• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kopma noktasi!!!

Aniden gelene ben de kızarım.. ben ya da evim müsait oluruz olmayız.. Başka bir oturma gezme söz konusu olsa ona kızarım ama doğum günü aniden yapılan süpriz bişey olabileceğinden bu kadar abartmam.

ama dışarı çıkıp biz dışardayız yada biz başka program yaptık şu an dışarı çıkıyoruz gibi birşey demişsinizde ablası yok illa gelicez dememişki öyle olsaydı evet sonuna kadar haklıydın ama bu durumda pekte bi sakınca yok gibi tabi biz bi olay üstünden yorumluyoruz sen 5 aydır birliktesin olayların öncesini sonrasını bilemeyiz

Ailesiyle iyi bir ilişkileri var demek, onlar kardeş evlendi diye bağları kopmaz, kendince hoşluk yapmak istemiş. Ama her ne olursa olsun siz de ayrı bir aile oldunuz, kendi başına oturmaya gelmeden bile müsait misin diye sorması gerekirken, cümbür cemaat bir plan yapmadan önce eşinden önce seni araması gerekirdi, hem özel bi plânınız olabilir müsait olamayabilirsiniz hem de eşine yapılacak kutlamaya seni dahil edebilirdi.

Ayni şeyi düşünüyoruz, konu sahibi hakli bi konuda zaten lakin öyle can alıcı iki nokta var ki, önceki mesajimda da söyledim. Haksiz duruma düşmüş. Koca şaşkına dönmüş bence, bir anda evi terkederimler falan, bir yanda ablasını kırmak istememiş.
Adamcagizin psikolojisini anlayabiliyorum.

bunu söyleyecektim ben de...haklı iken haksız olmuş ...orantısız tepki kullanmış haha...tavırları hiç hoş değil daha adamakıllı bi üslup kullanabilirdi ve karşısındakiler utanıp ayıp ettik galiba derdi...ha belki bu durumda da derler ama ben olsam çok da mutlu olmazdım

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Emrivaki yapmalari dogru olmayabilir,ama sizin yaptiginiz terbiyesizlik......sanki kocanin dogum gunu ne kiiii...ablasi hazirlamis her seyi gelip bir iki saat oturup gitseler ne olacakkk.neyi kaybedeceksinnn...

Evladin olunca bunu sana anlatacak gelinin,damadin olacagini unutma....ustelik bir planin da yokkk.olsa yazardin.bir sonra yapacak olursalar frenlerdin.ona surpriz yapacagini soyleseydin onlarda bir hazirlik yapmazlardi.esinizi dusurdugunuz duruma bakin.ailesine gelmeyin dedirttiriyorsunuz.cok ayippp.birdeevi terkederdim diyorsunnn,sen benimesim olsan seni bir daha o eve sokmazdimmmm......yuruuuuuuuuuu derdimmm....benim erkek kardesim yok,gorumcede olmayacagim.ama ben bir gelinim,asla esimi boyle zora sokmam,asla ailesine boyle iyi niyet karsisinda sert davranmammmm....esinize cok acidim.sizede gicik oldum.

Guzel ahlak diliyorum size.

Kanima dokunan sey beni nasil yok sayar belki basbasa pkan kurdum belki disari cikicam sormuyor bile ,.. oyle tavra boyle tavir simdide yine yaziyor esime beni istemiyorsun yok kendim kutlarim filan bi ton şey soracakti once !!! Eskisi gibi bekar degil kardesi ben yönettirmem kendimi kimseye
Sen zaten yonettirmesinnnnnn...cok bellliiii...cok agir sozlerim var ama terbiyem izin vermiyor....

Tipik ben .bnde çok kızıyrm emrivakilere ama eşlerde hata ses çıkarmıyorlar .bnmde temizlik şehir dışından gemişiz valizler ortada .kv eşimi aramış x oğlum yarın size geliyoruz ha.benimkide bana Aynn bu şekil söyledi .bnde öylemi bana soran oldumu ara müsait değiliz de gelmiycklr dedim .ama kaç kere taviz verdm bn .ne münasebet evlenmiş saygı ya B'nde sinirlendim şimdi

