Ciddi ciddi konuşmaktan bahsediyorumkeske konusmaktan anlasa zaten cocugumda hasta sinirlerim cokmus durumda aniden parliyorum hetkese bu aralar ve daha kalici ona etkusi olsun istedigim bir cozum ariyorum isin kotu yani kus kalmayida beceremem
konusmktan anlamiyor cnm bnmzor bir durum olsa gerek, güzellikle oturup konusun, bu olayin sizi git gide sinir hastasi etmeden cözmeye bakin..
artik bitecekce kotu sartlarda olmama ragmn kabul edecek kadar ciddiyim sinirimde son kez konusmalimiyim yksa restmi cekmeliyimCiddi ciddi konuşmaktan bahsediyorum
Bugün defol deyip akşam yanaşmaya çalışmaktan değil
Ya düzel ya bitsin demenin zamanı gelmiştir belki artık ama şartlarınız da önemli bu resti çekebilmek için..
Ama bakın komik olduğunun sizde farkındaymışsınız.farkindayim sagolun fakat bu sekilde cvp vermesi gereksiz bayanin
Konuşmaktan anlamıyo tesiri 1 gün demiştin çok denemişsin demek kiartik bitecekce kotu sartlarda olmama ragmn kabul edecek kadar ciddiyim sinirimde son kez konusmalimiyim yksa restmi cekmeliyim
konusmktan anlamiyor cnm bnm
bebegim mi?
ne kadar asagaliyi bir tabir kullaniyorsunuz neysr daha fazla cvp vrrmeyecegm
daha önce yakaldığında sordun mu hiç neden yapıyormuş. belki istediği gibi olmuyor senle sordun mu hiç..Bugun esim isten ogle iznine geldi yakinlasmak istedim yorgunum deyip uyudu 1 saat uyandi ve (hergun oldugu gibi) banyoya girdi ben o sirada bulasik yikiyordum ve
Ses soluk yok diye banyoya gittim gitmez olaydim kndisini tatmin ediyordu kapiyi vurdum ve ciktim. Kahve istemisti kahveyi yapip gorebilecegi bir yere doktum neden doktun dedi sanane dedim sus yaa dedi sen hala konusuyormusun deyip bardagi firlattim ve odaya gittim birsey demedi giderken oglumu sevecekti defol git o bnm oglum senin degil dedim sinirlendi aksamda eve gelme istemiyorum seni dedim alay eder gibi ciddimisin dedi evet bende simdi cikiyorum zaten dedim nereye dedi sanane dedim gidersen bak ne oluyo dedi normalde birsey demez gitmeme bayy dedim sonra sinirlenmesin diye arayip ben gidiyorum dedim yine nereye dedi sanane be sanane dedim iyi git dedi.
Normalde boyle konussam asla kabul etmezdi ama suclu oldugunu biliyor ben boylr seylerden nefret ederim bundan once yakaladigimda kiyamet kopmustu soz vermisti yapmayacam diye.
Lutfen bunu normal karsilayanlar yorum yapmasin.
BEN ANORMAL KARSILAYAN VE BU TUR SEYLERDEN NEFRET EDEN BIRIYIM..
sizce gelince ne yapayim nasil davranayim aksam ne gibi bir yol izlemeliyim?
Ve cinsel hayatimiz eskisine gore daha az o hep yorgun.
1.5 senelik evliyim ve 7 aylik oglum var. evlendikten sonra hemen hamile kalmistim.
Sizin sinirleriniz bozulmuş gerçekten.
Profesyonel bir destek tavsiye ediyorum.
27 Eylül'de "boşanmak istiyorum" başlıklı konu açmışsınız.
2 Ekim'de "çocuğumun babasına sevgim bitti" yazmışsınız.
artik bitecekce kotu sartlarda olmama ragmn kabul edecek kadar ciddiyim sinirimde son kez konusmalimiyim yksa restmi cekmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?