• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu

Heh bak, senin konunda yazmisimdir kesin. Sen de o gece çok stresliydin, "emin ol onlar mutlular. yat uyu keyfine bak. hiç bulaşma" demisimdir kesin:)))
Bunlar böyle ya, dayak yemeyi tutkulu aşk zannediyorlar. Hangi devirdeyiz? İnsan istese bugün olmaz yarın, elbet bosanir
Aynen öyle dedin 😅 verdiğin örneği de hatırlıyorum yine arkadaşından örnek vermiştin. Kız o kadar üzgündü o kadar hayal kırıklığına uğramıştı ki inanmamıştım barışacaklarına valla ne yalan. Eşim sen gelmezsin herhalde dedi, belki yandan yandan orange gelmesin demiş bile olabilirler o gün çok tepki gösterdiğim için. Hayırlısu

Adam boğazına sarılmış nefesini kesmiş, sırtına tekme atmış , saçlarını yokmuş, kızcağız gitmiş bir köşede ağlamış.Eminim ilk değildir,sonda olmayacak size dertlenip iki gün sonra çatır çatır sevişecek size de kaygısı kalacak.Araya girseniz boşanmaya ikna etseniz en kötü siz olursunuz, kocasında bile gözünüz olduğunu söyler.....
Nedense bu dayak yiyen kadınların hepsinin babası hasta bakın babası, anne değil çok ilginç (simülasyon içinde yaşadığımızın kanıtı)

hepsinin babası hasta bakın babası, anne değil çok ilginç (simülasyon içinde yaşadığımızın kanıtı)
Haha nasıl yani simülasyon ne Matrix gibi mi? Sürekli babanın hasta olması nasıl bunun kanıtı oluyor merak ettim biraz detaylandırabilir misiniz zahmet olmazsa😀

Kocasını kızdıracak şeyler yapmasın bari
Aslında kadının durumuna çok üzülmüştüm ama yorumlardan sonra bi gaddarlık geldi:KK53:

Hiçbir şey yapamazsınız. Fazla da karışmayın yolun sonunda kötü siz olursunuz. Teklif ettiniz doktora gitmeyi, yanında olduğunuzu da hissettirdiniz daha yapacak bir şey yok. Hayır bu boşanması gerektiği halde boşanmayan herkeste aynı bahane annem hasta babam hasta. Zaten belli bir yaşın üzerinde kronik hasta olmayan yok ki. Hangi anne, baba çocuğu boşandı diye ağır hastalanmış ömrümde duymadım. O baba kızının yaşadıklarını duysa üzülmeyecek sanki. Arkadaşınızın seçimi bu yönde madem devam edecek bu evliliğe o zaman kimsenin yapacak bir şeyi yok.

Alo 183'ü ara ihbar et, aynı zamanda cimere de ev adresini onların isim soyisim bilgisini ver şikayet et, bulunduğu ilçenin sosyal hizmet merkezine düşer en geç bir hafta içinde evine incelemeye giderler.
Ama yüzde 90 arkadaşın 'bunlar yalan, kocamla mutluyum' der gönderir görevlileri.
Arkadaşın mal değil,salak değil, elinde seni arayıp dedikodu yapacak telefonu var. İstese bin kere şu serefsizden kurtulurdu. Demek ki dayak yiyip oturmaktan mutlu.
Karışma sen, üzülme de kimsenin kendi çözmek istemediği derdi için.
Benim de iş arkadadim vardı. Meydan dayağı yemişti sevgilisinden, benim ağrıma gitmişti, öfkeden kaç gün iştahım kesildi. Sonra çocuğun doğumgünü için saat beğenmiş, bize gösteriyordu 'alayim mi' diye 😅😅😅
Ya uzak değiliz üzülüyorum elimde değil yani bir yanım öfke dolu bir yanım da kıyamıyor çaresiz görüyorum aslında dedikodu değil buluşmayı erteledi şüphelendim aradım açmadı sonra açtı sesi çok kötüydü anlatmak da istemedi ama belli ki çok bunalmış ne biliyim... Biraz önce mesajlaştık kıyamıyorum

