- Konu Sahibi little bird
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorun sinirlendiğim zaman sevgilimin alttan alamaması. Mesela küçücük bir şey oluyor ve kızıyorum biraz ama biraz kızmamı bile alttan alamıyor. Ya ters cevap veriyor yada çıkıp gidiyor. Yazışırken olunca vs de çıkıp saatlerce gelmiyor. Sebep olarak kırıcı bir şey söyleyip beni kırmamak olduğunu söylüyor. Ama zaten iki laf söylesem sinirim geçecekken küçük şeye sinirim geçiyor bu sefer çıkıp gitmesine sinirleniyorum ve o kadar çok yapıyorki. Genelde yüz yüze zaten tartısmıyoruz ama mesela yazışıyoruz bir şeye sinirlendiğim an önce o da bana sinirlenip ters cevap veriyor, sonra da çıkıp gidip saatlerce gelmiyor.kendisi benden daha sinirli ama ben o sinirlenince alttan alıyorum. Yani karşımda sinirli insan nasıl sakinleştirilir hiçbir fikri olmayan bir insan var. En son yine bişeye kızdım ve bişey demeden çevrimdışı oldu, küçük bir şey gibi görünebilir ama artık sinirden ağlıyorum tartısınca her seferinde bir insan nasıl alttan alamaz ya yada çekip gider? Ayrılma sinyalleri verdim bu sefer de çok kırıldı, üzüldü tavırlarından belli. Size sorum ne yapabilirim? Benim sinirim konuşunca geçiyor yumuşuyorum ama karşımda kesinlikle beni anlamaktan aciz bi insan var. Ayrılmak da istemiyorum. Sinirimi kendi kendime nasıl geçirebilirim? Yada onu eğitebilir miyim? (Defalarca ben sinirlenince alttan alsa yumuşayacağımı, çekip gittiğinde sinirimin arttığını söyledim dikkat etmeye çalışıyor ama edemiyor) ve ben sinirlenince istemsiz çok suçlayıcı oluyorum sanırım kaçtığı şey de bu.