kayınvaliden de çok şeye karışmış
anne kusura bakma evde eşim yokken yabancı erkeklere evde yemek veremem diyecektin
neden söylemiyorsun ki hiçbir şey diyemez kalırdı
üstelik eşin de söylemeliydi bunu annesine
eşin nasıl izin verdi ona şaşırdım doğrusu
eşimle bu konuyu konuştuk o da vermek zorunda değilsin yemek felan dedi
bu zamanda çoğu insan vermiyor bile artık eskide kaldı onlar dedi.
baştan beri eşim evde yemek verilmesine karşıydı
ama babası çok ısrar ettiği için kıramadı
valla bunlar hep senin pasifligin canim
kaynananla 24 saat telde görüsmek zorundamisin ya da telefonlarina cikmak zorundamisin
ya da onun dedigi yeemegi yapip cikartmak zorundamisin tutup ustalara bugun ne yediniz mi dicek ?
dese bile bu onun ayibi cok biliyosa yapip kendisi getirsin ne kadar ayip ,bu kadar ailenize karistirtmayin herkesi
şuna pasiflik demeyelim canım
24 saat telde görüşmüyoruz zaten
bugün eşim istemedi mesela yemek vermemi ve vermicem de nitekim
Bana kalırsa sizde de hafif cadı gelinlik var. :jeyyar:
Evet yenge konusunda haklısın. Kırılmışsın ve affetmek yada affetmemek, özür dilemek yada dilememek senin tercihin olmalı. Kimse karışmamalı.
Ama şu ustaya yemek verme olayında hatalısın. Yani hata derken bana göre zaten yapılması gereken şeyler zoruna gitmiş.
Adam alçı ustası e haliyle üzerinden yere çiçek yaprakları dökülecek değil. Yerdeki halıyı kaldırman yine bana göre büyük saygısızlık adama. Ne olacak yani halıya dökülse bir insanı incitmeye değer mi ki. Süpürürsün geçer. Geçmedi diyelim yenisine sağlık. Hadi yine de halın çok değerli en azından yer örtüsü sermen uygun olurdu.
İkincisi adama yemek yaparken mecburmuyum elin ustasının yemeğine et koymaya vs demişsin. Elin ustası ama insan sonuçta değil mi. Hemde senin evinde yemek yiecek bir misafir. Kayınvaliden koy demesi yanlış ama demekki kadın senin bu düşüncelerini biliyor ki uyarmış.
Bir evde usta çalışırken ustayı geç temizlikçi bile geldiğinde bizde misafir hizmeti görür. Sizde uygulama değişik demekki. Parasını alıyor evet birde emek var işin içinde.
İnsan ilişkileri konusunda bence zayıflıklarınız var. Küçükmsemek hoş değil.
İnsan ilişkileri konusunda zayıflıklarım yok canım benim gayet iyi olduğumu düşünüyorum
ayrıca o işçidir o benden küçüktür yoksektir diye de bir düşüncem olmadı asla
sadece evimde yemek vermek istemedim
düşün adamın üstü başı alçılı,ilk gün zaten evimde vermiştim yemeği
adam oturduğu her yeri alçı kırıntılarıyla kapladı resmen
e hoş bi dürüm değil yani benim adıma
eşim baştan beri karşıydı yemek verilmesine,sonuçta patronlarının görevi
hem parasını alıyor hem de yemek yiyor
daha önceleri de ustalık işlerimiz çıktı evde vs,
ama gelenler hiç yemeği kabul etmedi
patron gelip götürcek abla hiç yemek getirme sen dediler