Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sorup duruyorsun ki daha önce de aşağılık demişti, ağzı da psikolojisi de bozuk agresif tipin teki. İnsan akıl verdi sonra gittin konu açtın ay bu saatten sonra vazgeçemem zaten evleniyorum diye.Sevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Ama adam evlılık için oyaladım haklı degıl mı bende suç varNiye sorup duruyorsun ki daha önce de aşağılık demişti, ağzı da psikolojisi de bozuk agresif tipin teki. İnsan akıl verdi sonra gittin konu açtın ay bu saatten sonra vazgeçemem zaten evleniyorum diye.
Niye oyaladın evlenseydin bu kadar düşünüyorsanAma adam evlılık için oyaladım haklı degıl mı bende suç var
Ama adam evlılık için oyaladım haklı degıl mı bende suç var
Ama 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyomNe alakası var? Bile bile kendini gazetelerin üçüncü sayfasına mı çıkartacaksın?
Adam bela okuyor aşşağılık diyor bir yüzüne tükürmediği kaldıSevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Adama bende Erkek adam evını geçindırır demiştim önceden bunu da soyledı o yanı adamın gururunu kırdım daha öncesıAdam bela okuyor aşşağılık diyor bir yüzüne tükürmediği kaldı
Ne kadar seviyeli bir ilişki biçimiAdama bende Erkek adam evını geçindırır demiştim önceden bunu da soyledı o yanı adamın gururunu kırdım daha öncesı
Onun sana Allah belasını versin demesine gerek yok ki. Sen kendi hür iradenle kendini belaya atıyorsun. Bazı insanlar akıllanmaz bile bile kendini ateşe atar. Sen de onlardan birisin maalesef.Ama adam evlılık için oyaladım haklı degıl mı bende suç var
Ee hak ettim demekkı ben buna bir şey demedım zaten mukkemel degılım kiNe kadar seviyeli bir ilişki biçimi![]()
Onun sana Allah belasını versin demesine gerek yok ki. Sen kendi hür iradenle kendini belaya atıyorsun. Bazı insanlar akıllanmaz bile bile kendini ateşe atar. Sen de onlardan birisin maalesef.
Şu konuda hak veriyorum sürekli yanlış adamlara kapılıyorsan kendini de bir sorgulamak lazım. Evlenmek için evlenme.yaş olmuş 27 bu saatten sonra çok zor ben kaygılıyım bence ben kımseylr olamıyorum
Senin versin allahın cezası der son görüşü olur beni:)Sevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz