Egere senin ne isteyip istemedigini bilirlerse ina gore davraniyorlar zaten otomatikman.

Kazın ayağı her zaman öyle olmaz .Şimdi 5 aylık evlisin ,taze daha ..Ama bu 5. senede böyle olmaz ..Aile konusunda rest çekme ,çekersen kaybedersin ..Deli dumrul gibi değil aklınla hareket etmelisin ..Eğer oyunu kuralına göre değilde kafana göre oynarsan oyun dışı kalırsın ..Eşin sıkılır,ailesi sıkılır,birbirlerini doldurup ,boşaltmaya başlarlar..
Ayrıca benim doğumgünümde benim kardeşimi istemeyen eş kapıyı boylamıştı kendisi terketmeden kovulmuştu zaten ...

Ben bazi yerlerde musamma gosterdigimi biliyorum ama herseyede gosteremem .. evli kalacam diyede kendimi yirtamam cidden bigun istersede cikar giderim hayatindan sonunda.. iyi olcam diye kendimi sıka sıka senelerce evlilik bende surduremem zaten iskence gibi yani ozgur

Bak senin yorumun da cok dogru, onlarin su an konu sahibinin tepkisinden haberleri bile yok. Haberleri olmadigi icin problemli olarak konu sahibinin esini gorucekler, herkes onu suclayacak. Daha once bunu tecrube ettigim icin cok iyi biliyorum. Egere senin ne isteyip istemedigini bilirlerse ina gore davraniyorlar zaten otomatikman.

Ablasi esimi taniyor bu tavrinin altinda benim olacagimi bilecek kadar zekiler sıkıntı yok

aynı ben.... kafamı kesseler olur tamam peki diyemiyorum emri vaki yapıldığında...
Kayinvalide beni ariyor, biz karsiya gidecegiz gezmeye hadi sen de gel. Hayda.... Simdi bazilari dusunur kadin ne guzel cagiriyor gezmeye gitsen ne olur. Ama onun niyeti iyi degil. Bin defa soyluyorum bi iki gun onceden haber ver diyorum bi plan oldugu zaman, yok arkadas yapmiyor. Gelemicem diyorum, sen anca annene git zaten diyor:KK57:amac zaten bu lafi sokmak:KK51:

Buraya konu açıyorsun sonra yorum yapan insanları tersliyorsun herkes seninle aynı fiirde olmak zorunda değil. fahri konsolos fahri konsolos doğru söylüyor ne bilsin sizin plan yaptığınızı kendince gayet İYİ niyetli olarak kadın süpriz yapma kardeşi ile olmak istemiş. Ayrıca ben benim eşim doğum günümde kardeşimi ailemi istemeyecek var ya kıyameti kopartırım ne demek ya aileyi istememek. Kusura bakma şimdi cicim ayları sen bu kafa ile devam edersen belli bir zaman sonra eşinide bayarsın. Bu nasıl bencillik ya.

Sizin gorumceyle iletisim kopuklugunuz var belli ki. Niye kardesine son anda soruyor bu plani yaparken seninle beraber yapsaydi ortak surpriz dogum gunu olurdu bozulmakta haklisin ama bu kizginliginin sebebi sadece bu durum gibi gelmedi bana baska seylerde var gibi

Ben bazi yerlerde musamma gosterdigimi biliyorum ama herseyede gosteremem .. evli kalacam diyede kendimi yirtamam cidden bigun istersede cikar giderim hayatindan sonunda.. iyi olcam diye kendimi sıka sıka senelerce evlilik bende surduremem zaten iskence gibi yani ozgur

pekala hangi konularda müsemma gösteriyorsunuz ? Nerelerde fedakarlık yapıyorsunuz ?

Kendi kafanda kurdugun bik biklari kendine sakla elbette benim engelledigimi anladi .. esim normalde durduk yere onları redetmez iyi bilir insanlarda saf degil heralde.. varsayimlarla yazdigim konuyu kafana gore yorumlama

Hayat bu, hepimiz kendi kafamızda kurduğumuz bıkbıklarla hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz ve kafamıza göre yorumluyoruz. Söylediklerinde mantıklı ol ki önemsenesin ve ciddiye alınasın, bu bugün eşin ablası olabilir yarın öteki biri. Ayrıca evet ablası senin emrivakilerden hoşlanmadığını bilseydi veya seni önemseseydi bugün kendin telefon alırdın müsait misiniz? diye, saf değil ne peki o zaman, ısrar ediyorsa üstüne? Ya "bilmiyor" ya da "önemsemiyor".

