sinirlenince gülmek!!

Nişanlınızla sorunlarınız varmış gibi geldi.
Sanki bu sorunların içinden çıkamadıkça sinirleriniz bozulmuş gibi.
Bilemiyorum tabi öyle tahmin ettim.

aynen sorunlarımız oluyor illaki ama gülemkte tuzu biberi oluyor sorunlarımızın.kendimi ifade edemediğimde artık düşüncelerine tavırlarına söylencek söz bulamadığımda gülüyorum.ve susturulmaya bastırılmaya çalışıldığımda bide gülme dedikçe gülüyorum inat yapar gibi ama inat dğeil içimden geliyor

canım benim ya benim gibi olsaydın napıcaktın,sinirlenince ağlama krizlerine girip kendimi mahvediyorum. sen gülmeye devam et bunu da kafana takma. yalnız kayınpederin yanında değil.:1:
yok canım kayınpederimin yanında gülen ben değilim başka bir arkadaşımızdı yazan onu.ağlamakta oluyor illaki insaız ama sorun yersiz gelmesi.bazende anlık geçişlerim oluyor gülerken olayı ağlamaya çevirebiliyorum gözlerim yaşlıyken gülebiliyorum.çok yıpranmışlığımın göstergesi belkide ruhum isyan ediyor artık.çok vurumduymaz oluyorum böyle zamanlarda tüm emekleirmi bir kalemde silebilcek kadar deli cesareti oluyor dünya umrumda olmuyor ne dünü ne yarını düşünüyorum inanılmaz bir rahatlık oluyor

vücutta sinir boşalması olduğu için oluyor sanırım, sinirleri tam kontrol edemiyoruz.
bir yerde de sinirlenince gülmeye başlayan insanların o an ciddi anlamda çok sinirlendiğini okumuştum.
bende de var benzer bir durum. ama biraz daha farklı, hiç olmucak ortamlarda oluyor, ölüm haberi alınca özellikle oluyor.

bize okulda hocamız sinirlendiğinde gülen insanların küçükken sinirliliğin kötü bir şey olduğu, olmaması gerektiği, ayıplandığı mesajı alan insanlar olduğunu söylemişti. yani beyin sinirlenmeyi olmaması gereken bir durum gibi algılıyor ve sinirleneceğini anladığı zaman, bunun olmaması için gülme eylemi ortaya çıkıyor. kendi kendinize evde sinirlenme denemeleri yapabilirsiniz, belki yararı olur. sinirlenmekten kasıt bağırmak olmamalı tabi ki :) gergin yüz ifadeleri mesela...

ya bende sinirlenince cok gulerim hatta bu yuzden esimle agiz tadiyla tartisamiyoruz bile ben gulunce o benden daha cokguluyor sinir kizginlik falan kalmiyor aslinda iyi bisey mi bu

bize okulda hocamız sinirlendiğinde gülen insanların küçükken sinirliliğin kötü bir şey olduğu, olmaması gerektiği, ayıplandığı mesajı alan insanlar olduğunu söylemişti. yani beyin sinirlenmeyi olmaması gereken bir durum gibi algılıyor ve sinirleneceğini anladığı zaman, bunun olmaması için gülme eylemi ortaya çıkıyor. kendi kendinize evde sinirlenme denemeleri yapabilirsiniz, belki yararı olur. sinirlenmekten kasıt bağırmak olmamalı tabi ki :) gergin yüz ifadeleri mesela...
ilginçmiş canım çünkü beyinden gelen bi komut bu bilerek isteyerek yapmıyorum kimseye inandıramıyorum bu duruma.sakin bi yapım var kimseye kolay kolay tepkimi belli etmem.gerekirse kendimden taviz veririm hayır diyemem bunlar hep kişiliğimin bir yansıması.küçüklükten kalmış olablir dediğin gibi arkadaşlarımla olagelen her kavgamda annem haklıda olsam haksız olduğumu söylerdi şimdide öyle hiç bir zman kimseye kusur bulmaz bende arar probemi.belkide küçükkende sinirli olunmaması gerektiğini tepkimi belli etmemem gerektiğini bana defalarca aşılamıştır. küçükken olur ya annem totoma terlikle vurduğunda bile gülüyormuşum demek dersimi almadım diye bir ikinci geliyordu.ay birden çocukluğuma geri döndüm birde yaramazlık yaptığımda annem kovalarken çok gülüyordum inanılmaz bir korku her an yakalanabilme heyacanı bayılırcsasına glüyordum gülmekten kaçamıyordum bile.annem hala hayretle anlatır.en az 5 yaşımdan beri olan bir durum bu sinirlenince gülmek bu aralar stresten falan iyice geldi üzerime heralde.şimdi hatırladım bunların hepsini bir bağlantı kurdum geçmişle hatırlatman iyi oldu canım çocukluğuma indim bu bende olan bişeydi evet şimdi hatırladım:54:

sinir bozukluğu :35:

aman iyi olsun daha iyi gül boşver sinirlenirsin moralin bozulur içerler ağlarsın,, daha mı iyi :))

Back
X