Evlendikten sonra bu durum size batacak. Ay olsun insanligi var diyemeyeceksiniz. Adam ana babasina ogretmen bakici tutmus olacak. O noktaya geldiginizde tekrar yazisalim
tamam canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlendikten sonra bu durum size batacak. Ay olsun insanligi var diyemeyeceksiniz. Adam ana babasina ogretmen bakici tutmus olacak. O noktaya geldiginizde tekrar yazisalim
1- hiçbir zaman yalnız kalmayabilirsiniz.
2- evet bunlar her zaman yapılacak şeyler.seks,kavga,misafir,bunalım,doğaçlama gezi,hastalık,başka yere davet edilme...her zaman olacak.insan romantik akşam geçirmek istediğinde neyse üç beş seneye ölürler o zaman salonda rahatça sevişiriz diye randevu defterine not mu düşecek?
Kusura bakmayın siz bunları bilmiyor değilsiniz.sizi vicdansızlıkla suçlayanlar okusun diye yazıyorum.siz gayet vicdanlı ve payına düşeni yapan bir genç kadınsınız.
Komik olan ne burda iyi misin sen?annem kardeşlerime halama diyor ki fratnrmn ile konusun vazgeçsin geceleri uyuamıyorum vazgecerse adak adadım demiş![]()
Kesinlikle katiliyorum. Hersrye ragmen evlenecek ve vazgecemedigin odun adam anasina babasins bedavadan baktiracak bakici yerine. Savunmaya gecti ama ne egitim olarak denklik var ne adamin konu sahibine saygisi.Ya konu sahibinin tavrı bir tek beni mi rahatsız ediyor? Olay biz evlenmeye vazgecirmeye calısıyoruz da konu sahibi bize sevgilisini koruyor a döndü. Konu acan fikir isteyen sensin. Şimdi herseye bahane bir açıklamaya calısma yok öyle degil aslında bilmem ne. Annesi ne kadar üzülüyor kim bilir kadın stresten adak adamaya kadar düşmüş burda komik bişey gibi yazıyor. Gözümde hiç olgun aklı basında bir öğretmen canlanmıyor. Herseye kulaklarını tıkayan bir ergen sanki konu sahibi. Derdi çekecek olan sensin mutsuz olacak olan sensin biz değil. Hepimiz iyiliği için konustuk inşallah maşallah deyip duruyorsun içim şişti.
annem kardeşlerime halama diyor ki fratnrmn ile konusun vazgeçsin geceleri uyuamıyorum vazgecerse adak adadım demiş![]()
Ya konu sahibinin tavrı bir tek beni mi rahatsız ediyor? Olay biz evlenmeye vazgecirmeye calısıyoruz da konu sahibi bize sevgilisini koruyor a döndü. Konu acan fikir isteyen sensin. Şimdi herseye bahane bir açıklamaya calısma yok öyle degil aslında bilmem ne. Annesi ne kadar üzülüyor kim bilir kadın stresten adak adamaya kadar düşmüş burda komik bişey gibi yazıyor. Gözümde hiç olgun aklı basında bir öğretmen canlanmıyor. Herseye kulaklarını tıkayan bir ergen sanki konu sahibi. Derdi çekecek olan sensin mutsuz olacak olan sensin biz değil. Hepimiz iyiliği için konustuk inşallah maşallah deyip duruyorsun içim şişti.
Günaydın Güzel kadınlar
Bir kaç kez konu actim burda. Evleneceğim insani ailem istemiyor diye. Benden 7 yaş büyük meslek olarak ben öğretmenim sevgilim güvenlik. annesi 73 babası 80 yasinda. Sevgilim Erzurumlu ama Istanbul da yaşıyor. Anne ve babası kışın 7 8 ay oğlunun yanında kalıyorlar.yazin da memleketine dönüyor. Sevgilimin erkek kardeşi de yeni evlendi. Bekar olan bir tek benim sevgilim.
7 kardeşler. erkek kardeşi eşine 4 5 ay annem babamla de kalacaklar demiş tamam denmiş mevzu bitmiş.kiz kardeşleri siz çalışıyorsunuz annem babam hanıma muhtaç faydanız olmaz bizim yanımızda kalırlar ya da ev tutarız bize yakin diyorlar.
Ama benim erkek arkadaşımla biz yıllardır bu konuyu konusuyoruz.Kendisi bana annem babama kardeşlerim de illa ki bakarlar gelir götürürler süreç içerisinde olur bu ama ben sana bunun planlamasını sözleşmesini yapamam. 2 3 ay diyemem diyor.
Ben de diyorum ki ya gitmek istemezlerse,kardeşlerin bakmam istemezse ya da nereye kadar köye gidip gelecekler bir yerde durmaları gerekecekse o zaman nolur diye soruyorum.
Bana o zaman onlara git diyemem. nerde rahat edeceklerse orda kalırlar
biz b kardeşlerim de vefasiz çıktıktan sonra onlarla konuşmanın önemi de yok diyor. huzursuz mutsuz olursak nolur diyorum. mutsuz huzursuz olmaması için ugrasacaz diyor. 2 3 ay kalacaklar desem girmezlerse bana hani 2 3 ay kalacaklardı niye gitmedi diyeceksin.benim için fedakarlık yapacaksın o zaman yeri geldiğinde ben de senin ailen için elimden gelenini yaparım diyor
73 80 yaşında olup kendi düzenleri nasıl olacak kurulu bir duzene girecekler?
