Kıyaslama değil ki bu, eşimin ki abartı, eşinin bile ultrason görüntüsü telefonunda yokken eltimin ultrason görüntüsü ne arıyor telefonunda, onu silmiyor da benimkileri siliyor. Hee bunu böyle burda yazdığım gibi sinirli bir şekilde dile getirmedim yumuşak dille şirinlik yaparak bizim kızımızın ultrason görüntüsü yok telefonunda ama yeğeninin var, benim attıklarımı silmişsin filan dedim. O da senin attıkların WhatsApp konuşmamızı sildiğim için silindi, ben kızımızın adıyla albüm açtığımın farkında değilim oldu. Sonra da dedim ama onların konuşmasını da siliyorsun onlar silinmememiş özel albüm oluşturmuşsun, birde ultrason görüntüsünü görünce açıkçası kızımın görüntüsü telefonunda duruyor mu diye baktım yoktu dedim, sana fotoğraflaeı yeniden attım ama durmasını isteseydin silmezdin ki zaten dedim, o an sarıldı ben kızımızıda seni de çok seviyorum o benim herşeyi yeniden gönder o görüntüleri dedi bugün baktığımda albümün ismini düzeltmiş ama yinede yeğeninin ultrason görüntüsünü silmemiş. Ama ben birini sildim

diğer ultrason görüntüsünü de sonra silicem.