• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kopma noktasi!!!

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler

"Guncel 44. sayfada cevabimdir konu bu kadar"
vayyyy be tepkiye bak.insanlar sanki evine baskına gelmiş:KK14:
yazık adama o kadar üzüldüm ki.yeni evli karısı özenip doğum günü planı yapmamış.ablası her sene ki alışkanlıkla hazırlık yapmış.aslında kocanın içi gitmiş ama karısının korkusundan kabul bile edmemiş,üstelik rezalet bir gün yaşamış.:KK43:
neyse daha yeni evlisin,gün gelir devran döner:KK51:

Bence konu sahibi cok cok kirilgansin. Bu yüzden savunma mekanizmasi gelistirmissin.
Ve kendini inandirmissin.
Böyle bir olayda bukadar sinirlenmen normal degil gercekten. Ve insanlara olan tavrinda normal degil.
Bunu bilmeni isterim.
Bu hayata savas alaniymis gibi bakis acin var sanki herkes düsman biri ile yakin olsan bundan firsat bulur seni vurur diye korkuyorsun..ki bilinc altinda var öyle bir durum.
Yasadiklarindan dolayi olabilir. Kendini disardan görmüyorsun ne yazikki..
Insanlar sana iyi niyetle birseyler acikliyor sen kendi fikrine saplantili bir haldesin.
Ve karsindaki insanlara itici görünüyorsun..kendi kendini maf ediyorsun sadece.
Psikologa gitmeni tavsiye ederim ictenlikle.

Sen dururken pskologa gerek var mı?? Herkonudada millete yok pskologa git yok sorunlusun hic kendinize bakiyormusunuz ? Herseyiniz dort dortluk sizden baska daha dogrusu size kotu gelen seyler rahatsizlik sayiliyor cunku herkes fabrika cikisli oluyor kimsenin hayata durusu farkli olamaz tavri farkli olmaz belli bi standarti car onun ustune cikan hasta oluyor .. oyle bisey yok hayat bazen oyle davranmayi gerektiriyor .. fazla yumusak olanlar cogu zaman uzuluyor ,oysa cok guvenmistim... oysa en yakin arkadasimdi ,oysa... diye gider durur savas alani gibi gormuyorum sadece gardım yuksek ki dunya cokta sevimli biyer degil :)) hayallerle yasayani gercekler döver .. sizin karakteriniz size benim ki bana MissCherryBlossom MissCherryBlossom

vayyyy be tepkiye bak.insanlar sanki evine baskına gelmiş:KK14:
yazık adama o kadar üzüldüm ki.yeni evli karısı özenip doğum günü planı yapmamış.ablası her sene ki alışkanlıkla hazırlık yapmış.aslında kocanın içi gitmiş ama karısının korkusundan kabul bile edmemiş,üstelik rezalet bir gün yaşamış.:KK43:
neyse daha yeni evlisin,gün gelir devran döner:KK51:

Aman yavaş donsun ... :))) tanimadigin insanlarin yerinede dusunme kendini dusun

Sen dururken pskologa gerek var mı?? Herkonudada millete yok pskologa git yok sorunlusun hic kendinize bakiyormusunuz ? Herseyiniz dort dortluk sizden baska daha dogrusu size kotu gelen seyler rahatsizlik sayiliyor cunku herkes fabrika cikisli oluyor kimsenin hayata durusu farkli olamaz tavri farkli olmaz belli bi standarti car onun ustune cikan hasta oluyor .. oyle bisey yok hayat bazen oyle davranmayi gerektiriyor .. fazla yumusak olanlar cogu zaman uzuluyor ,oysa cok guvenmistim... oysa en yakin arkadasimdi ,oysa... diye gider durur savas alani gibi gormuyorum sadece gardım yuksek ki dunya cokta sevimli biyer degil :)) hayallerle yasayani gercekler döver .. sizin karakteriniz size benim ki bana MissCherryBlossom MissCherryBlossom

aslinda senin gibilerine en iyi cevap
Ne halin varsa gör demek :KK51:

Sizin genellemenize gore "kocisine" ses cikarmayan her kadin "kapi onune konulma" korkusu yasiyor ya da tam tersi her ses cikaran "kendi" oluyor, "karakterli" oluyor.

Bu cok dar bir bakis acisi.

Bazi insanlar karsisindaki ne yapmis olursa olsun "kendisine saygisindan" susabiliyor.

Benim karakterim bana demissiniz de edepten, kendisine saygidan ya da baska nedenlerden susmayi "tercih etmis" insanlara ne diye saldiriyorsunuz?

Ha ama afedersiniz bir sizin karakteriniz fevkaladenin fevkinde, bir sizin kisiliginize laf edilmemeli, bir size saygi duyulmali, degil mi?

Ne kadar saygili olursaniz o kadarini gorursunuz.
Her istedigini soyleyen istemedigini isitir ya da isitecektir.

Ay bir de "yazilan yorumlarin hepsini okumadim tabii ki hahaha" kucumseyisinizden cok yara aldik vallahi.
Oysa lutfetmeliydiniz :)

Back
X