Sinirlendiğimde sevgilimin alttan alamaması

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.440
358
Kütahya
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun sinirlendiğim zaman sevgilimin alttan alamaması. Mesela küçücük bir şey oluyor ve kızıyorum biraz ama biraz kızmamı bile alttan alamıyor. Ya ters cevap veriyor yada çıkıp gidiyor. Yazışırken olunca vs de çıkıp saatlerce gelmiyor. Sebep olarak kırıcı bir şey söyleyip beni kırmamak olduğunu söylüyor. Ama zaten iki laf söylesem sinirim geçecekken küçük şeye sinirim geçiyor bu sefer çıkıp gitmesine sinirleniyorum ve o kadar çok yapıyorki. Genelde yüz yüze zaten tartısmıyoruz ama mesela yazışıyoruz bir şeye sinirlendiğim an önce o da bana sinirlenip ters cevap veriyor, sonra da çıkıp gidip saatlerce gelmiyor.kendisi benden daha sinirli ama ben o sinirlenince alttan alıyorum. Yani karşımda sinirli insan nasıl sakinleştirilir hiçbir fikri olmayan bir insan var. En son yine bişeye kızdım ve bişey demeden çevrimdışı oldu, küçük bir şey gibi görünebilir ama artık sinirden ağlıyorum tartısınca her seferinde bir insan nasıl alttan alamaz ya yada çekip gider? Ayrılma sinyalleri verdim bu sefer de çok kırıldı, üzüldü tavırlarından belli. Size sorum ne yapabilirim? Benim sinirim konuşunca geçiyor yumuşuyorum ama karşımda kesinlikle beni anlamaktan aciz bi insan var. Ayrılmak da istemiyorum. Sinirimi kendi kendime nasıl geçirebilirim? Yada onu eğitebilir miyim? (Defalarca ben sinirlenince alttan alsa yumuşayacağımı, çekip gittiğinde sinirimin arttığını söyledim dikkat etmeye çalışıyor ama edemiyor) ve ben sinirlenince istemsiz çok suçlayıcı oluyorum sanırım kaçtığı şey de bu.

"Heyy şşşt sakin ol, sinirlerine hakim ol..."

Böylece sorun kalmaz...;)

Niye bu kadar sık sinirlendiğinizi düşündünüz mü?
Anlaşamıyor olabilir misiniz?
O asla alttan almayacak,bir taraf yani siz bu görevi üstlenmişsiniz zaten.

ota çöpe sinirleniyorsaniz bıkmıştir belki.
alttan almak sürekli olunca insanı sinirlendiren bir durum olabiliyor bazen:)

Açıkçası bende hiç ama hiç alttan alamayanlardanım. Çok mu tartışıyorsunuz acaba, sizin sinirinizden de bıkmış olabilir.

"Heyy şşşt sakin ol, sinirlerine hakim ol..."

Böylece sorun kalmaz...:KK66:
hep de sakin olamamkii

Niye bu kadar sık sinirlendiğinizi düşündünüz mü?
Anlaşamıyor olabilir misiniz?
O asla alttan almayacak,bir taraf yani siz bu görevi üstlenmişsiniz zaten.

ota çöpe sinirleniyorsaniz bıkmıştir belki.
alttan almak sürekli olunca insanı sinirlendiren bir durum olabiliyor bazen:)
Yazma şeklimden sürekli sinirleniyorum gibi olmuş. Ancak tam tersi o benden çok daha sinirli. Beni alttan alıp alıp artık almıyor olması gibi bir durum da yok çünkü bu zamana kadar zaten doğru düzgün alttan aldığı olmadı. Benim sorunum hiç alamaması zaten

Açıkçası bende hiç ama hiç alttan alamayanlardanım. Çok mu tartışıyorsunuz acaba, sizin sinirinizden de bıkmış olabilir.
İşte ben şuna kızıyorum, o sinirlenince kırıcı bile konuşsa ben diyorumki sinirlidir ondandır alttan alıyorum konu kapanıyor. Ama ben biraz sinirlendiğimi belli etsem ya ters cevap ya çekip gitme. Düşünüyorum alttan aldığı bi zaman oldu mu diye aklıma gelmiyor

hep de sakin olamamkii

Yazma şeklimden sürekli sinirleniyorum gibi olmuş. Ancak tam tersi o benden çok daha sinirli. Beni alttan alıp alıp artık almıyor olması gibi bir durum da yok çünkü bu zamana kadar zaten doğru düzgün alttan aldığı olmadı. Benim sorunum hiç alamaması zaten
zor bir tip o zaman.hep anlayışlı olmanızı bekleyip yaşadığı en ufak olumsuzlukta dünya başına yikiliyordur.
kırmamak için kaçıyor çünkü sizin kizmaniza bile kızıyor:bicak:
alakasız olacak ama koç burcu mu sevgiliniz:KK51:

zor bir tip o zaman.hep anlayışlı olmanızı bekleyip yaşadığı en ufak olumsuzlukta dünya başına yikiliyordur.
kırmamak için kaçıyor çünkü sizin kizmaniza bile kızıyor:bicak:
alakasız olacak ama koç burcu mu sevgiliniz:KK51:
Hayır boğa. Aynen katılıyorum sinirlenmeme sinirleniyor. Bu zamana kadar çevresinde hep kızlar tarafından ilgi görmüş pohpohlanmış ondan mı böyle acaba

İşte ben şuna kızıyorum, o sinirlenince kırıcı bile konuşsa ben diyorumki sinirlidir ondandır alttan alıyorum konu kapanıyor. Ama ben biraz sinirlendiğimi belli etsem ya ters cevap ya çekip gitme. Düşünüyorum alttan aldığı bi zaman oldu mu diye aklıma gelmiyor

Sevgilinin kadın versiyonuyum ben demek ki. :KK53: Benim de nişanlım senin gibi mesela boğa burcu, tartışmalarda hep alttan alır. Bu huy gibi bir şey. Fakat elbet törpülenir. Güzel güzel konuşmaktan, kırıldığını anlatmaktan başka çaren yok ne yazık ki. Ya da tartışmaları kavgaları olabildiğince en aza indirgeyeceksin, çok mühim olmayan şeyleri de sessiz sakin konuşarak halledeceksiniz ki ikiniz de sinirlenmeyin, bağırmayın.

İyi bir dille konuştuğun halde yapmıyorsa sende ona aynını yap.
Bir musibet bin nasihattan iyidir.Belli ki laftan anlamıyor o zaman göstererek anlat.
O sinirlendiğinde direk ç.dışı ol veya kalk git emin ol çok şaşırır.İlk baş tepki vermese bile sonra dayanamayıp sorar o zaman da tatlı bir dille işte sende bana bunu yapıyorsun tarzı bı konuşma yaparsan etkili olur diye düşünüyorum.

Boğa burcu erkeği olduğunu tahmin etmek hiç zor değildi gerçekten.
Gerçekten bu burcun erkeği alttan almak nedir bilmiyor.

Benim nişanlım boğa burcudur. O kadar nadir sinirlenir ki..Haklı da olsa haksız da olsa her tartışmada alttan alır. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum ama. :) Her burcun insanı aynı olmuyor. :)

Valla ben duzelecegini sanmiyorum,zaten degisir diye beklentiye girip evlenmeyin. Sahsen sinirli bir erkekle hayatta yapamazdim sanirim. Evliligin getirdigi bir ton stres durumu olacak ve o durumlari idare edemeyecekse hep alttan alan taraf siz olursunuz.. klise ama nisan veya flort donemi evliligin fragmani.. iyi dusunun derim ben

Benim nişanlım boğa burcudur. O kadar nadir sinirlenir ki..Haklı da olsa haksız da olsa her tartışmada alttan alır. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum ama. :) Her burcun insanı aynı olmuyor. :)
Şimdiye kadar boğa burcu erkeği hakkında iyi konuşan tek kadınsın :) Nadir bulunuyor demek ki oda sana denk gelmiş :halay:

Şimdiye kadar boğa burcu erkeği hakkında iyi konuşan tek kadınsın :) Nadir bulunuyor demek ki oda sana denk gelmiş :halay:

Evet, çok şükür:KK48: İnternette de boğa burcu erkeğinin çok iyi,çok sadık, anlayışlı bir eş olabileceği yazıyor. Bir sürü iyi özellik sıralamışlar. Kandırıkçılar. :KK53:

Sevgilinin kadın versiyonuyum ben demek ki. :KK53: Benim de nişanlım senin gibi mesela boğa burcu, tartışmalarda hep alttan alır. Bu huy gibi bir şey. Fakat elbet törpülenir. Güzel güzel konuşmaktan, kırıldığını anlatmaktan başka çaren yok ne yazık ki. Ya da tartışmaları kavgaları olabildiğince en aza indirgeyeceksin, çok mühim olmayan şeyleri de sessiz sakin konuşarak halledeceksiniz ki ikiniz de sinirlenmeyin, bağırmayın.
böyle yapmaya çalışıyorum ancak ben sinirlenince istiyorum ki konuşalım hallolsun yoksa o konuda aklım kalıyor. Aynısını ona yapsam sence ters mi teper yoksa anlar mı?

