• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlenince eve kaka yapan kedim :D

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.640
146.771
798
Kum alışkanligi cok iyidir kedimin. Ameliyattan ciktiktan sonra bile eve geldigimizde o haliyle kuma girmisti. Ben yere yapar diye dusunmustum.
Asla eve kaka, cis yapmazdi ama yeni huy meydana geldi. Biz 1-2 gun sehir disina ciktigimizda veya gunduz cikip hemen geri gelmedigimiz bazi zamanlar ozellikle evin ortasina kaka yapiyor. Bir saglik sorunu yok zaten oyle olsa evden gitmemizi beklemezdi heralde. Bu yuzden gitmemize tepki veriyor gibi geldi.

Bunu her ciktigimizda yapmiyor ama 3 kere yapti. Normalde uzun saatler yalniz kalan bir kedi degil. Zaten calismiyorum evde gunumuzu birlikte gecirebiliyoruz yani öyle surekli aksama kadar yalniz birakilan veya ilgilenilmeyen bir kedi değil. Bu kakadan nasil vaz gecer? Kaka yapti diye hic kizmiyorum, tepki vermiyorum, ceza vermiyorum sadece temizliyorum ama yapmamasi gerektigini nasil anlayacak.

Maalesef böyle huyları olabilir kediciklerin.. Sahibini cezalandırmak istiyorlar. Senin hep evde olmandan kaynaklı demek ki yalnızlığı istemiyor. Bizimki eşim de ben de çalıştığımız için uzun saatler yalnız kalıyor. Tatile gittiğimizde de kayınvalidem gün aşırı gelip bakımını yapıyor, oynuyor. Daha bir problem yaşamadık. Hatta bizimki insan sevmiyor, yalnızlığa bayılıyor.

Bence kaka yaptığında tepkisiz kalmaktansa onu kakanın yanına götür, kakayı işaret ederek birazcık azarla.. İnan böyle şeyleri çok iyi anlıyorlar. Ben bebeklikten istemediğim huylarını bu şekilde bitirdim.

Maalesef böyle huyları olabilir kediciklerin.. Sahibini cezalandırmak istiyorlar. Senin hep evde olmandan kaynaklı demek ki yalnızlığı istemiyor. Bizimki eşim de ben de çalıştığımız için uzun saatler yalnız kalıyor. Tatile gittiğimizde de kayınvalidem gün aşırı gelip bakımını yapıyor, oynuyor. Daha bir problem yaşamadık. Hatta bizimki insan sevmiyor, yalnızlığa bayılıyor.

Bence kaka yaptığında tepkisiz kalmaktansa onu kakanın yanına götür, kakayı işaret ederek birazcık azarla.. İnan böyle şeyleri çok iyi anlıyorlar. Ben bebeklikten istemediğim huylarını bu şekilde bitirdim.

Aslinda yeni bir durum degil evden cikmalarimiz. Buna tepki olarak kaka yapmasi yeni. Haftasonlari esimle cikariz. Haftaici daha nadir cikariz ve cikinca cabuk doneriz, tatile de gideriz. Ben gun icinde spor salonuna vs gidiyorum. Eskiden sikinti cikartmiyordu. Yeterince vakit geciriyoruz calismadigim icin, haftaicleri ozellikle.

Bugun aksam eve geldigimizde salonda sivanmis kakayla karsilastik. Devamli her ciktigimizda yapmiyor , bu 3. Yapişı ve evde olmadigimiz anlarda yaptigi icin kakaya goturup kizamiyorum cunku anlayamaz diye dusunuyorum. Hani ben evdeyken yapsa ve olaya aninda mudahale edip kizarsam anlardi mubtemelen.

Aslinda yeni bir durum degil evden cikmalarimiz. Buna tepki olarak kaka yapmasi yeni. Haftasonlari esimle cikariz. Haftaici daha nadir cikariz ve cikinca cabuk doneriz, tatile de gideriz. Ben gun icinde spor salonuna vs gidiyorum. Eskiden sikinti cikartmiyordu. Yeterince vakit geciriyoruz calismadigim icin, haftaicleri ozellikle.

