- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Yığıntı ve yüzsüz ayni zamanda insan istenmediği yerde durur mu ? Yuzsuz yüzsüz geliyor. Sana bisey diyim mi o kadar şer im ki övünmek icin söylemiyorum cevremde gördüğüm tecrübeler nisanliyken esime asla o semtte oturmam dedim ve 17 km uzaktan ev tuttum. Baktim ben yapamiyorum yeni çarşıda bir eve taşındım 20 gün oldu kaynanaya 1 dolmuş ve biraz yuruyecek dolmustan inince neyseki rahatsiz eden bir tip degil cok şükür
Babam da sinsi. Beni dolduruyo. Bana diyor ki dua et sen işe girdi kaynanan. Haksizda sayilmaz yoksa beni koluna takip takip munevver teyzede caya,saaddet teyzede altın gününe,gülsüm abla da gelin mevlidine zart zurt götürecekti. Yuz vermedim oh canima değsin. Bir de dinsizin hakkindan imansız gelir. Oyle olmayi dene. Dur bakalim taşıncak mi yakin yere. Hemen celalllenme kendini dinleme. Calisiyor musun ?
Babam da sinsi. Beni dolduruyo. Bana diyor ki dua et sen işe girdi kaynanan. Haksizda sayilmaz yoksa beni koluna takip takip munevver teyzede caya,saaddet teyzede altın gününe,gülsüm abla da gelin mevlidine zart zurt götürecekti. Yuz vermedim oh canima değsin. Bir de dinsizin hakkindan imansız gelir. Oyle olmayi dene. Dur bakalim taşıncak mi yakin yere. Hemen celalllenme kendini dinleme. Calisiyor musun ?