- 3 Şubat 2018
- 26.039
- 112.047
- 598
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar iyiki yazdim buraya.3 gundur suren kavgalara hem agliyordum hem cevap veriyordum onlara.babam cok agir davrandi onlarin telefonunu acmiyor ve durusunu hic bozmadi.muhatap olmayin benimle dedi.hicbiriyle konusmadi. Ama o kayinpederim babami arayip iste kizini kizim bildim o bizi sevmedi demekki.uste ben hastayim uzuluyorum ben istyorum yuvalari yikilmasin.ama kizin oglumu cok eziyor.soyle soyliyim kizlar maasim 3 bin.esimin 5 bin.dugun ve nisanda gelen taki bileziklerle yaklasik 80 bin geldi. Ama iki defa araba degistirdi esim.babasinin ameliyatina 5 bucuk verdim. Eve esya aldim.esimin kredisni kapatyim.kredi kartlarini kapattim. Herkasamda market alisverisini yaptim. Yani benim param bunlara gitti.
Parayi yerken iyidir, ama sonradan mi ezildigi aklına gelmis. Hey Allahim. Kp biraz bir yerini bilsin. Parasi ile ezmek ne demek. Esinle senin paran benim param diye birsey mi var. Kendi küçük egoları yüzünden yaptiklarina bak. Babanizin ellerinden öperim. Ne güzel de arkamizda duruyor