Yok yok kuzum evlenmeden daha doğrusu eşimle karşılaşmadan 6 ay önce yollatmıştı son haberleri , ben abimle ömrümde konuşmamışım bu konuyu arkadaşı aradı (ben onun tlflarına cevap vermiyordum) ," xpreiaZ y beni aradı konuştuk, senle niyeti ciddi bir şans versen evleneceksiniz belki de "falan dedi , dedim ki " abi bak bir düşüneyim bile demiyorum, kesinlikle ama kesinlikle istemiyorum ve bunu bir anlık sinirle falan da söylemiyorum, içimde ona karşı hiçbişey kalmadı ve bir daha lütfen beni bunun için arama, sana saygı duyuyorum bunca yılın hatrı için kalbini kırmak istemiyorum"
Eşimle arkadaşlar dedim ya uzaktan öğrenince eşimin adı Ahmet diyelim "Ahmet bunu nasıl yapar" demiş, gerizekalı üzerine zimmetliyim sanki! Ömür boyu onu bekleyecektim ben gönlü olsun diye!
Canım ben de gruruma yediremiyordum tekrar arayıp bize bir şans verelim demeyi, aradan yıllar geçmiş belki hayatında biri var onu da bilmiyorum, ama dedim ki ömür boyu ben her ilişkimde onunla olan ilişkimi mi kıyaslayacağım? Hep o şöyle bakardı, şöyle derdi, şöyle duygusaldı, böyle kıyamazdı, bu kadar severdi, şu kadar özlerdi... Hep onu mu arayacağım ne kaybederim sevgim için grursuz olsam dedim ve aradım. Ama benim gitme niyetim ondan intikam alayım nefretimi kusayım değildi, herşeyi unutalım baştan bize bir şans verelim o masum aşkı tekrar yetiştirelim diyeydi. Çünkü ayrılık sebebimizi bile inan hatırlamıyorum o kadar eften püften birşeydi.
Ama erzurumdan döndükten sonra çok çok öfkeliydim ona, intikam alıcam yalvarttırıcam onu falan diye geçti içimden. Ama biliyormusun döndükten sonra telefonlarıma bile cevap vermedi, msj attım ona bile cevap vermedi, 1 hafta boyunca sinirden ağladım açsana şu telefonu diye. Sonra da dedim intikam falan da istemiyorum defolsun gitsin hayatımdan yeter bana. İşte tamamen aklımdan çıkınca o aradı yalvardı kabul etmedim, sonra da karşıma eşim çıktı , bir anda herşey ilerledi evliliğe karar verdik, eşimle evleneceğimi duyunca da son golümü istemeden atmış oldum ona
Bence intikam için,içini dökmek için arama

kendini de gerçekten şartlama o farklıydı diye çünkü değil, senin içindeki temiz duygulardı onlar karşındaki insanın o sevgideki payı milyonda bir. Ben baya bir senemi mahvettim onu içten içe arayarak ve sonunda gördüm ki yazık etmişim yıllarıma sen de bunu yaşama. Gerçekten onu unutup sadece kendin için yaşa Nasıl mutlu olacaksan öyle.