sinirlerim bozuk desteğinize ihtiyacım var

gun89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
13
0
36
Antalya
her kese merhaba. ben yeni üye oldum belki burda 1 akıl alırım diye. kocamla severek evlendik 6 aydır evliyiz. ben azeriyim. türkiyede kimsem yok derdimi paylaşacak. bazen her keste olduğu gibi küçük kavgalar oluyor bizdede. benim kıskançlığım yüzünden. bide ben çok küserim. ama bu sefer başka. 3 gündür küsüz. bana tokat attı. tartıştık. ben konuşmuyorum oda kurur yapıyor gelip özür dilemiyor. bende inad edipde ilk adım atamıyorum ama çok huzursuzum.ne zamana kadar aynı evde ayrı odalarda oturacaz. sinirlerim çok bozuk lütfen bana 1 fikir verin

ben evli deil bekarım ama anlayabilyrm seni en azından kendi ilişkimden....eğer normalde cok kusen alınan taraf sen isen ve bu durumda eşin seni alttan aliyorsa bu sefrde önceliği sen yapmalısın derim

tabiki ilk adımı sen atmayacaksın. ne demek yahu tokat atmış sana. paşa paşa gelip özür dilesiye kadar bekle inat et sakın ama sakın önce sen yumuşama

olabilir küsebilirsiniz kapris naz yapabilirsiniz
kadınsınız sonucta duygularınız okşansın istiyosunuz
her ne sebepten olursa olsun size tokat atmaya hakkı yok
tabiki gidip konuşmicaksınız

ama oda çok inadçı. ya gelmezse barışmaya. kocamla aynı evde bu kadar küs kalmak istemiyorum.

küsken pantolonunu ütülemedin diye sana vurmuş galiba, öyle yazmışsın diğer başlığına...

öncelikle dayağın sebebi falan olmaz, benim hatammıydı diyosan bunu kafandan çıkar

kendini aslan terbiyecisi senide aslan sanıyo galiba, sözüm meclisten dışarı...

bi zahmet madem küssünüz kendi ütüleseymiş pantolununu sana tokat atana kadar ütü yapsaymış eli, seninle evin hizmetlisi olasın diye mi evlenmiş yoksa hayat arkadaşı diye mi

eminim tatlı dille, gönlünü alarak rica etse sende ütülerdin, tokata sebeb olan gereksiz pantolunu

Doğrumu bu ya küsken palt ütülemedin diyemi sana vurdu,
arkadaşalrın dediği gibi dayağın tokatın hiç bir haklı nedeni olamaz o senden özür dilemesi lazım tamam erkekler sürekli nazlı kızlardan hoşlanmaz belkide bezdirmiş olabilrisiniz onu küs kalmakla ama siz bayansınız eşiniz size destek olmalı ki bende şehir dışına evlendim en ufak bir piskolojik travmamda oluyor bende en ufak bir sözüne kırılırım üzülürüm ama küs kalmam bende burda yanlızım buraya ailene alışmaya çalışıyorum diyorum oda sağolsun anlıyor tüm bu sebeplerin altında bu durum var zaten biliyorum der ama ama hiç bir sebep vurmayı haklı çıkaramaz

evet bana karşımı geliyosun dedi. evlenmeden 2 sene görüştük biz böyle değildi. nazımla çok oynardı. evlendikten sonrada zaten fazla değişmedi sevgisini gosteriyor. tatilden yeni gelmiştik her şey çok güzel gidiyordu birden ne olduysa. nazara geldik sanki. ama korkuyorum. ben barışmazsam oda barışmaz diye. benden uzaklaşır diye korkuyorum

ne diyelim canım eli kırılsın nickte 89 yazıyo, eğer doğum tarihinse yaşında çok küçük, başka bi ülkeye gelin geliyosun, ve daha cicim aylarında sana bunu yapıyo
sen surat asma ama yakında durma, o zaman o sana yanaşır, aranız güzelken yaptığının onu ne kadar kırdığını ve üzdüğünü anlat, umarım anlar

Son düzenleme:
evet 23 yaşındayım. bencede anlayış göstermesi lazım anlaması lazım yanımda kimsem yok diye. bazen çok kaba oluyor zaten karahter olarakda romantik biri değil. erkek milleti işte

gözüne gözükmüyorumki suratda asayım. ayrı odalarda oturuyoruz. ne bileyim pek sanmıyorum ilk yanaşacağını. oda çok kururlu

Tokat yani dayağa her ne sebep olursa olsun karşıyım. tabi küseceksiniz. özür dilemesini bekliyeceksiniz.

tokat olduğu için onun adım atması gerekiyor bence, ciddi birşey sonuçta. fakat normal zamanda da çok naz vs. yapmak karşı tarafı yıpratıyo olabilir, aynı yanlışı ben de çok yapıyorum. ama tokat olayı bambaşka birşey..

