sinirimden hala titriyorum yardım lütfennn :(((

ov sen yıne ıyı sabretmıssın bızdede sıddet oldu ama boyle esımın karı kızla ısı olmaz sadece cok agresıf sınırlerıne hakım olamıyor dedıgın gıbı ama tabı bende yıprandım bosanmayı cok dusundum aıle kavramı benı tuttu yoksa bende sınırlı bır ınsanım sabredemem ama yıne allah buyuk dedım esım sadık bır ınsan ona guvenıyorum ama boyle evlılıklere kadın kız gırınce ınsan yoruluyor kotu

Ekran fotoğrafını alın hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklsın canım şu an tek arkadaşı var zaten.o da karısını yıllarca aldatmış bi insan.karısınıda tanıyorum.olmadı öle bişi derse onunla tehdit edicem arkadaşının yuvasının bozulmasını istemez doğruyu söler herhalde bakalım nolcak akşama ne dicek... (

ewet karı kız işi insanı çok yoruyor.şu anda sana hissettiklerimi anlatmam..heryerim terliyo soğuk soğuk.elim ayağım buz gibiii..içim daralıyor.allahım yardım et bana

sen de internrtten jigolo arat. sonra kocan rasgele bulmus gibi olsun. sorarsa seninki can da benimki patlican mi dersin
tabi daha kolay yolu var istersen, soyle :
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

Ben olsam o telefonuda yanina alip direk mahkemeye basvurur kayitlarida gosteririn.esin adam olmaz yazdiklarina gore.isin kotusu Allah muhafaza sansda hastalik bulastirir o yanida var.hic aciklama bile bekleme ona sans vermissin zaten oncesinde

sen de internrtten jigolo arat. sonra kocan rasgele bulmus gibi olsun. sorarsa seninki can da benimki patlican mi dersin
tabi daha kolay yolu var istersen, soyle :
tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

ya pardonda burda benim canım yanmış çare arıyorum sen dalga geçer gibi jıgolo diyosun....

Ben olsam o telefonuda yanina alip direk mahkemeye basvurur kayitlarida gosteririn.esin adam olmaz yazdiklarina gore.isin kotusu Allah muhafaza sansda hastalik bulastirir o yanida var.hic aciklama bile bekleme ona sans vermissin zaten oncesinde

ewet işin hastalık kısmı var bide dimi????off çıldırıcam.haklsın olan gene bana olur...

Güçlü ol ve kurtul o adamdan.Devam edersen hayaıtn boyunca mutlu olamıcaksın çünkü.
Kendine mutluluk şansı ver. Gençsinde dahaa hiç çekme onu..

ewet canım çok yanıyooo
Üzülme ya. Ne olacağı belliymiş zaten. Çok şaşırmamış olman lazım. Düzelmeyen bi karakterse artık üzülmemelisin. Yapabileceğin bir şey yok. Ya ayrılman ya da çok uzun süre ayrı kalıp burnunu sürttürmen gerek.

daha önceleri 6 ay ayrı kaldım olmadı olmadıııııı

daha önceleri 6 ay ayrı kaldım olmadı olmadıııııı
Hımm o zaman başka çıkış yolun yok canım. Hayata yeniden başlayan bir sürü kadın var. Sen de kurtulabilirsin. Yani tekrarlaman demek aynı şeyleri yaşamayı kabullenmen demek. Işin bi de görmediğin yüzü olabilir.

neden boşanmıyorsun? bence sen boşanabilecek bir kadın değilsin yoksa kendini rahatlatacak sebepler bulmazsın, yani eşin yapmış yapıyor ve yapacak ve sen buna engel olamazsın ama inkar etmesi neyi değiştirecek ben onu anlamadım? sen boşanmayacaksın neden adamın telefonunu karıştırıyırsun? bence bu olay olmamış gibi unutmaya çalış inkar etmesini seni kazanmasını pozitif taraflarını düşünüp beklenti içerisine girip daha çok üzülme. ama umarım sağda solda hayat kadınlarından kaptığı hastalıkları gelip sana bulaştırmaz kendi başını yer umarım.

ya pardonda burda benim canım yanmış çare arıyorum sen dalga geçer gibi jıgolo diyosun....

niye dalga olsun ha kocan eskort aratmis ha sen jigolo. hatta memnuniyet garantili diye arat ki kocan komplekse girsin. seni memnun edeyim derken baskasina bakamasin

Aslında dalga gibi değil bence. Laftan anlamıyorsa aynı hareketi yapmış izlenimi verebilirsin. Kafası dank eder belki.

anlıyorum ama sonra o aklanmış ben karalanış olucam eşim öle bi zihniyette.zaten bu durumda kendini nasıl aklayacağının yollarını düşünecek.böle bişi olursada direk suçlu ben olucamm !!!

ewet bu böle devam edicek sanırım akıllanmıcakkk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…