- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Misafir kabul etmiyoruz” dersiniz bu kadar basit. Mevzu da bilindiğine göre “uygun görmüyoruz” anlamındadır.Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Ay ben bunları parçalarım.kardeşim 21 yaşında,universite okuyor.
Onu geçtim babam ya ölür ya katil olur duysa.
Ne olur bana birşey söyleyin,yarın o evi başlarına yıkacağım yoksa!
her şey tamam da evinize kabul etmedikten sonra ne olabilir ki? kaçıracak mı sanki?Bizim bakis acimiza gore bir adamin kendinden 21 yas kucuk bir kizi es olarak dusunebilmesi sapikliktir.en agirindan hemde.
Isteyen mazur gorebilir, ben goremem.
Bakin kendimi ifade edemiyorum galiba, biz gorucu usulunden haz etmiyoruz tamam ama,isteyecegiz diyen kardesimin akrani biri olsa kibarca geri ceviririz.kalp kirmayiz asla.
Adam uyusturucu bagimlisi.42 yasinda.yari deli.
Adam 42 yasinda, holding ceo'su olsa yine ayni seyleri soylerdim.
Elbette birsey olmaz, yapamaz da. Benim sinirim densizliklerine.her şey tamam da evinize kabul etmedikten sonra ne olabilir ki? kaçıracak mı sanki?
nıye sıkıntı yapıyosun kı adam zaten normal deıl dırek istemedıgınızı soyleyın olsun bıtsın..Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Bugun babaannesine ugradı esim.2ay kadar once bir dugunde bu adam benim kardesimi görmüş.hay goturmez olaymışım.biz yokken sıkılmasın değişiklik olur diye götürmüştük.
Konuyu az çok tahmin etmişsinizdir.herif kardeşimi isteyecekmiş.eşim şok olmuş saçmalamayın sakın ha falan demiş,pişkin pişkin biz isteyelimde kısmet demişler.
Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.
Ciddi ciddi geleceklerse eğer ailenle konuş kabul etmesinler bile bence hiç de sinir olma en güzel cevap hiç muhattap olmamak bence ...Kızlar,eşimin dıdısının dıdısı bir akrabası var.herif 42 yaşında, hiç evlenmemiş.yıllarca alkol uyusturucu tedavisi görmüş.şu an bitki gibi yaşıyor,konuşmaktan aciz.