• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirimdenn ölücemm!!

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
İyi geceler kızlarr..okadar sinirliyimki gecmek bilmiyorr..cok hesaplı,tutumlu,sorumluluk duygusu fazla biriyim dakiğim..nişanlım tam tersi..özelde calısıyor suann..cektigi banka kredisi var onu oduyor aylik 200 tl.700tl eline kaliyo..bir kac aydir para işlerine karismiyorum.kavga ediyoruz cunku naptin nereye gitti diye..bende ne alirim ne aldiririm bisi kendine ayirsin diye..1 yildir kredi kartina ödeme yapmamis.50 tl borc olmuş 410tl.sinirden soylendimm..nereye gidiyor paralar diyee.sorumluluk nasil alicaksin ilerde diye..o kadar sinirliyimki hala..sen karisma hallederim rahat tavirlarla.borctan degil soylenmelerimden bunalmis..ya kizlar haksizmiyim? Gunah yazik..her seferinde öde dedim umursamadii..konuşmuyorum kırıldim yoruldum artik..ne yapayim bundan sonra?

mümkün mertebe üzerine gitme eğer problem devam ederse uygun bir dille anlatmaya çalış haaa baktın olmuyor ilerisini ciddi ciddi otur ve konuş!

İyi geceler kızlarr..okadar sinirliyimki gecmek bilmiyorr..cok hesaplı,tutumlu,sorumluluk duygusu fazla biriyim dakiğim..nişanlım tam tersi..özelde calısıyor suann..cektigi banka kredisi var onu oduyor aylik 200 tl.700tl eline kaliyo..bir kac aydir para işlerine karismiyorum.kavga ediyoruz cunku naptin nereye gitti diye..bende ne alirim ne aldiririm bisi kendine ayirsin diye..1 yildir kredi kartina ödeme yapmamis.50 tl borc olmuş 410tl.sinirden soylendimm..nereye gidiyor paralar diyee.sorumluluk nasil alicaksin ilerde diye..o kadar sinirliyimki hala..sen karisma hallederim rahat tavirlarla.borctan degil soylenmelerimden bunalmis..ya kizlar haksizmiyim? Gunah yazik..her seferinde öde dedim umursamadii..konuşmuyorum kırıldim yoruldum artik..ne yapayim bundan sonra?

walla canım çok fenaymış.. tabi kalan 700ü ne yapıyor da banka borcunu kapamıyor bilmeden konuşuyorum ama fena.. ben borcu varken boğazından lokma geçmeyen gece uyuyamayan biriyimdir.. eşim de öyle.. doğrusu da bu gibi geliyor.. "ben hallederim sen düşünme" diyen kişinin daha farklı davranması gerekir.. iyi düşünün.. eşi boşver hallederiz diyip yan gelip yatarken faturalar içinde kara kara düşünen, her sorumluluğu sırtlayan, eşinin bilmem nereye olan borcunu hep sonradan öğrenen hali harap bir arkadaşım var.. ona benzemeyin inşallah.. baştan para işleri ile ilgili sıkı kurallarınız olmalı.. tutumlu ve boş veren 2 kişi çok çatışır evlilikte..

Artık siz nişanlısınız . Bütçeleriniz haberli olmalı kanaatindeyim .
Yüklü bir borcun altına mı girse ki . Araba falan gibi

Haklisiniz kizlarr..cok fazla dusuyorum...bi yere gidicek adam rahatt.gec kaldinmi yok..yarin il disinda toplantisi olsun gun icinde aricaz gidis icin desinler adam aramaz aranmasada..ben oyle degilim..ben olsam ararim aramadiniz kacta toplanilcak derim..bu kadar rahat..kızıyor karısinca para islerine karisma diyo..ilerde hayat kurcaz hepmi boyle olcaksin tabiki endiselenicem kapiya evsahibi birikmis faturalarmi gelsin bunlari dusunuyorum kaygilaniyorum diyorum.haklisin tamam bu ay kapatcam diyo..sinir hastasi oldum artik.en ufacik rahatliginda raydan cikiyorum..ne halin varsa gor artik tek kisi yasicam hayatimi dedim.bir sure aramamayi dusunuyorum nasil davranayim bundan sonra?

Cnm adam böyle rahatsa hiç değişmez:-(:-( o hallederim lafını da çok iyi biliyorum halledilmez:-(:-(

Back
X