- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.644
- 798
site kurallarina simdi uydun, oyle miEvett cezam bitti geri geldimmm sonunda :))) ben yokkken burada baya baya at kosturmuşsunuz
Tutup butun yapilan yorumları okumadim bikaçına baktim sadece..
Bana hak verende var vermeyende var birde, ohh eğlence cikti deyip "dur şundan hirsimi alayim" diyen acizler var eger caninizi yaktiysam daha once o an cevap verebiliyorsaniz verin tutup benim herhangi bir animi kollayip atlamayin bicogunuz konularimi önyargiyla giriyor zaten bunuda biliyorum cunku sizin kuyrugunuza bastigimi gayet biliyorum :))) bana olan ofkesinden sirf konularima girip didik didik açıgimi arayan zavalilar var :))
Sizlere bikere daha giydirirdim burda amma banım bugun açıldı :))
Ha birde acikcası ben buraya iyi mi yaptim diye sormadim napayim diye fikir amaclida yazmadim yaptim icimi doktum boşuna kendinizi yirta yirta yorum yapmaya gerek yok
Ben kimseyi ailesinden kacirmiyorum
Kimseye garezim yok
Ama eger bir plan yapiliyorsa
Benim evimde yapiliyorsa
Banada musait misin vs. Sorulacak bu kadar netim bu konuda..
Ister fazla ister az tepkimde bu olur o konusanlar.. herseyi yutuyorsunuz ,alttan aliyorsunuz ,belki kendi mutlulugunuzdan once esinizin ki geliyor olabilir .. ama her taviz verdiginizde oteki tavizin onunu aciyorsunuz sonra sizde buralara dusuyorsunuz :))))
Birde ben kocisimde kocisim diyen biri degilim o agzini fazla yayanlar var .. eger oyle biri olsam kocisime boyle davranmazdim malum kocisi terk edecek diye yuzune tukurse amin diyenler varken cikcik cok yanliş gelmissin senn dahabunca cevaba yazacak cok seyim var ancak site kuralları sagolsun hadi yine yine iyisiniz :)

umarim su cumlelerindeki tahrikler ve cirkin laflar icin yeniden ban alirsin..
'kuyrugunuza bastim' cumlesi ozellikle