Bugun aksam eve geldigimizde salonda sivanmis kakayla karsilastik. Devamli her ciktigimizda yapmiyor , bu 3. Yapişı ve evde olmadigimiz anlarda yaptigi icin kakaya goturup kizamiyorum cunku anlayamaz diye dusunuyorum. Hani ben evdeyken yapsa ve olaya aninda mudahale edip kizarsam anlardi mubtemelen.
bence arkadaş haklı o anda yapmamış bile olsa kakanın yanına götürüp kokladığında biraz kızabilirsin.
tepkisiz kaldığında ilgi çekmek için daha çok da yapabilir.
benimki 1 kere yatağa işedi hem de çok fazla. o sıralar ilgilenememiştik evde yatılı misafir vardı. o gittikten sonra yapmıştı. kıskandı sanırım
sonra ben bayağı azarladım, titiz bir kedidir aslında. utandı sanırım daha da yapmadı. :D
bazen poposunda kaka kalmış oluyor evin içinde düştüyse kendi bizi başında bekleyip miyavlayarak çağırıyor temizleyelim diye.
ama bazen de inadına böyle şeyler yapıyorlar işte.

bence arkadaş haklı o anda yapmamış bile olsa kakanın yanına götürüp kokladığında biraz kızabilirsin.
tepkisiz kaldığında ilgi çekmek için daha çok da yapabilir.
benimki 1 kere yatağa işedi hem de çok fazla. o sıralar ilgilenememiştik evde yatılı misafir vardı. o gittikten sonra yapmıştı. kıskandı sanırım
sonra ben bayağı azarladım, titiz bir kedidir aslında. utandı sanırım daha da yapmadı. :KK70:
bazen poposunda kaka kalmış oluyor evin içinde düştüyse kendi bizi başında bekleyip miyavlayarak çağırıyor temizleyelim diye.
ama bazen de inadına böyle şeyler yapıyorlar işte.

Bi daha yaparsa kizacagim umarim etkili olur. Cok umursamiyor benim kizmami hatta ben kizarken "hııııı" diyip isaret parmagimi salliyorum. :D Kizma hareketi olarak ogrensin diye ama o parmagima vuruyor :'))))))))

Bi daha yaparsa kizacagim umarim etkili olur. Cok umursamiyor benim kizmami hatta ben kizarken "hııııı" diyip isaret parmagimi salliyorum. :KK70: Kizma hareketi olarak ogrensin diye ama o parmagima vuruyor :'))))))))
Ben bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama şey duymuştum. Kızarken burnuna pıt pıt diye parmakla hafifçe vurunca da anlıyorlarmış :D

benım kedım rahım kanserıydı rahmı alınmak zorunda kaldı amelıyat sonrası sanırım cektıgı acıdan bana kızgındı ve hıc yapmadıgı seylerı yaptı gozumun ıcıne baka baka cıs yaptı her yere

doktoruna sordugumda sızı cezalandırıyor cıs yaptıgı yerı camasır suyuyla sılın gececek eskı duzene donecek dedı oyle de oldu

Ben bir de ne kadar doğru bilmiyorum ama şey duymuştum. Kızarken burnuna pıt pıt diye parmakla hafifçe vurunca da anlıyorlarmış :KK70:

Minicik burnu Pit pit nasil denk getircem :D hahahah oturup onu yapmami beklemez. Onu kopeklere uyguladiklarini duymustum ben. :D

benım kedım rahım kanserıydı rahmı alınmak zorunda kaldı amelıyat sonrası sanırım cektıgı acıdan bana kızgındı ve hıc yapmadıgı seylerı yaptı gozumun ıcıne baka baka cıs yaptı her yere

doktoruna sordugumda sızı cezalandırıyor cıs yaptıgı yerı camasır suyuyla sılın gececek eskı duzene donecek dedı oyle de oldu

Bizimki kronik bir durum degil. Surekli surekli tekrarlamiyor ama nezaman yapacagi belirsiz. 3 yasinda ve boyle biseyi 3 kere yapti sadece belli araliklarla.

Demek beni ameliyat ettirdin sana ceza mıçarım böyle işe diyo galiba :)

Back
X