Sana vurmuş adam senle barışsa ne yazar barışmasa ne yazar. Evi hemen terk etmediğine şükredip kendini affettirmeye çalışacağına bir de gurur mu yapıyor. Büyük konuşmayayım da senin yerinde olsam çoktan azerbaycanda almıştım soluğu. Ya evlilik terapisine gidin ya da hemen boşanın. Eğer adımı sen atarsan bunu çok tekrarlar canım yaşın küçük olduğu için bilemiyorsun bu işleri.

cnmm.çok naz yapıyor olabilirsin ama tokat olayı başka sakın adım atma yoksa adam kendini hep haklı görür. ama eğer diyorsan ki adım atmaz gözüne bat.......

her kese bana zaman ayırıp cevap yazdığınız için tşk ederim. inş barışırız ya.

Neler oldu var mi gelisme baristiniz mi?

Cok naz asik usandirir demisler, iliskinizi yipratmamak adina naz olayindan vazgecmelisin. Nisanlilikta nazinla oynuyordur ama evlenince ayni erkegi bulamiyor insanlar iste. Tokat atmasi asla mazur karsilanabilecek bir sey degil. Esinin sana el kaldirmaya asla hakki yok, hem de pantolonunu utulemedigin için. Eli ayagi tutuyor bir zahmet kendisi utuleyiverseymis. Esler nerede duracaklarini bilmedikleri için birbirlerinin haklarina giriyorlar iste. Barismak için senin adim atman insanca bir yaklasim ama o insanliktan anlayacak biri var mi sence karsinda? Sen adim attigin zaman kendisini hakli, yaptigini marifet kabul edecek belki de... Bu erkekleri anlamak çok zor, gerçekten....

malesef bi gelişme yok. daha barışmadık. bilmem benmi barışsam. ama dediğiniz gibi kendi haklı görecek. ne yapacağımı şaşırdım

içinden nasıl geliyorsa öyle davran barışmak mı git barış ama ilk fırsatta çek kulağını bir daha buna benzr birşey olursa ikinci şans yok giderim de şaka yollu ama ciddi olduğunu bilsin oda sana nasıl yaklaşacağını bilememiştir büyük bir ihtimalle bırak ilk adımı at ama tekrarını kabul edemeyeceğini dile getir ve mümkün olduğunca küsmeyi kapsrisi bırakın hep bu kötü günleriniz aklınıza gelsn fazla küsmek erkeklere gelmez birkaç zaman çekerler sonra ehhhh banane der giderler boşver bence alttan al şimdilik belliki çok seviyorsun ve tokatın acısından çok bu ayrı geçirdiğiniz günler senin canını yakıyor Allah yardımcıın olsun..

malesef bi gelişme yok. daha barışmadık. bilmem benmi barışsam. ama dediğiniz gibi kendi haklı görecek. ne yapacağımı şaşırdım

Peki o sana karsi nasil? Tamam konusmadiginizi biliyorum ama, hiç sana bakiyor mu, çaktirmadan da olsa kontrol ediyor mu nerde ne yapiyor diye? Yoksa hiç umursamaz bir sekilde mi? Sen yemek falan hazirlamiyor musun, sofra kurmuyor musun mesela? O zamanlarda tepkileri nasil, konusmak ve adim atmak istiyor gibi bir emare gordun mu?

Baktin bundan bir is çikmayacak sen al karsina konus. Daha fazla bekleme. Kendisine çok kirgin ve kizgin oldugunu, ozur beklerken tavir yapip kustugunu soyle. Ama bunlari suçlayarak soyleme. Sana el kadirmasinin seni çok yaraladigini, bu tarz seylerin sevigiyi de evliligi de yiprattiginini soyle. Yani kisacasi, senin bu olaydan cok etkilendigini, kirildigini buna ragmen onun bir adim atmamasindan dolayi ikinci bir kirginlik ve $ok ya$adigini anlat. Bence bu konusmayi acilen yap ve olaylara hakim ol. Bir daha boyle birseyle katlanamayacagini da soyle. Ama bunlari rest çeker gibi soyleme, çok yumusakta olma isin ne kadar ciddi oldugunu anlasin hatta ne kadar ciddi bir mesele oldugunu ifade et.... Allah yardimcin olsun canim, guzel gelismeleri bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…