Ben ona 2 3 ay bakarım daha fazlasını yapamam dedim o da ben sana net bir zaman veremem diyor kardeşler hepsi biz de bakarız diyor ama annem kızları nereye kadar bakacaklar diyor
erkek arkadaşım bana anne baba konusunun sınırlarını cizmiyor. işi sans oyununa çevirdi.
Birbirini seven insan anne baba yüzünden bitirir mi?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Kesinlikle katiliyorum. Hersrye ragmen evlenecek ve vazgecemedigin odun adam anasina babasins bedavadan baktiracak bakici yerine. Savunmaya gecti ama ne egitim olarak denklik var ne adamin konu sahibine saygisi.
bu kadar eminsiniz niyetlerimizin böyle olduğuna.Allah kimseyi büyük konustirmasin .
insanların ruh halinin nasıl olduğunu bilemezsiniz neler yaşadığımı bilmiyorsunuz.ben bu adamdan saygı sevgi gördüğüm için yıllardır bekledim..
hayırlı olan ne ise o olsun diliyorum.
Kesinlikle katiliyorum. Hersrye ragmen evlenecek ve vazgecemedigin odun adam anasina babasins bedavadan baktiracak bakici yerine. Savunmaya gecti ama ne egitim olarak denklik var ne adamin konu sahibine saygisi.
Ya konu sahibinin tavrı bir tek beni mi rahatsız ediyor? Olay biz evlenmeye vazgecirmeye calısıyoruz da konu sahibi bize sevgilisini koruyor a döndü. Konu acan fikir isteyen sensin. Şimdi herseye bahane bir açıklamaya calısma yok öyle degil aslında bilmem ne. Annesi ne kadar üzülüyor kim bilir kadın stresten adak adamaya kadar düşmüş burda komik bişey gibi yazıyor. Gözümde hiç olgun aklı basında bir öğretmen canlanmıyor. Herseye kulaklarını tıkayan bir ergen sanki konu sahibi. Derdi çekecek olan sensin mutsuz olacak olan sensin biz değil. Hepimiz iyiliği için konustuk inşallah maşallah deyip duruyorsun içim şişti.
Konuyu açan fikir soran sizsiniz farkındasınızdır inşallah. Önceki konunuza ve bu konuza size yöneltilen sorulara verdiğiniz cevaplara istinaden (ben de dahil) böyle düşünüyor üyeler. Anlamadım ki bu tavrınız kime. Evlenin ya da evlenmeyin kimseyi ilgilendirmez bu. 2 en fazla 3 gün sonra konunuz popülerliğini yitirip kaybolup gidecek. Siz gerçek hayatla yüz yüze kalacaksınız. 3 günde bir aynı konuyu açıp aksi görüşlere açık olmadıkça çözemezsiniz ki. Fikirlerini söyleyip yol göstermeye çalışan Üyelere tavır yapıp beddua edeceğinize nişanlınıza gösterin bu yüzünüzü. Belki işe yarar. İNŞALLAH.
Konuyu açan fikir soran sizsiniz farkındasınızdır inşallah. Önceki konunuza ve bu konuza size yöneltilen sorulara verdiğiniz cevaplara istinaden (ben de dahil) böyle düşünüyor üyeler. Anlamadım ki bu tavrınız kime. Evlenin ya da evlenmeyin kimseyi ilgilendirmez bu. 2 en fazla 3 gün sonra konunuz popülerliğini yitirip kaybolup gidecek. Siz gerçek hayatla yüz yüze kalacaksınız. 3 günde bir aynı konuyu açıp aksi görüşlere açık olmadıkça çözemezsiniz ki. Fikirlerini söyleyip yol göstermeye çalışan Üyelere tavır yapıp beddua edeceğinize nişanlınıza gösterin bu yüzünüzü. Belki işe yarar. İNŞALLAH.
bütün yorum yapanlar için tşk ederim kararımı verdim.konustum erkek Arkadaşımla bu işin olmayacağına dair ortak bir karar aldık.
yanlış ve ya istemeden ters cvp verdiklerimden özür dilerim. karışık bir ruh halim olduğundan ötürü asla tavır yapmam beddua etmek değildi niyetim.iyi değilim bi kaç gündür ondan.tekrar özür dilerim öyle anlasildiysam.
iyi ki burası var iyi ki sizin gibi kadinlar var
doğru yolu sevmeme yardımcı oldunuz
Allah razı olsun.
bütün yorum yapanlar için tşk ederim kararımı verdim.konustum erkek Arkadaşımla bu işin olmayacağına dair ortak bir karar aldık.
yanlış ve ya istemeden ters cvp verdiklerimden özür dilerim. karışık bir ruh halim olduğundan ötürü asla tavır yapmam beddua etmek değildi niyetim.iyi değilim bi kaç gündür ondan.tekrar özür dilerim öyle anlasildiysam.
iyi ki burası var iyi ki sizin gibi kadinlar var
doğru yolu sevmeme yardımcı oldunuz
Allah razı olsun.
ayrılmayaNe karar aldınız yani? Ayrı ev tutulmasına mı? Ayrılmaya mı? Umarım ilkidir.
Nedense inandırıcı gelmedi ne ara konustunuz da ayrıldınız?ayrılmaya
ayrılmaya