Erkek arkadasin en azindan durust denmis de, evlilik icin tek gerekli ozellik durustluk degil malasef. Baska seyler de lazim. Adam durust ama asiri bencil. Kimse kusura bakmasin gencecik karisini altina kaciran annesi ve 90 yasinda babasiyla yasamaya zorlamak merhamet falan degil. Merhametliyse size de merhamet etsin. Tabi ki kadin olarak isin buyugu sizin uzerinizde olacak. Hadi elin insanlariyla ayni evde yasamanin zorlugunu gectim, yemeklerini temizliklerini kendi mi yapacakmis? Annesi altina kaciriyormus, camasirlarini oglu mu yikayacakmis?
Acimasizca konusuyorum gibi gelebilir ama aslinda sadece gercekciyim. "Biz de yaslanacagiz nolacak" bana gore cok ters bir mantik. Ben yaslaninca asla asla istemem gencecik insanlarin bana bakmasini. Her seyin yolu yordami var. Veriyorsun maasini bakimevine, bakiliyorsun mis gibi. Hayatinin baharinda insanlara hayati zindan etmek nedir? Cok iyi dusunun, sinirlarinizi belirleyin ve net bir sekilde ben ancak bu kadarini yapabilirim diye konusun bana kalirsa. Sizin icin mantigini devreye sokamiyorsa da baskasini bulsun bakalim bulabilecek mi?