İyi bir dille konuştuğun halde yapmıyorsa sende ona aynını yap.
Bir musibet bin nasihattan iyidir.Belli ki laftan anlamıyor o zaman göstererek anlat.
O sinirlendiğinde direk ç.dışı ol veya kalk git emin ol çok şaşırır.İlk baş tepki vermese bile sonra dayanamayıp sorar o zaman da tatlı bir dille işte sende bana bunu yapıyorsun tarzı bı konuşma yaparsan etkili olur diye düşünüyorum.
Deneyeceğim. Aslında bir kere demiştim aynısını sana yapıcam belki beni anlarsın diye. O da dikkat edicem eğer öyle yaparsan çıkmaza gireriz dedi ama tık yok.
Nerden çattım :D
Valla ben duzelecegini sanmiyorum,zaten degisir diye beklentiye girip evlenmeyin. Sahsen sinirli bir erkekle hayatta yapamazdim sanirim. Evliligin getirdigi bir ton stres durumu olacak ve o durumlari idare edemeyecekse hep alttan alan taraf siz olursunuz.. klise ama nisan veya flort donemi evliligin fragmani.. iyi dusunun derim ben
Böyle devam ederse sanırım zaten sonumuz belli. Minicik bi mesele için sinirlerim yıpranıyor. Kendisi de diyor küçük meselede böyleysek büyükleri nasıl halledicez diye. Artık bakalım

böyle yapmaya çalışıyorum ancak ben sinirlenince istiyorum ki konuşalım hallolsun yoksa o konuda aklım kalıyor. Aynısını ona yapsam sence ters mi teper yoksa anlar mı?

Dediğim gibi bende sevgilin gibiyim ne yazık ki, tıpatıp aynısıyım yani. Nişanlım bana benim yaptıklarımı bana yapsa "noluyoruz" deyip bir şaşırırım önce. Ama bu sefer benim sinirlerim daha da bozulur. Bana yapsa ters teper mesela. Ama sevgilinin kişiliğini bilemiyorum. Belki sende onun gibi davransan hatasını anlayacak dank edecek. En iyi sen tanırsın.. Bu taktiği de bir süre yapabilirsin anca, yoksa nereye kadar..Bence otur karşısına tatlı tatlı anlat, onu çok sevdiğini ama artık bu durumların sizi yıprattığını anlat içten bir şekilde. Sürekli güzel güzel bağırmadan sakince bunu anlat. Yine mi aynısını yaptı, yine anlat. Yine aynıysa iyice düşün tart,bu ilişki evliliğe gider mi mutlu olur muyum diye..

Dediğim gibi bende sevgilin gibiyim ne yazık ki, tıpatıp aynısıyım yani. Nişanlım bana benim yaptıklarımı bana yapsa "noluyoruz" deyip bir şaşırırım önce. Ama bu sefer benim sinirlerim daha da bozulur. Bana yapsa ters teper mesela. Ama sevgilinin kişiliğini bilemiyorum. Belki sende onun gibi davransan hatasını anlayacak dank edecek. En iyi sen tanırsın.. Bu taktiği de bir süre yapabilirsin anca, yoksa nereye kadar..Bence otur karşısına tatlı tatlı anlat, onu çok sevdiğini ama artık bu durumların sizi yıprattığını anlat içten bir şekilde. Sürekli güzel güzel bağırmadan sakince bunu anlat. Yine mi aynısını yaptı, yine anlat. Yine aynıysa iyice düşün tart,bu ilişki evliliğe gider mi mutlu olur muyum diye..
Bana da ters teper gibi geliyor.Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Deneyeyim artık bir daha aynı şey olursa. Konuştuktan sonra yine devam ederse zaten baya birikti içimde ne olur bilemiyorum

Bende senin gibiyim sevgilimde nişanlın gibi ayrıca boğa burçları misss gibi insanlar başak kadınına bile katlanabiliyorlarsa bnce mükemmel insanlar

Back
X