- 10 Ekim 2014
- 32.758
- 147.402
- 798
Saksıyerine koyduklar hakkaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yıllar önce kasım ayında evlendik.yılbaşı ,aynı zamanda eşimin doğum günüydü.görücem o zaman bekar ve yılbaşında abisinin yokluğuna alışamamış,bizimle olmak istemişti ve abisine sormuş,size gelebilir miyim diye.ben de neden olmasın dedim.3 kişi çokta eğlenmiştik.ama eşimin gözünde ki mutluluğu asla unutamam.iyi ki de çağırmışım...
eşinize üzüldüm...
O emrivaki planlara uymadigim icin su an ben de kotu gelinim
Gerci esimin dogumgununu uc evde kutlamistik gecen sene, o bisey degil de emrivaki kabul edemiyor benim bunyem de![]()
anlasinlar bana emrivaki yapamayacaklarini bik bik bik diyorsun da,
esin onlara Elysionight emrivakilerden hoslanmaz, sorsaydiniz onceden falan dememis ki.
bizim baska planimiz vardi da dememis.
yani onlara bir ders verdiginiz ya da kendinizi onemsettiginiz yok.
sadece esinizle aralarina bir kirginlik soktunuz,
su an ablasinin kardesine ne kadar kirildigini tahmin edebiliyorum.
istediginiz buyduysa rahatlayabilirsiniz.
ama artik emrivaki yapamazlar diye dusunuyorsaniz, bal gibi yaparlar.
cunku sorunun bu oldugundan haberleri bile yok.
Peki o zaman ama bence bencillk yapıyorsunYapacak birseyim yok bi kerelikte olsa ben tahammul gosteremiyorum esimde pek belli etmiyor belki uzulmuştur zavallim ama tavrimi degistirmeyecegim ben yerine onlar tavrini degistirsin varligimi kabul etsin gelsin agirlarim ama bu durumda hatir işi yapamam malesef
Bak senin yorumun da cok dogru, onlarin su an konu sahibinin tepkisinden haberleri bile yok. Haberleri olmadigi icin problemli olarak konu sahibinin esini gorucekler, herkes onu suclayacak. Daha once bunu tecrube ettigim icin cok iyi biliyorum. Egere senin ne isteyip istemedigini bilirlerse ina gore davraniyorlar zaten otomatikman.anlasinlar bana emrivaki yapamayacaklarini bik bik bik diyorsun da,
esin onlara Elysionight emrivakilerden hoslanmaz, sorsaydiniz onceden falan dememis ki.
bizim baska planimiz vardi da dememis.
yani onlara bir ders verdiginiz ya da kendinizi onemsettiginiz yok.
sadece esinizle aralarina bir kirginlik soktunuz,
su an ablasinin kardesine ne kadar kirildigini tahmin edebiliyorum.
istediginiz buyduysa rahatlayabilirsiniz.
ama artik emrivaki yapamazlar diye dusunuyorsaniz, bal gibi yaparlar.
cunku sorunun bu oldugundan haberleri bile yok.
Kazın ayağı her zaman öyle olmaz .Şimdi 5 aylık evlisin ,taze daha ..Ama bu 5. senede böyle olmaz ..Aile konusunda rest çekme ,çekersen kaybedersin ..Deli dumrul gibi değil aklınla hareket etmelisin ..Eğer oyunu kuralına göre değilde kafana göre oynarsan oyun dışı kalırsın ..Eşin sıkılır,ailesi sıkılır,birbirlerini doldurup ,boşaltmaya başlarlar..
Ayrıca benim doğumgünümde benim kardeşimi istemeyen eş kapıyı boylamıştı kendisi terketmeden kovulmuştu zaten ...
Bak senin yorumun da cok dogru, onlarin su an konu sahibinin tepkisinden haberleri bile yok. Haberleri olmadigi icin problemli olarak konu sahibinin esini gorucekler, herkes onu suclayacak. Daha once bunu tecrube ettigim icin cok iyi biliyorum. Egere senin ne isteyip istemedigini bilirlerse ina gore davraniyorlar zaten otomatikman.
Kayinvalide beni ariyor, biz karsiya gidecegiz gezmeye hadi sen de gel. Hayda.... Simdi bazilari dusunur kadin ne guzel cagiriyor gezmeye gitsen ne olur. Ama onun niyeti iyi degil. Bin defa soyluyorum bi iki gun onceden haber ver diyorum bi plan oldugu zaman, yok arkadas yapmiyor. Gelemicem diyorum, sen anca annene git zaten diyoraynı ben.... kafamı kesseler olur tamam peki diyemiyorum emri vaki yapıldığında...
Eger bu huyunu bilmelerine ragmen israr kiyamet devam ediyorsa net soyluyorum ki ben iyi niyet goremedim.Ablasi esimi taniyor bu tavrinin altinda benim olacagimi bilecek kadar zekiler sıkıntı yok
Ben bazi yerlerde musamma gosterdigimi biliyorum ama herseyede gosteremem .. evli kalacam diyede kendimi yirtamam cidden bigun istersede cikar giderim hayatindan sonunda.. iyi olcam diye kendimi sıka sıka senelerce evlilik bende surduremem zaten iskence gibi yani ozgur
Kendi kafanda kurdugun bik biklari kendine sakla elbette benim engelledigimi anladi .. esim normalde durduk yere onları redetmez iyi bilir insanlarda saf degil heralde.. varsayimlarla yazdigim konuyu kafana gore yorumlama
Buraya konu açıyorsun sonra yorum yapan insanları tersliyorsun herkes seninle aynı fiirde olmak zorunda değil.fahri konsolos doğru söylüyor ne bilsin sizin plan yaptığınızı kendince gayet İYİ niyetli olarak kadın süpriz yapma kardeşi ile olmak istemiş. Ayrıca ben benim eşim doğum günümde kardeşimi ailemi istemeyecek var ya kıyameti kopartırım ne demek ya aileyi istememek. Kusura bakma şimdi cicim ayları sen bu kafa ile devam edersen belli bir zaman sonra eşinide bayarsın. Bu nasıl bencillik ya.
Ay valla napılırki o durumda idare etmekten başka napacan çekecen boşuna dememiş büyüklerimizÜstümü giyindim cıktım saçlar ıslak gülümsedim napim baska ah gelin olmak ne zor.
Birde daha kötüsü unuttular ogun kutlamamışlardı eşimin dogumgününü eşimde mesaj attı kardeşine oğullarının doğumgününü bile kutlamıyorlar ben artık onlara hiçbişey demiyorum diye.
Ondan sonra bi pasta alıp gelmişler guya mesajdan haberleri yokmuşmuş zaten planları buymuşmuş. Eşim biton surat astı pastayı bile yemedi o surat asarken bende assam olmazdı. Böyle saçma bir gece yaşadık işteAman bende ne anlatmışım ya bir dokun bin ah işit benden
![]()