Zor bir geçmişin var biliyorum canım, bu sende büyük bir etki bıraktığını düşünüyorum, en başta kişiliğin bundan çok etkilendi.daha önce yazdıklarını da okudum, bu özgüvenini de düşürmüş.bu nedenle sevgilin hiç tavizsiz, orta yolu bulmadan seni isteklerini yok sayarak,sana dayatıyor istediğini.çünkü sen onu kurtarıcı gibi , bir çıkış kapısı gibi öyle sabit fikirle benimsemişsin.bunun kokusunu alan sevgili de çok rahat anam babam diye tutturuyor.neden acaba,kimse anne babaya bakma demiyor,hep birlikte elimizi taşın altına koyalım diyorken?
Anne babanız çok şeyin farkında,meslek denkliği yok,gelir eşitsizliği bir yanda hadi bunlar es geçilebilir, sizi yok saymasa.ne olursa olsun anneni babanı dinle,yoksa daha da dibe batarsın,sömürülürsün ve ezilirsin.çünkü karakterin pek güçlü değil,pasif kalıyorsun.zaten bu nedenle sevgilin seni umursamıyor .4—5 senedir aynı mesele var, bir türlü çözülememiş,ayrılmışsınız olmamış yine barışmışsınız.farkında ona muhtaç olduğunu o yüzden rahat rahat dayatıyor isteğini sana.
Ayrıca 4 senedir bir çözümsüzlük varken neden bu ilişkiyi sürdürüyorsun?bırak yapışma yakasına,ısrarla bu ilişkiyi yürütme