Sinirden Ölüyorum!

Sevdiceğim 4 gündür yanımdaydı,bugün yine mesafelerin kucağına bıraktım onu.:43: Okuduğum şehirde arkadaşları var,gelince onlarla kalıyor.:40: Bu süre zarfında hem ben dersaneme gittim,hem tiyatro provalarıma,hem de onunla buluşmaya...Diğer zamanlarda o da arkadaşları ile birlikte evde film izledi,oyun oynadı.Kızdım mı ? Hayır.:20: Çünkü onlar hem çok iyi çocuklar,hem de maddi külfetten,otel masrafından kurtarıyor sevdiceğimi.Ve huysuzluk yapmadığım için de son gün hep birlikte zaman geçirdik.:16:

Yani kısacası sizinki nimete küfretmek gibi bir şey.Her an dibinizde ama dert ettiğiniz şeylere bakın.Bu günleri çok ararsınız.:ssz:

konulariniza baktim da.. immm nasil desem. kirmayacak kelimeleri bulmaya calisiyorum ama.. kiskanclik konusunda bence profesyonel destege ihtiyaciniz var. boyle yasanir mi yahu?? iyi dayaniyorsunuz birbirinize valla

öfkeyle kalkan zararla otururur...hakettiğinden fazla tepki vermişsiniz..bir süre sonra sabrı taşar insanın..daha sakin olmayı denemelisiniz.

offf okurken içim daraldı resmen bi relax ol arkadaşım..

bu neyin öfkesi şükret ki adam seni terketmemiş bu muhabbetin üstüne..

yorumlarınız için tşk ediyorum haklısınz hepiniz
ama sinir krizi geçirmedim çıldırmadım normal bi şekilde bağırdım sadece neyse dediğiniz gibi ben bu durumları abartıyorum biraz fazla kontrol ediyorum ama elimde olan bişey değil bi türlü rahat olamıyorum.
mesela bugün yanındaydım bilgisayarına bakıyodum bişey gördüm bilgisayarında,açılmadı dosta neden bilmiyorum..sordum söyledi kendisiyle ilgisi olmadığını çünkü bilgisayar kuzeninin hatta kuzeninin eşinindi,sevgilimin okuldaki bilgisayarı bozulnca ona vermişlerdi,kavga çıkarmadım işte ona inandım tuttum kendimi ama şu an huzursuzum

yorumlarınız için tşk ediyorum haklısınz hepiniz
ama sinir krizi geçirmedim çıldırmadım normal bi şekilde bağırdım sadece neyse dediğiniz gibi ben bu durumları abartıyorum biraz fazla kontrol ediyorum ama elimde olan bişey değil bi türlü rahat olamıyorum.
mesela bugün yanındaydım bilgisayarına bakıyodum bişey gördüm bilgisayarında,açılmadı dosta neden bilmiyorum..sordum söyledi kendisiyle ilgisi olmadığını çünkü bilgisayar kuzeninin hatta kuzeninin eşinindi,sevgilimin okuldaki bilgisayarı bozulnca ona vermişlerdi,kavga çıkarmadım işte ona inandım tuttum kendimi ama şu an huzursuzum

Bi'çok konunu okumuşluğum var ve çıkardığım sonuç şu ki; sende felaket derecede bir güven problemi var ya kendine ya da sevgiline bilemedim. Bence biraz rahat olmaya çalış sonuçta dünya sevgilinden ibaret değil kendini bu kadar huzursuz edip, yıpratmanın alemi yok ki:26:

