• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu

Arkadaşım ailesine anlatmış durumu bakalım bir yola girdi inşallah hayırlısı olur babası aramış pisliği
Ben bu tarz olaylarda her şeyin çabucak ve habersiz halledilmesini doğru buluyorum. Babası ne konuşacak adamla bi daha yapma mı diyecek? Niye yaptın mı diyecek ya da? O kadın hala o evdeyse bu arama tehlikeli bile olabilir.

Dayaktan sonrasını okuyamadım sinirim bozuldu. Arkadaşınıza evinizi açabilir misiniz o durumunuz var mi yani sizde gelip kalabilir mi kalirsa esi sizede musallat olur mu? Sabah eşi yokken alın arkadaşınızı sakin bir yere götürüp konuşun bu böyle olmaz bir sonrakine olum haberi gelir bu kadının.

Ben bu tarz olaylarda her şeyin çabucak ve habersiz halledilmesini doğru buluyorum. Babası ne konuşacak adamla bi daha yapma mı diyecek? Niye yaptın mı diyecek ya da? O kadın hala o evdeyse bu arama tehlikeli bile olabilir.
Su gibi üste çıkmış galiba biraz önce mesajlaştık da babasına karşı gayet kibar diyor işte eşyama zarar verdi anamla babamla uğraşıyor falan filan demiş ya hangisi dayağı haklı kılar pislik tabi o kadın karşında erkek olsa güç göstermek için bu kadar cesaretli olabilecek misin bakalım.

Su gibi üste çıkmış galiba biraz önce mesajlaştık da babasına karşı gayet kibar diyor işte eşyama zarar verdi anamla babamla uğraşıyor falan filan demiş ya hangisi dayağı haklı kılar pislik tabi o kadın karşında erkek olsa güç göstermek için bu kadar cesaretli olabilecek misin bakalım.
Dayak mevzusuna hiç değinmiyor diyor bahane bahane diyor bu pisliğin konuşmasından adam fırsat bulamamış ki

Back
X