sinirim de uzuntum de gecmiyor

Kusura bakma da hem suçlusun hem güçlü. Eski sevgiliye arada bir hal hatır sormak nedir ya ne gerek var, çok mu lazım? Sevgilinin yerinde olsam ayrılırdım senden, adam yine dayanmış.

Kusura bakma da hem suçlusun hem güçlü. Eski sevgiliye arada bir hal hatır sormak nedir ya ne gerek var, çok mu lazım? Sevgilinin yerinde olsam ayrılırdım senden, adam yine dayanmış.

tatlım hal hatır sormayı ben değil, karşı taraf yaptı öncelikle onu belirteyim. ayrıca ben bu mesele de ayrılmamızı gerektirecek bir şey göremiyorum, ki biz her olayda ayrılacak bir çift değiliz. sınıra dayanması lazım artık yada çok ciddi bir şey olur, öyle ayrılık kararı verilir biz de. siz de zırt pırt ayrılıp barışılıyorsa bilemem.
ben zaten gereken cevabı eski sevgili tarafına da vermiştim. onun sevgilim olduğundan haberi yoktu zaten dediğim gibi kırk yılın başı yazıyordu ve okul nasıl gidiyor, iyi misin vs.den ibaret olan bir sohbet geçiyor. yoksa ben de eski sevgiliyle konuşmayı tasnif etmiyorum. kaldı ki hiçbir eski sevgilimle de yazdıklarında konuşmam, etmem. zaten bana yazdığında ben cevap vermeyip silmiştim mesajını, daha sonra tekrar attı niyetim hal hatır sormak kendimi hatırlatmak değil vs. diye. o öyle diyince cevap verdim ve zaten belirttim sevgilim var sana cevap vermem yanlış diye. lütfen yorum yapmadan önce konumu dikkatli bir şekilde oku. ben sevgilime hak vermiştim, kızmasında çok haklıydı ama sinirle bazı cümleler kurdu. beni hem kırdı hem de sinirlendirdi. bir güvensizlik sezdim çünkü. o yüzden ben de tepki gösterdim. yoksa ilkin kızdığında haklısın, tekrarlanmayacak vs. diyip hatamı kabullenmiştim.

altını çizerek yeniden söylüyorum;" adamın" bana dayanmamasını gerektirecek çok büyük bir şey görmüyorum, bu mesaj olayı aramızda ilk kez yaşandı ve sondu. biz tatlıya bağladık zaten.

Cevap yazmayinca eski sevgilinin cikismasini anlayamadim ben; arada halini hatrini sormama izin ver vs, ne oluyoruz? Kotu ayrilmadik diye seninle muhatap olmak zorunda miyim? Tovbe ya..

acaba bi şans daha versemiydin?

Cok iyi niyetlisin canim benim.
Ama ona verdigim 2nci sansti bu zaten.
Eskiden ayni kizla aynu vukat olmustu.
Affetmistim. Kim bilir belkide askerdeyken gercekten ama gercekten degerimi anladi. Her gun konusurduk ordaki arkdaslarinin cektigini anlatirdi. " arkdssimin nisanlisi nisani atmis", " arkdasimin sozlusu telefonlarina cikmiyor, oglan cok kotu halde" diye anlatirdi. Ardindan " iyiki seni bulmusum ben" derdi.
Ama aldatmayi kabul edemezdim.
Bazi seylerin geri donusu yok.
Kirlenmis bu sevdayi birtek ayrilik temizlerdi..
Ben ilerde torunlarima masum tertemiz bi ask anlatmak isterim, dedeniz beni soyle aldatti boyle aldatti diye degil.
Hem zaten ayrildik snra gercek yuzunu gordum diyebilirim. Adami kavgada ve ayrilikta tanirsin derlerya. O durum oldu. Gordum gercek yuzunu. Bana hala ablasiyla " sapsigi benim gibi kimse sevemeyecek" diye haber yolluyor. Aklinca hata etmisim. Dedim " yav he he".
Amin diyim, kimse onun gibi sevmesin beni, adam gibi sevsin, onun gibi kallesce degil.

Hatalisin. Az bile yapmış. Insanlari delirtip sonra zeytin yagi gibi üste cikmayin uzun vadade yarattigin bu birikim ummadigin anda dan diye geri döner. Ben olsam hicbi seyi umursamaz çıkar gelir yakından gösterirdim sana tavrımı. Bir daha mesaj atarken ödün kopardı.

suç sende, hiçbir şekilde cvp vermemeliydin. msj geldiğinde sevgiline "x msj attı haberin olsun cvp yazmadım" diyecektin, sonrasını zaten sevgilinle hallederdiniz. ben şahsen sevgilim yapsa büyük olay çıkarırdım.

Sevgilinin erkek muhabbetine çıldırdığını biliyorsun ama eski sevgilin sen cevap yazmayınca triplendi diye arayı da işte arkadaşlık mı ne dersen bunu bozmamak için yazıyorsun madem o kadar iyiydiniz kırmak istemiyordunuz neden ayrıldınız ki.. Sevgilin tepki gösterince bir de çıkışıyorsun bence de gerçekten hem suclu hem güçlü olmuşsun ve sen değil sevgilin haklı. Yazık adamda demiş eli kolu zaten bağlı bir de kıskanc adamı iyice sinire strese sokuyorsun ben de olsam çıldırırdım.

Back
X