• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden tüm gece uyuyamadım!!!!!

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
ev sahibim olacak kadın eve geldiğinde evi teftiş ediyor.ben öğretmenim sonuçta her zaman toplayamıyorum bunları şöyle koy niye buralar dağınık sen temizlik yapmıyon yok sen sadece halı çırpıyon diyip duruyor üstü kapalı pissin dedi dün akşamda.kızlar inanın pis felan değilim kadın dengesiz.mutfakta yemek yaptığım yerde dolap yağlanmış buranın hali ne çok pis batmış buraya bir kadın tut dedi sinir oldum hiçbişey söyleyemedim......
diyorum ya pis değilim ama en ufak leke toz görse kadın ağzıma ediyor.çıldırmak üzereyim.bişeyler söyleyin lütfen...

ona neymiş yaa.. kiracıysanda paranla oturuyosun o evde.. illaki depozito vermişsindir , çıkarken bi hasar verdiysen evine , keser depozitodan ama ne diye evinin temizliğine karışıyo.. bende sinir oldum şimdi :20:

Evin kirasini verdiginiz surece ev sizindir. bukadar karismasina izin vermemelisiniz. ev daginik diyorsa bi el atta beraber toplayalim deyin.siz sinir olacaginiza o sinir olup kendi evine cekip gider.

Neden evine gelip teftıs edıyor kıı ?? Yanı nasıl kabul edıyorsun bunu? bende kıradayım ve boyle bır sekılde gelemez kesınlıkle.. Sonucta parasını verıyoruz. evıne zarar gelmesını ıstemıyorsa kıraya vermıcektı bu kadar basıt.

Ben böyle şeyleri duyunca hayret ediyorum. Nasıl parasını vererek oturduğun evine ev sahibinde olsa birisinin bu şekilde müdahale etmesine izin veriyorsun? Akraban diil, annen diil, kayınvaliden diil, evinde parasız oturmuyorsun. Ben olsam geldiğinde daha kapıdan müsait diilim der evime bile almazdım, inan yapardım bunu, hiç sevmem böyle şeyleri ben...

evine girmesine neden müsade ediyorsun ki, müsait değilim kusura bakmayın de gitsin!!! parasını ödediğin sürece o ev senin istersen hiç temizlemezsn kimseyi ilgilendirmez ki:47::47::47:

kızlar yapın gereği çekingenim:((
bundan sonrası için ne yapabilirim o kadına karşı?

Anlıyorum seni. Karşındakide maşallah yüzsüzmüş biraz, buda seni geri çekebilir ama kendine güvenmelisin. Orası senin yaşam alanın arkadaşım. Yapman gereken belli geldi dimi ben müsait değilim abla çıkıyorum birazdan acil bir işim var diyeceksin. Bunu birkaç kez yaparsan anlar. Çizgilerin net olsun. Bilhassa bu tip konularda.

Anlıyorum seni. Karşındakide maşallah yüzsüzmüş biraz, buda seni geri çekebilir ama kendine güvenmelisin. Orası senin yaşam alanın arkadaşım. Yapman gereken belli geldi dimi ben müsait değilim abla çıkıyorum birazdan acil bir işim var diyeceksin. Bunu birkaç kez yaparsan anlar. Çizgilerin net olsun. Bilhassa bu tip konularda.

canım ev sahibiyle aynı bahçe içindeyiz karşımda oturuyor:(

canım ev sahibiyle aynı bahçe içindeyiz karşımda oturuyor:(

Cnm bu kadar hassas olma çok üzülürsün. Bu vatandaş dıdısının dıdısı senin hiçbirşeyin değil ve ona karşı hiçbir sorumluluğun yok. Nerede oturursa otursun bu iş sana bakar. Muhatap alma, sadece selam verirse al. Arada duymazlıktan gel. Açıkça değil ama bir iki kez bozarsan aklı başına gelir. Canınıda sıkma, dert dediğin bu olsun arkadaşım. Ben nelerle uğraşıyorum bilsen. Sevgiler...

Cnm bu kadar hassas olma çok üzülürsün. Bu vatandaş dıdısının dıdısı senin hiçbirşeyin değil ve ona karşı hiçbir sorumluluğun yok. Nerede oturursa otursun bu iş sana bakar. Muhatap alma, sadece selam verirse al. Arada duymazlıktan gel. Açıkça değil ama bir iki kez bozarsan aklı başına gelir. Canınıda sıkma, dert dediğin bu olsun arkadaşım. Ben nelerle uğraşıyorum bilsen. Sevgiler...

ALLAH razı olsun güzel kardeşim cevabın için.ayrıca yüce rabbim yardımcın olsun.

bence açık açık konuş. bir daha şurası pis burası pis derse 'abla tamam ev sizin ama kira verdiğimiz müddetçe sorumluluk bize ait. çıktığımda gelir bakarsın. bir zararın varsa karşılarız. lütfen böyle yaparak beni strese sokma' dersin. :37: biz de kiracı olduk ama hiç böylesini görmedik:47:

benimde kiracım var 1 yıldır oturuyor bir kere bile gitmedim evine
parasını ödediği, kapıyı pencereyi söküp gitmediği sürece beni ilgilendirmez
nasıl bir evsahibiymiş o tamam verirken hasar olmasın diyoruzda evinide temiz tut diye öğüt vermiyoruz
bence tepkinizi belli edin heryerde ev var sonuçta

çok yüz vermişsiniz onun ne haddineki evinize gelip teftiş yapıyor. müsait değilim deyin almayın içeri zamanla anlayacaktır yada eşiniz konuşsun

Ev sahibinin bu kadar kıymetli evi varsa neden kiraya vermiş yahu ? Aynı bahçedeyiz demişsin.. Mademçok değerli evi habire gelip duruyor, aradaki duvarları kaldırsın da aynı evde kalın,içi daha rahat eder :40:
Evine kibarca kabul edemediğini,işin olduğunu söyleyebilirsin. Baktın anlayacak gibi değil,son çare taşınmak..

ev sahıbınınn gelini yok galiba kadın kayınvalidelik stajını sizin üzerinizden yapıyor

ters bı cevap versen çıkın falan der en ıyısı sız kendız yenı bı ev bakmaya başlayın çok sınır bozucu

ev sahıbıının bırakın teftışi eve ayağını sokması bıle çok şaşırtıcı.o kadın gerçek bir kiracıyla karşılaşmamış

acilen taşının ananız mı babanız mı.

daha neler ona neymiş senin evinin temizliğinden pisliğinden:19:evine alma canım müsait değilim de yada cevabını ver sustur.baktın kadın patavatsızlığı bırakmıyor taşın canım böyle karışmaya hakkı yok:20:

Back
X