Sinirlenince....!

Evet aglamak cok gucsuz gosteriyo. Aileme karsi oyle degilim ama disarda kendimi savunamiyorum ne hikmetse
Olsun canım ya dert ettiğin şeye bak boşver kendini savunmayı ögrenemiyorsan yada yapamiyorsan takmamayi öğrenci. Mesela kim ne derse desin takma gül geç. Bu daha iyi bi yöntem.

Bende agzimi acsam aglicam acmasam sessiz kaliyorum. Aglayinca gucsuz duruma duserim diye aglayamiyorum konussam sesim titrek cikiyo. Kalakaliyorum ya vallahi biktim tartismaya girmeye korkuyorum :KK12:
Bunu asmak sizin elinizde ama. Kendinizi kontrol edebilmeyi ogrenmelisiniz. Aglamayacagim deyin, sakin olup kafanızı toparlayin bir sekilde başaracaksınız bunu. Siz aşacaksınız baskasi ne derse desin olmaz. Ama bu konuda psikolojik yardim alabilirsiniz. Uzman birisi sizi daha iyi anlar ve daha iyi yonlendirir. Mesela bende cok aşırı sinirlenince sinir kiziri gecirirdim tum vücudum uyuşur kalirdi cok korkardim. Doktor kendi elinde onu aşmak dedi. Sinirlenince derin nefes al sıkma kendini falan demisti. Ben psikologa gitmedim kendi kendime aştım bu durumu. Bence sende aşabilirsin :KK66:

cevab-yaptrmak.jpg

bu kişiliktir...insanın karakteridir..kimi insan susar pişman olur kimi insan konuşur pişman olur...

Valla bende bir iki kez öyle olmuştum ama ne nasıl oldu, nasıl geçti bilmiyorum, alıştı galiba vücut. Artık gereken yerde çatır çatır konuşuyorum. Eşim, annem, babam hariç susmam.

Hem bağırıp çağırıp, pire için yorgan yakıp hem de eli ayağı titreyen ve gözü dönen biriyim.
Sizin sinirinizi tercih ederdim.
Çünkü hem kendimi sakinleştirmek uzun zaman alıyor hem de söylediklerimle rahatlayamama, saatlerce saydırmama rağmen, yine de pişman oluyorum.
Kısaca şu el ayak olayına bir çözüm bulabilen varsa, nasıl sakince cevap verileceğini anlatsın lütfen.

Back
X