Bana kalsa ben gelen pastayı kurabiyeyi yer, öteki gün özellikle ikimiz başbaşa kutlardım, hem karnım doyardı hem pastam dururdu whuhuu. Taviz mi vermiş oldum; hayır, prensiplerimden mi vazgeçtim; hayır, had mi bildirdim; hayır, derdim var mı? Yok.

Son düzenleme:
Ben olsam üzülürdüm ya. Ne bileyim doğum günleri kalabalık kutlanıp, hediye almak, beraber pasta yemektir. Sizi sevdiğinden söylememiştir ama bence buruk girecek yeni yaşına. Yani onlara karşı dizginlerin kimin elinde olduğunu göstermek için eşinizi üzmek hoş değil bence.
Ben de tek çocuğum, ama çevremde kardeşleri gördükçe ah keşke kardeşim olsa derim. Ondan eşimin kardeşlerini de kardeş gibi görmek isterdim. Kardeş iyidir. Ne güzel sizin de kardeşleriniz olur yakınlığı kurarsanız. Zor zamanlarda Allah korusun hastalık da falan ilk onlar koşacaklar. Ailesi evet sizsiniz artık ama kalabalık ve büyük bir ailesiniz bence. Yani artık sizin de dahil olduğunuz büyük bir aile olduğunuzu varsayın ve öyle hareket etseniz siz de mutlu olursunuz.
Benim sevgilimin iki erkek kardeşi var. Onlarla daha resmi hiç bir şey yokken samimi olup benimsesinler de kız kardeşleri gibi olayım istiyorum. Keşke kız kardeşleri de olsaymış diyorum mesela. Yalnızlık zor, büyük aile iyidir.
Kalabalık doğum günleri de kutlayan kişi için daha güzel oluyor. Sevildiğini önemli olduğunu görüyorsun, hediyeler alıyorsun. Herkes gittikten sonra da en kıymetli olan eşinle zaten özel bir kutlama yaparsın ;)

Buraya konu açıyorsun sonra yorum yapan insanları tersliyorsun herkes seninle aynı fiirde olmak zorunda değil. fahri konsolos fahri konsolos doğru söylüyor ne bilsin sizin plan yaptığınızı kendince gayet İYİ niyetli olarak kadın süpriz yapma kardeşi ile olmak istemiş. Ayrıca ben benim eşim doğum günümde kardeşimi ailemi istemeyecek var ya kıyameti kopartırım ne demek ya aileyi istememek. Kusura bakma şimdi cicim ayları sen bu kafa ile devam edersen belli bir zaman sonra eşinide bayarsın. Bu nasıl bencillik ya.

Ayni fikirde olmayan biton insan var zaten bisey demedim konu disinda kendi kurduguyla yorum yapanlarla ugradamiyacagim
Bik bik bik yapiyorsun onlatin haberi yok diyor
Ablasi kardesinin durduk yere boyle yapmayacagini bilir altinda benim oldugumuda bilir asilsiz yorum yapmayin

Üstümü giyindim cıktım saçlar ıslak gülümsedim napim baska ah gelin olmak ne zor.
Birde daha kötüsü unuttular ogun kutlamamışlardı eşimin dogumgününü eşimde mesaj attı kardeşine oğullarının doğumgününü bile kutlamıyorlar ben artık onlara hiçbişey demiyorum diye.
Ondan sonra bi pasta alıp gelmişler guya mesajdan haberleri yokmuşmuş zaten planları buymuşmuş. Eşim biton surat astı pastayı bile yemedi o surat asarken bende assam olmazdı. Böyle saçma bir gece yaşadık işte:rolleyes: Aman bende ne anlatmışım ya bir dokun bin ah işit benden:p
Ay valla napılırki o durumda idare etmekten başka napacan çekecen boşuna dememiş büyüklerimiz:KK14:

Bu ne yahu evlendiniz diye tapusunu mu aldınız acaba ne demek gelselerdi evi terkederdim şaka mı bu yani evde olacağınızo öğrenmişler hem de kendilerii yapmış herşeyi size yap dememişler istemediği varsa çağırmayız demiş ailecek kutlamanın sakıncası ne yani ne güzel olur eşiniz de ablasına onca hazırlık yapmışken istemiyorum dedi öyle mi yazık öyle kardeşe o ablanın yerinde olsam kapınızdan adı atmam bir daha sanki ne bir iki saat dururlar giderler yine başbaşa kalırdınız kırmaya değer mi insanları hayır emrivaki tutturmuşsunuz zaten pasta kurabiye yapılmış size bi çay yapmak düşüyor bu mu zor. Eşinizin sizin aileniz gelmek isteyip istemese naparsınız bencillik

Back
X