Sinirimden titriyorum ...!!!

Çok haklısınız . Öfke kontrolu yapmaya başlamam lazım . Öğrencilere gelince pek sesimi yükseltmediğim için biriken sinir ona patladı ...

NilMeSeKer hikayene bayıldım . Anneme okudum hemen :)

evet bir de yansıtma yapmışsınız. garibim sevilenler, hep naz geçiyor diye onları daha çok hırpalıyoruz, halbuki onlara daha çok güzel davranmamız gerekirken

Çok hoş bir hikaye,bütün eşlere okutmak lazım:)

Haklısınız yaa ... Üzüldüm sonra mesaj attım özür dilerim diye . İstediğim yere rezervasyon yaptığını 7de evin önünden alacağını söyledi . Ben kendim gelirim dedim araba konusunda acemiyim kar yağarsa dönemezsin ben gelir alırım seni dedi . Ama çok soğuk konuştu üzüldüm

Böyle düşünmeniz güzel bırakın sürpriz olsun böylesi daha güzel değil mi zaten ?

ah canım..

sen ne sanıyosun?başka kadınların kocaları,sevgilileri haftalar öncesinden rezervasyonlar planlar mı yapıyo sence?hayır..şunu unutma ki tüm erkekler yumurta kapıya dayanınca işe girişiyolar..ben de çok sinir oluyorum böyle şeylere, nişanlımla bu yüzden elli kez kavga etmemize rağmen değişen bişi yok..eniştem de böyle babam da böyle etrafımdaki tüm erkekler böyle..

boşuna kendini yıprattığınla kalıyosun..

Ne bu fevrilik sadece mekan değişik olacakmış?
Ben de ekti ilgilenmedi falan sandım okumaya başlarken.
Siz gitmiş erkek olmasına bile laf etmişsiniz
Neler neler var tek derdin bu olsun

ben de burada yazılanların aksine sana hak verdim.tabi ki sürekli senin istediğin yerlere gidilecek diye bir şey yok ama önceden söz vermiş sana ben plan yapıcam sürpriz olacak demiş sonra da senin sevmediğini bile bile bara gidelim demiş.bu durumda anlık olarak sinirlenmen normal sonuçta sen de bir beklentiye girmişsin.dediğin söz biraz ağır olmuş keşke daha sakin davransaydın ama onun da hatası var bence.ama aranız düzelmiş sanırım tabi ki böyle sorunları büyütmemek lazım

karşındakine ne kadar saygı gösterirsen, o kadar saygı görürsün.. sağlam bi ilişkinin temelinde de sanıldığının aksine aşk değil saygı vardır ne kadar seviyosan o kadar da saygı göster.. özel günlere de pek takılma derim.. benim her anım özel de geç:)

Son düzenleme:
Bi bende şu kadın kaprisi denilen şey yok herhalde arkadaş

Ne var bunda niye bu kadar kızıldı anlamadım
Hele erkek değil misin al beni nereyi istiyorsam oraya götür de ne demek

Kişi yanında erkek olmasa istediği yere gidemiyo mu

Orayı sevmiyorum bu yüzden fasıl istiyordum dersin olur biter
Bu kadar kaprise ve ağır cümlelere ne gerek var

biraz fazla üstüne gitmişsiniz ama neyse nasıl olsa özür dileyip tatlıya bağlamışsınız.telefonda soğuk konuştuysa da yanına gidince ısıtırsınız olur biter :) şimdiden iyi eğlenceler, yıl dönümünüz kutlu olsun.

Çok güzel bir akşamdı :) Pozitif yorumlarıyla hatamı anlamamı sağlayan arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum :)
Biraz fevri davranıyorum ama öfkemi kontrol etmeye başlayacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…