Elysionight, sence bu insanlar plan yaparken seni neden aramadilar bir durup düşündün mu? Sen onları bu kadar yok sayarken bu insanlar bırak senden kutlamak için 'izin' almayı seninle iki çift laf konuşmak bile istemezler..
Önce iğneyi kendimize, cuvaldizi başkalarına batiralim lütfen.
Madem güç göstermek istiyorsun yapacağın şuydu: cagircaktin gelceklerdi, kutlancakti bir guzel. Sonra mutfakta yalniz kaldığınizda, gorumcene soylerdin sevgili gorumcecigim boyle boyle plan yapmıştık, ama sizi kiramadik bir dahakine paslasalim lütfen güler yüzle soyleseydin, tatlı dilin gücünü göstermiş olacaktın evet.
Peki kendin bir plan yapmismiydin.. Bak burada gecen bir arkadaşımız konu açıp doğumgunu için fikirler alıyordu, gayet de hos fikirler aldı. Hadi diyelim, çok büyük bir plan yaptın, emrivaki oldu da bu atari neden yaptın anlamadım.
Elysionight, dünya donuyor; hayat geçiyor..
Her animiz her saniyemiz altın değerinde. Boyle kirginliklara, kalp kirmalara inan lüzum yok. Bak bana bu olayda mutlu olan bir taraf göster. Yok iste.. Anlatabildim umarım.
İnsanlara karşı ordugun bir duvarın var, once onları yık bence. Sonra değişimleri gorceksin.
Not:Bu bir eleştiri yazısı değildir, sadece biraz gerçekçi yaklasmani istedim arkadasim.