- 20 Ocak 2010
- 49.525
- 193.529
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi kucukelma30
200 m için mi bu kadar sinirlendin ne güzel servisin var her gün saatlerce otobüs çekenler ne yapsın bence abartmışsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak simdi boyle soyleyince sen gozlerim doldu.evet dusundum o arkadasimin esi sadik birisi degil ben esimi seviyorum iyi bir insan iyi bir es aslinda hakkini odeyemem.bilmiyorum ya beni dusunmemesi cok zoruma gitti sadece...Eyvahhhh :))) hamilelik alınganlığı. Bir zamanlar ben..... hamileyseniz abartı sozumu geri aliyorum evet 2 3 kat daha fazla düşünmesi lazim ama tabi yine art niyeti yoktur eşinizin. Bi de şöyle düşünün mesela bi arkadaşınızın eşi bırakmış onu ama acaba o adam ona o kadar da iyi davranıyor mu ? Aldatıyor, yalan söylüyor, tokat atmış, küfür etmiş vb biseyler yapmış olabilir yani kimseyle kıyaslama yapmayın. Hiç huzurunuzu bozmaya değmez inanın.
Canım benim.. şimdi silkelen ve eşin uyumuyorsa ona sarıl ve bugün için çok alındığını üzüldüğünü belirt. Bi bebeğinizin olduğunu yağmurlu havalarda arabayla gitmen gerektiğini belirt. Insanlar konuşa konuşa.Bak simdi boyle soyleyince sen gozlerim doldu.evet dusundum o arkadasimin esi sadik birisi degil ben esimi seviyorum iyi bir insan iyi bir es aslinda hakkini odeyemem.bilmiyorum ya beni dusunmemesi cok zoruma gitti sadece...
hamileymişsin ama çok sinir stres iyi olur mu bilemedim. sonra inatçı bi çocuğun olursa görürsünCok haklisin.yarin konusmicam o da konusmicak benim sinirim patlamalarim yuzunden ben hataliyim sanki oyle bir durum oldu ama umrumda degil agzimi bicak acmicak haftasonu da dahil.ne yaparsa yapsin.sakinlesmem lazim bir an once
Milletin ne sorunlari var arkadasim ne huzursuzluklari var hakliymissin bastan ama cacigni cikartmissin. Sacma geliyor bana bukdr sacma bsyi dert edinip yatak ayirmak felan neyse benim fikrim bu ki ben esime okdr naz niyaz trip atarim.ama yokda sabahtan aksamaaaaa kadar hani ortada cok buyuk sknti olsa bosanirsin sen galibaSelam arkadaslar sinirimden uyuyamiyorum en iyisi buraya yazim belki biraz rahatlarim dedim.ben sabahlari ise servisle gidiyorum esim ise araba ile gidiyor.onun calisma saatleri esnek isinin durumuna gore ayarliyor kendisini bense sabah 07.20de evden cikiyorum 07.25te servise biniyorum yurudugum yer yaklasik 200-250 m civarinda.bgnun yagisli olacagi uyarisi dunden haberlerde vardi ve esim aksamdan bana semsiyeni unutma sakin dedi tmm dedim.sabah asagi indim asiri yagmur var ruzgar bir yandan duraga o kadar zor yurudumki sonra servise bindim ise vardim.ise vardiktan sonra saganak seklinde yagmur devam etti.ben evden cikarken esim hala uyuyordu bu zaten hergun bu sekilde.ise gidince sinirlendim insan bu yagmurda karisini birakmaz mi dedim icimden.sonra baktim arkadaslarimin esleri hep arkadaslarimi ise birakmis hatta bi tanesi araba ile geliyor normalde onun esi de gece gelip gunduz evde olmasina ragmen sen bu yagmurda arabayi surmeye zorlanirsin diyerek yatagindan kalkip esini birakip eve donmus.benim esim ise saat 10.30 gibi bana bir fotograf gondermis yerlerde buz parcalari var kar gibi duruyor onu gondermis ne bir gunaydin ne bir ne yaptin canim iyi misin rahat gidebildin mi msji veya aramasi yok.bende cvp vermedim.12.30da napiyosun cnm gibi bisey yazmis yani bana sabah nasil gittin iyi misin diye hic sormuyor.ya o kdr sinirlendimki ben bu muyum ya dedim bu kadar miyim yani gozunde degerim basladim soylenmeye yazdimda yazdim.eve geldi bagirdim cagirdim bu saate kadar soylemedigim kalmadi hala sinirim gecmedi gecmiyor.baska odaya gonderdim orada yatiyor.bir ara geldi yanima sirnasmaya calisti ama haklisin dusunemedim veya olur mu oyle sey tabiki degerlisin filan diye bir aciklama yapmadgi icin hala uzattim.sadece opmeye sarilmaya filan calisti hadi yemek yiyelim biseler hazirladim filan dedi.bende basinin caresine bak ben nasil basimin caresine bakiyorsam sende bak beni ilgilendirmiyor ne yedigin veya ne yaptgin dedim.ya neden bu kadar sinirlendim bilmiyorum haksizim belki abarttim ama sinirim ofkem gecmek bilmiyor o da bana bagirdi iste kustuk ayri yatiyoruz.bana deger vermedigini beni onemsemedgini dusunmek beni hem uzuyor hemde asiri derecede hircinlastiriyor nasil huzura ericem ben
Dogru soyluyorsun canim ama ne bilim gercekten cok alindim yaa bide soyledigim halde hala halaaa beni anlamayip dusunemedgini israrla kabul etmemesi daha da sinirlendirdi beni..Allah korusun bosanmak filan dusunmek istemem cok seviyorum esimi...belki de bu yuzden boyle aliniyorum uzuluyorum ufak seylere bileMilletin ne sorunlari var arkadasim ne huzursuzluklari var hakliymissin bastan ama cacigni cikartmissin. Sacma geliyor bana bukdr sacma bsyi dert edinip yatak ayirmak felan neyse benim fikrim bu ki ben esime okdr naz niyaz trip atarim.ama yokda sabahtan aksamaaaaa kadar hani ortada cok buyuk sknti olsa bosanirsin sen galiba
Ay Allah korusun:)hamileymişsin ama çok sinir stres iyi olur mu bilemedim. sonra inatçı bi çocuğun olursa görürsün![]()
Senin yorumun bana yol gosterdi cok tesekkurler:)Canım benim.. şimdi silkelen ve eşin uyumuyorsa ona sarıl ve bugün için çok alındığını üzüldüğünü belirt. Bi bebeğinizin olduğunu yağmurlu havalarda arabayla gitmen gerektiğini belirt. Insanlar konuşa konuşa.
Senin yorumun bana yol gosterdi cok tesekkurler:)
Canim bazilari da karisinin bir dedigini iki etmezken bir taraftanda her halti yiyor.samimiyet cok onemli iliskilerde bence.istemekten vazgecme ama yapmiyor veya yapmaz diye aman bosver deme sakin cunku oyle alistirmis oluyoruz bu sefer.sabirla kendimize daha cok onemsetebiliriz belki...Evet bu ruh halini ben de yaşıyorum sık sık. Herkes karısının bir dediğini iki etmezken benim her sözüme karşılık olmaz lafını duymak zoruma gidiyor. Ters davrandığımda da huzur bırakmamış oluyorum. Ben çözemedim bu sorunu çözebilenlere selam olsun Buz gibiyiz zaten konuşmuyoruz gerekmedikçe