- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
- 53
- Konu Sahibi Mavisim696
gel benımle gez 15 gün,
Yakın olsak cok isterdim valla en azindan duzelirdim biraz olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel benımle gez 15 gün,
Olsun canım ya dert ettiğin şeye bak boşver kendini savunmayı ögrenemiyorsan yada yapamiyorsan takmamayi öğrenci. Mesela kim ne derse desin takma gül geç. Bu daha iyi bi yöntem.Evet aglamak cok gucsuz gosteriyo. Aileme karsi oyle degilim ama disarda kendimi savunamiyorum ne hikmetse
Olsun canım ya dert ettiğin şeye bak boşver kendini savunmayı ögrenemiyorsan yada yapamiyorsan takmamayi öğrenci. Mesela kim ne derse desin takma gül geç. Bu daha iyi bi yöntem.
senı gıbı bır akrabam var,bana dıyorki senın gıbı o an o laflar aklıma gelmıyor,bende dıyrumki bir günde öğrenmedim :)Yakın olsak cok isterdim valla en azindan duzelirdim biraz olsun![]()
Bunu asmak sizin elinizde ama. Kendinizi kontrol edebilmeyi ogrenmelisiniz. Aglamayacagim deyin, sakin olup kafanızı toparlayin bir sekilde başaracaksınız bunu. Siz aşacaksınız baskasi ne derse desin olmaz. Ama bu konuda psikolojik yardim alabilirsiniz. Uzman birisi sizi daha iyi anlar ve daha iyi yonlendirir. Mesela bende cok aşırı sinirlenince sinir kiziri gecirirdim tum vücudum uyuşur kalirdi cok korkardim. Doktor kendi elinde onu aşmak dedi. Sinirlenince derin nefes al sıkma kendini falan demisti. Ben psikologa gitmedim kendi kendime aştım bu durumu. Bence sende aşabilirsinBende agzimi acsam aglicam acmasam sessiz kaliyorum. Aglayinca gucsuz duruma duserim diye aglayamiyorum konussam sesim titrek cikiyo. Kalakaliyorum ya vallahi biktim tartismaya girmeye korkuyorum![]()
gel benımle gez 15 gün,
Evet aglamak cok gucsuz gosteriyo. Aileme karsi oyle degilim ama disarda kendimi savunamiyorum ne hikmetse