Sinirlerim bozuk!

sizce ona nasil davranmaliyim

• boyle devam burnu surtsun!

• bu seferlik son kez affet.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
keske konusmaktan anlasa zaten cocugumda hasta sinirlerim cokmus durumda aniden parliyorum hetkese bu aralar ve daha kalici ona etkusi olsun istedigim bir cozum ariyorum isin kotu yani kus kalmayida beceremem
Ciddi ciddi konuşmaktan bahsediyorum
Bugün defol deyip akşam yanaşmaya çalışmaktan değil
Ya düzel ya bitsin demenin zamanı gelmiştir belki artık ama şartlarınız da önemli bu resti çekebilmek için..

Bi de mesela boşansanız bile o tek senin oğlun değil, sinirle saydırdın herhalde gelişi güzel
Ama kocalık görevini yapmak zorunda, o kısımda haklısın. Yapamayan evlenmesin.

artik bitecekce kotu sartlarda olmama ragmn kabul edecek kadar ciddiyim sinirimde son kez konusmalimiyim yksa restmi cekmeliyim

farkindayim sagolun fakat bu sekilde cvp vermesi gereksiz bayanin
Ama bakın komik olduğunun sizde farkındaymışsınız. GelenKutusu da bunu izah etmiş. Bence önce siz kendinize gelin, sonra eşinizle diyalog kurmaya çalışın. Hatta mümkünse uzman yardımı alın. Sinirleriniz cidden bozulmuş. Söylenenleri yanlış anlıyorsunuz.

artik bitecekce kotu sartlarda olmama ragmn kabul edecek kadar ciddiyim sinirimde son kez konusmalimiyim yksa restmi cekmeliyim
Konuşmaktan anlamıyo tesiri 1 gün demiştin çok denemişsin demek ki
Bence retsin zamanı gelmiş

Kadinlarin hakliyken verdigi sacma sapan tepkilerle haksiz ve disaridan deli gibi gorundugu bir konuya daha hosgeldiniz sayin kk hanimlari.

Konu sahibi, esinle bunu yuzyuze konus.

Degil masturbasyon yapmasi seni ninenle aldatmasi bile cocugunun babasi oldugu gercegini değiştirmez.

Konulara garip garip tepkiler vermeyin ya hu. Bundan faydalanip konudan siyiriyor adamlar.

bebegim mi?
ne kadar asagaliyi bir tabir kullaniyorsunuz neysr daha fazla cvp vrrmeyecegm

Kaynınız hala sizde mi kalıyor?
O da odasında mastürbasyon yapmaya ve yere boşalmaya devam ediyor mu?

Sizin sinirleriniz bozulmuş gerçekten.

Profesyonel bir destek tavsiye ediyorum.
27 Eylül'de "boşanmak istiyorum" başlıklı konu açmışsınız.
2 Ekim'de "çocuğumun babasına sevgim bitti" yazmışsınız.

Şimdi kalkıp burda bana carlamayın.
Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenin. Bardak fırlatma, defol git deme normal şeyler değil.

Lütfen bir psikoloğa görünün.

Önerim şu: Bir daha saygısızlık yapıp banyoya dalma, ne ayıp yahu... Seninle sevişmek istemiyorsa adam istemiyordur, boşanırsın (boşanma sebebidir ve de haklı da olursun). Ama böyle çocuk gibi hareketlere, saygısızlığa ne gerek var...

daha önce yakaldığında sordun mu hiç neden yapıyormuş. belki istediği gibi olmuyor senle sordun mu hiç..

1,5 yillik evlilikte cinsel hayatinizin en guzel olmasi gereken dönem
Sinirlenmeden konusmayi denediniz mi hic
Mesela gormezden gelipte banyodan ciktiginda sevismek isteseydiniz yapmazmiydi hani sizin yerinize masturbasyonumu tercih ediyor yoksa hazir banyodayken yapiyimmi dedi
Gerci iki ihtimalde kotude yinede merak ettim

sinirlenmesin diye arayip ben gidiyorum dedim yine nereye dedi sanane be sanane dedim iyi git dedi.

sinirlenmesin diye değil,hayır dur gitme tmm özür dilerim vs gibi şeyleri duymak istediniz ama demedi.
madem bu kadar rahatsızsın,aldığın kararın arkasında dur!
ya da düşün bu hale gelmesinin sebebi ne?
kendini çok mu saldın eşini mi ihmal ettin? vardır bir sebebi.

Ve profilinizin altında 'hayatımın anlamı eşim ve oğlum' yazıyor. İlginç.

Bazen insanların kendilerine çeki düzen vermesi için sağlam bir tokat yemesi, bi silkelenmesi gerek.

Troll olduğunuza inanmak istiyorum. Değilseniz şu an ki psikolojide yetiştireceğiniz çocuğu düşünüyorum. Eşinizle iletişim eksikliğiniz varken neden bir bebek dünyaya getiriyorsunuz? Sizin ilişkiniz bile sağlam temeller üzerine kurulu değil.

Herkes anne olmamalı diye düşünüyorum. Üzgünüm.

Anneliğinizi yargıladığım sonucuna varmayın.

Fakat iyi bir anne çocuğunu her şartta sağlıklı bir ortamda yetiştirmeye gayret eder. Ya bazı şeyleri düzelterek ya da boşanarak.

Anne olmak gereksiz trip, küsme ve tartışma lüksünü alır insanın elinden.

Eşinizle doğru iletişim kuramıyorsanız birlikte bir terapi alın. Aynanın karşısına gereçerek 'Ben bir anneyim' diye yüksek sesle söyleyin. Biraz farkındalık yaşarsanız eşiniz sizi daha ciddiye alacaktır.

Umarım trollsünüzdür de zaman geçiriyorsunuzdur.

ben bekarım,ve böle konuları çok okuyorum,çok yakın arkadşaımın eşide öle,daha 3 yıllık evliler,oda yapıyormuş,ciddden merak ediyor,erkek neden eşi varken mas.. yapar,tuhaf değilmi,eşinimi istemıyoriarkadşaım kocaısnın tembel olduğunu,sevişmektense,kendı kendıne yaptığını düşünüyor,bence duygu yoksa aşk yoksa sevişme olmaz,

Esine kizgin olabilirsin ama onunla iletisimin cok kotu soylemeden gecemeyecegim

Niye bukadar seviyesizleştinizki.
Tamam sinirlenmişsinizdir ama böyle bi sonuca ulasamassınız.
Önce neden sizi istemek yerine kendi işini görüyor sakince bunun sebebini sorun.

açıkçası konuşma tavrınız bana çok yanlış geldi. ne kadar kızmış olursanız olun bu tarz diyologlar olmamalı bence. eşinin seni reddedip kendi işini görmeye çalışmasının nedenleri olabilir. acaba sürekli tartışıyor olabilir misiniz?ya da hamilelikti çocuktu lohusalıktı falan derken farkında olmadan eşinizi kırmış olabilir misiniz?yani dediğim gibi birçok nedeni olabilir. eğer eşin adam akıllı konuşup neden böyle yaptığını anlatmıyorsa sizde kendinizi geri çekin. o istediğinde reddedin. hatta onun yaptığını yapın bakalım ne hissedecek. ama bu tarz diyologlara bir daha girmeyin. çok saygısızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…