Hakettiğini düşünüyorsan daha niye bize soruyorsun?Ee hak ettim demekkı ben buna bir şey demedım zaten mukkemel degılım ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakettiğini düşünüyorsan daha niye bize soruyorsun?Ee hak ettim demekkı ben buna bir şey demedım zaten mukkemel degılım ki
Tamam da bana doğrusunu anlatır mısın bır erkeği kadın acayip sınırlendirse ne yapar nasıl tepki verir önce böyle degıldı değer veriyordum diyorBaşkası köprüden atlasa sen de atlayacak mısın![]()
Eşim sinirlendiğinde kalbimi kırmamak için odayı değiştirirTamam da bana doğrusunu anlatır mısın bır erkeği kadın acayip sınırlendirse ne yapar nasıl tepki verir önce böyle degıldı değer veriyordum diyor
İşte ben bunu duymak istiyorumEşim sinirlendiğinde kalbimi kırmamak için odayı değiştirir
Herkesin evinin içini bilmezsiniz.Etrafta böyle çiftler var onlar neden evlendı kı
Az değil evlenincede düğün yaptık az mı deme diye diyorlarAma 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom
Yaş ılerleyınce sorun oluyor böyle bence ben bıraz daha dişil olsaydım böyle olmazdı beAz değil evlenincede düğün yaptık az mı deme diye diyorlar
Peki mutsuz bir evlilik mi sence yoksa mutlu bir yalnızlık mıYaş ılerleyınce sorun oluyor böyle bence ben bıraz daha dişil olsaydım böyle olmazdı be
Şöyle dıyorum ben onu bu hale getirdysem o zaman benı kimse sevmezPeki mutsuz bir evlilik mi sence yoksa mutlu bir yalnızlık mı
Ozaman sen kendini sorunlu buluyorsan. Kimseyi üzme yalnız kal canım elin ne günahı var zarar vermeŞöyle dıyorum ben onu bu hale getirdysem o zaman benı kimse sevmez
yalnızlık tabi de
iki yil bekledi diye sçsin agzinaAma 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom
sen niye evleniyorsan ondan.Etrafta böyle çiftler var onlar neden evlendı kı
Ama çok sınırlemdı belkı de bu ilişkı onu yordu yani bilmiyorum onu haklamaya çalışıyorumsen niye evleniyorsan ondan.
salakliktan, kendine deger vermemekten, el alem ne der baskisindan, erkeksizlikten
sinek kadar kocam olsun basimda dursun diye.
her evlenenin mutlu olup olmayacagi bir piyangodur kimse bilemez evlilik neler getirecek. ama senin mutsuz olacagin daha bugunden belli. coook acik ve net. Hala yuruyeyim bu yolda diyorsan yürü. ama günün sonunda koltukta aglayarak uyuyan sen olacaksin
e iyi tamam ne diyelim? akla pakla yaşa allahin ayisiyla. en azindan baska kadinlarin cani yanmazAma çok sınırlemdı belkı de bu ilişkı onu yordu yani bilmiyorum onu haklamaya çalışıyorum
Allah senin belanı versin derdimSevgilin Allah belanı versın dese sınırle ne yaparsınz
Nasıl ayrılacağım bilmiyorum ki başıma bela olmaz demıe iyi tamam ne diyelim? akla pakla yaşa allahin ayisiyla. en azindan baska kadinlarin cani yanmaz
Allah belanı vermiş zaten dostum
Alınma daha ne olsun adam sana kendini tarif etmiş
Sen daha sinirli diye aklama peşindesin
Allah belanı vermiş ama anlayacak bilinci de vermemiş kurban olduğum
Napalım, biz de mi Allah belanı versin diyelimAma 2 yılda ben o kadar evlenmek istemedıgımı dedım adam sesını bıle yuksektmedı bana ya bunu ne yapacak 2 yıl az mı bence zor bırıyom