• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirimden kuduracağım

Ailemin kesinlike duymaması lazım arada esim ve annesi babası kaynar bu sefer.
Babam bize aşırı düşkündür kızını 42 yaşında biri istiyor dersek olacaklar ya kalp krizi ya cinnet.

o zaman hiç duyurmadan eşiniz ya da kv niz halledecek neticede onların uzaktan da olsa akrabası.. direkt söyleyecekler.. babası kıyameti koparır yaşıtı adama kız vermez o sakın öyle bişey yapma diye.. bizi arada bırakma falan diye de eklesinler.. hala istemeye gelirse en azından eşin ve kv arada kalmaz.. biz ne diller döktük anlamadı hasta manyak der geçerler..

Ya bana bunu dusunmus olmaları bile iğrenç geliyor.
Herkesin kendi takdiri görücü usulu evlenip mutlu olanda var muhakkak ama davul bile dengi dengine demişler.
Zaten ailem böyle görücü usulu kabul edecek dusunce yapısında asla değil.
Tevekkeli değil babaanne için değişiktir çok muhatap olma demişletdi,cidden bambaşkaymış

Kızlar hepinize tesekkurler,gece yarısı don- paça ev basmaya gitmediysem sayenizde valla

esin de istememis zaten sukur ki.. gerekirse sen soylersin yuzlerine, ama sakin olmaya calis birazcik, bunyene zarar

bi de erkek taraflarinin bazilarinda boyle hadsiz bi ozguven olur ya, bakmaz kicinin samsagina cikar dagin yuksegine derler, yas farkini gecrim artik, sen adamin gecmisini biliyosun, razi geleceginizi nasil dusunup de agiz aliskanligina 'kismet' diyolar, peh

Kardesim benim kizim gibi.valla duyunca sinirimden aglayasim geldi.
Biraz sakinlestim, yarin ilk is kayinvalideme anlatacagim.o geregini yapar.
Ha yapmazsa veya zaten haberi varsa hic kimse umurumda degil, atlar giderim nesiller boyu konusulacak rezaleti cikaririm.
Ay adami cocuk tacizcisi diye sikayet etsem ceza alir be.
Mendebur, surati gitmiyor gozumun onunden.

Kardesim benim kizim gibi.valla duyunca sinirimden aglayasim geldi.
Biraz sakinlestim, yarin ilk is kayinvalideme anlatacagim.o geregini yapar.
Ha yapmazsa veya zaten haberi varsa hic kimse umurumda degil, atlar giderim nesiller boyu konusulacak rezaleti cikaririm.
Ay adami cocuk tacizcisi diye sikayet etsem ceza alir be.
Mendebur, surati gitmiyor gozumun onunden.
kiz sakin ol :) bsycik olmaz merak etme

yaş farkı zaten ortada.düzgün biriside değilmiş.neyine güvendide gencecik kıza göz koymuş pes...yüzsüzz.

Almazsınız eve olur biter. Ama sonrasında da dikkatli olmak lazım. Kaçırmaya kalkışacak bir tip mi ?

Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Ay ben bunları parçalarım.kardeşim 21 yaşında,universite okuyor.
Onu geçtim babam ya ölür ya katil olur duysa.
Ne olur bana birşey söyleyin,yarın o evi başlarına yıkacağım yoksa!
haklısın yap sende bişeyler evi başlarına yıkamıyorsan sinirini alacak birşeyler yap ben öyle yapıyorum hep bu yüzden yalnızım :KK45::KK53:

haklısın yap sende bişeyler evi başlarına yıkamıyorsan sinirini alacak birşeyler yap ben öyle yapıyorum hep bu yüzden yalnızım :KK45::KK53:
Aynen oyle yapacagim, bir sabh olsunda.
Korkulu ruyalari kayinvalidemi salicam ustlerine.
Vaktinde kafalarinda sandalye kirmisligi var, onden o versin ayari.

Sayiyla veriyorlar bunlari bana canim.
3-4 yıl önce benide dayımın karısının kardeşine istemeye niyetlenmişlerdi.öyle böyle birisi değil ama tövbe yarabbi insan ayırt etmek gibi olmasın ama öyle işte.boyu belime gelen birisi :KK53: o zamanlar ablamla annem sinirden küplere binmişti.ben erkek olsam kendimden uzun kız istemem şahsen.manyak bunlar

3-4 yıl önce benide dayımın karısının kardeşine istemeye niyetlenmişlerdi.öyle böyle birisi değil ama tövbe yarabbi insan ayırt etmek gibi olmasın ama öyle işte.boyu belime gelen birisi :KK53: o zamanlar ablamla annem sinirden küplere binmişti.ben erkek olsam kendimden uzun kız istemem şahsen.manyak bunlar
Sanirim arada bir tur akrabalik olunca kendilerine hak goruyorlar:) birsey olacagindan degil de insan sinirleniyor iste...

Sanirim arada bir tur akrabalik olunca kendilerine hak goruyorlar:) birsey olacagindan degil de insan sinirleniyor iste...
bide canım insan kendini kötü hissediyor.ben bunlara mı laiğim diye.kardeşinede duyurmamaya çalışın canım.yazık kızcağız kafasını çok takar sinirden

Back
X