İnsanlar genelde niye aksi yorum yapıyorlar biliyor musun? Düşüncesiz insan sayısı çok, düşünceli insan sayısı az. E bi bakıma haklılar da bu kafayla insanları sevmek zor çoğu insan kütük çünkü. Gaddar ve ters bir tip görünüyor olabilirsin konu sahibi ama gerçekte burda seni sert bulanlardan daha kırılgan bir yapın vardır. Başkalarının senin kadar düşünememesi seni kırıyor ve çevreye karşı kabuk oluşturuyorsun. Samimiyetsizlikten bin kat iyi. Tavsiye veremicem kelin merhemi durumu.. Zaten tavsiyeler başkasına verilmek için,malum.

ya aslında arkadas amacına ulastı o zaten kendi düsüncesinde biz ne desekte ben böyleyim beyenmiyene kapı diyo bosa 40 sayda yazı ne okuyun ne yazın vall

İnsanlar genelde niye aksi yorum yapıyorlar biliyor musun? Düşüncesiz insan sayısı çok, düşünceli insan sayısı az. E bi bakıma haklılar da bu kafayla insanları sevmek zor çoğu insan kütük çünkü. Gaddar ve ters bir tip görünüyor olabilirsin konu sahibi ama gerçekte burda seni sert bulanlardan daha kırılgan bir yapın vardır. Başkalarının senin kadar düşünememesi seni kırıyor ve çevreye karşı kabuk oluşturuyorsun. Samimiyetsizlikten bin kat iyi. Tavsiye veremicem kelin merhemi durumu.. Zaten tavsiyeler başkasına verilmek için,malum.
Cok guzel bir yorum.

Evett cezam bitti geri geldimmm sonunda :))) ben yokkken burada baya baya at kosturmuşsunuz
Tutup butun yapilan yorumları okumadim bikaçına baktim sadece..

Bana hak verende var vermeyende var birde, ohh eğlence cikti deyip "dur şundan hirsimi alayim" diyen acizler var eger caninizi yaktiysam daha once o an cevap verebiliyorsaniz verin tutup benim herhangi bir animi kollayip atlamayin bicogunuz konularimi önyargiyla giriyor zaten bunuda biliyorum cunku sizin kuyrugunuza bastigimi gayet biliyorum :))) bana olan ofkesinden sirf konularima girip didik didik açıgimi arayan zavalilar var :))
Sizlere bikere daha giydirirdim burda amma banım bugun açıldı :))
Ha birde acikcası ben buraya iyi mi yaptim diye sormadim napayim diye fikir amaclida yazmadim yaptim icimi doktum boşuna kendinizi yirta yirta yorum yapmaya gerek yok
Ben kimseyi ailesinden kacirmiyorum
Kimseye garezim yok
Ama eger bir plan yapiliyorsa
Benim evimde yapiliyorsa
Banada musait misin vs. Sorulacak bu kadar netim bu konuda..
Ister fazla ister az tepkimde bu olur o konusanlar.. herseyi yutuyorsunuz ,alttan aliyorsunuz ,belki kendi mutlulugunuzdan once esinizin ki geliyor olabilir .. ama her taviz verdiginizde oteki tavizin onunu aciyorsunuz sonra sizde buralara dusuyorsunuz :))))
Birde ben kocisimde kocisim diyen biri degilim o agzini fazla yayanlar var .. eger oyle biri olsam kocisime boyle davranmazdim malum kocisi terk edecek diye yuzune tukurse amin diyenler varken cikcik cok yanliş gelmissin senn dahabunca cevaba yazacak cok seyim var ancak site kuralları sagolsun hadi yine yine iyisiniz :)

Ailesi olabilir nezaketen musait misin baska plan yaptin mi diye insan sorar dimi ? Sormuyorsa bende boyle blok koyarim
en iyisini yapmışsınız eğer böyle bir planı varsa sizi arayıp böyle bir fikrim var demeli evin hanımı sizsiziniz ve ağırlayacak olanda çok terbiyesizce ve fikirsizce.ailesi olabilir ama herkez yerini bilmeli artık siz iki kişilik bir ailesiniz ve biraz nezaket ve görgü gereği size danışmaları gerekliydi böyle emrivaki olamaz.ben böyle durumlarda iyi niyer aramam resmenn seni kim sayar tavırları bunlar.

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler

canım benim çok haklısın bu hareketi 1 yapar 2 yapar devamı gelir...aynısı benim başımda var.en iyisini sen yapıyorsun....herkes yerini bilecek.sana söylemeden eşinle muhattap oluyor mubarek kadın.ben yapmadım hep kabul ettim eşimin ailesi o kadar terbiyesiz ki....hep böyleler yani

Back
X