Lyd arkadaşım yaşını bilmiyorum ama adam görmemiş değil elbette sallamamış.
Bunalmış olabilir konuşmak istememiş olabilir,kafasını dağıtmak istemiştir hesap vermek istememiştir vs.
İster evlilik olsun ister beraberlik olsun birisi amiyane tabirle tasma takıyor gibi olduğu zaman karşı taraf yavaştan kendini çekmeye başlar,çekemezse kaçamak yapar.Kaçamak derken ahlaksızlık demiyorum kendine karşısındaki sevdiği insandan ayrı bir hayat alan çizmeye çaba sarfeder.
Gençken bu daha da önemlidir.
Adamı sıkma boğma dakikaları saniyleri sayma,yalan söylemeye müsait duruma sokma

hayır sallamadığına inanmıyorum yani tanıyorum onu,yoksa bu kadar uğraşmazdı barışmak için,öyle birşey olursa zaten ilişkinin anlamı kalmaz

senın oncekı konularını da bılıyorum (sevgılıne koydugun yasakları fılan:)

cok yakında sevgılım benı terkettı dıye bır konu acacaksın bence :1:

öyle bi konu açsam komik mi olur,

Bu kadar sIkIlan, her hareketinde kavga cikartilan, herseyinden hesap sorulan bir insan (kadin-erkek ayirmiyorum), bir muddet sonra nefes almak icin kacma yollarina gidecektir. Telefonu duymadim da deeer, 10 dk deyip 2 saat de kaybolur, hersey olur. Ben adamda suc bulmuyorum. Herkesin sevgilisi disinda da bir hayati, cevresi var. Sen karsindakine huzur vermiyorsan, seni de koluna takip gitmez, senden kacip nefes almaya bakar.
Senin konularini ister istemez takip ediyorum. Yakinda acacagin konulari da tahmin edebiliyorum. Bu adam son demlerini yasiyor, sonunda pes edip hepten kacacak. Kimse vazgecilmez degildir. Hastalik boyutunda kiskancliga herkes bir katlanir 2 katlanir, aranizda evlilik de yok, bakar ki disarida hayat var, kacar gider.

haklısın ama son demlerini yaşama gibi birşey söz konusu değil

offf okurken içim daraldı resmen bi relax ol arkadaşım..

bu neyin öfkesi şükret ki adam seni terketmemiş bu muhabbetin üstüne..

bu yüzden terkedecek insan sevmiyordur ki zaten

bu yüzden terkedecek insan sevmiyordur ki zaten

Yanlış düşünüyorsun bence:26:

Her şey sevgi değil sonuçta insanlar sevginin, aşkın yanında huzur, mutluluk, güven ve nefes almalık özel bir alan isterler. Eğer bunların hepsi tamsa tadından yenmez imrenilesi bir ilişki ortaya çıkar.

Şahsen okuduklarım kadarıyla sen ben onun merkezi olayım, bensiz nefes bile almasın varı yoğu ben olayım diyorsun da ol(a)maz ki:44:

Bak kaç konudur bu kadar insan uyarıyor, bence bi'düşün:26:

şimdiden bu kadar kendini yıpratırsan ileride yıpranmış iki birey ve bir ilişki çıkıcak ortaya.. huzursuz olduğunda başka bir konu düşün, onunla uzun uzun konuş sakin bi şekilde.. kendine yazık, cunku erkekler tınmaz böyle kadın kaprislerini mesajı okur atar cebine.. kız da evde çıldırır durur :) biz niye böylyiz yahuu :)

madem seviyorsun, görmezden gel mesela adam benim anladığım çok kasmış sana karsı. sana söyleyip aranızı bozmak istemiyo, kaçamak konuşuyo ama yapmak istediğini de yapıyo oyununu oynamış mesela. bellı kı ikiniz de sevıosunuz bırbırınızı.. uzme kendını bu kadar yıpratma ilişkinin tadını çıkarr.

ben mesela şey yaparım baktım cvp yazmıo bıraz beklerım sonra seni çok seviyorum yazarım hemen cvp gelir ne kadar çok' diye :) ordan muhabbet açılır her seyı konusuruz :) en sonunda aşkım dur işim var yaa der :) ama o sıra ben konuscağımı konusms olurum :)

hadi bakalım hayırlısıı.... :72:

Back
X