Eman burada da anlattım sen de görmüştün galiba yengeç, 2 çift pikniğe gittik yanımızda kıza çok ağır bi tokat atmıştı hatta kızı bırakıp bizim bile üstümüze yürümüştü adam. Geçen gün eşim davetiyeyi gönderdi 1-2 aya düğünleri varmış...
Hani evlenince içlerinden çıkıyor hayvanlık da bilemiyorsun ama bunu bile bile de evlenmek ne biliyim... Malumun ilanı yazık

Haha nasıl yani simülasyon ne Matrix gibi mi? Sürekli babanın hasta olması nasıl bunun kanıtı oluyor merak ettim biraz detaylandırabilir misiniz zahmet olmazsa😀
😂 Bazen karşımda npc var gibi ona belli görevler ve durumlar verilmiş senaryo hiç değişmiyor,eşiyle sorunlu ama korunduğu halde hamile kalıyor,baba hep hasta konuları biraz daha dikkatli okursanız hikaye örgüsü bahaneler hep aynı.......Ben kadınlarımızın daha güçlü daha kararlı olmalarını istiyorum neslimizin devamı için sağlıklı kadın sağlıklı nesil buna inanıyorum,bahaneler yerine seviyorum ya da çaresizim dese dürüst olsa kimse burda birşey diyemez yol gösterir yardımcı olur .Sen ne istedin ben ne yazdım neyse bugün duygusalim anca bu kadar.........

Toksik ilişkilerden geçmiş biri olarak dayak kısmını bir türlü kafam almıyor benim. Hadi psikolojik şiddeti fark edemiyoruz falan da dayak baya somut bir eylem ve insanın vücut bütünlüğüne bir tehdit. Ne koşulda olursa olsun kaçıp kurtulmaya bakar herkes. Babasının canı gtünde değilse öyle boşanmayla falan da ölmez. Ben artık bu tarz kişileri dinlemiyorum çünkü iç dünyalarında bağımlı bireyler olduğunu biliyorum.
Mesela bir arkadaşım vardı öyle kocasından falan da değil züğürt bir sevgilisinden dayak yiyip duruyordu neredeyse ölecekti. Ona rağmen kaçmadı. Neymiş kaçmaya çalışmış da yalvarmış bilmemne yapmış. O saatten sonra tillahı gelse tutamaz beni. En son çocuk pek üstelememiş artık öyle ayrılmışlar. Değişeceğim deyip yalvarsaydı arkadaşım yine sürdürürdü eminim bundan. Maddi manevi sömürülmesine rağmen inatla ilişkiyi noktalamadığını biliyordum çünkü o dönemler hep yanındaydım. Her zaman bir bahanesi de vardı. Bundan sonra bakıyorum 1 dert dinlediysem 3 kez keyifli bir aktivite yapmış mıyız? Birbirimize bir şeyler katmış mıyız? Cevap hayırsa yavaşça uzaklaşıyorum. Müge anlıdan bozma hayatlarla uğraşmaya gerek yok herkesin aklı var fikri var inatla o ortamda duruyorsa var demek ki bir çıkarı banane.

Toksik ilişkilerden geçmiş biri olarak dayak kısmını bir türlü kafam almıyor benim. Hadi psikolojik şiddeti fark edemiyoruz falan da dayak baya somut bir eylem ve insanın vücut bütünlüğüne bir tehdit. Ne koşulda olursa olsun kaçıp kurtulmaya bakar herkes. Babasının canı gtünde değilse öyle boşanmayla falan da ölmez. Ben artık bu tarz kişileri dinlemiyorum çünkü iç dünyalarında bağımlı bireyler olduğunu biliyorum.
Mesela bir arkadaşım vardı öyle kocasından falan da değil züğürt bir sevgilisinden dayak yiyip duruyordu neredeyse ölecekti. Ona rağmen kaçmadı. Neymiş kaçmaya çalışmış da yalvarmış bilmemne yapmış. O saatten sonra tillahı gelse tutamaz beni. En son çocuk pek üstelememiş artık öyle ayrılmışlar. Değişeceğim deyip yalvarsaydı arkadaşım yine sürdürürdü eminim bundan. Maddi manevi sömürülmesine rağmen inatla ilişkiyi noktalamadığını biliyordum çünkü o dönemler hep yanındaydım. Her zaman bir bahanesi de vardı. Bundan sonra bakıyorum 1 dert dinlediysem 3 kez keyifli bir aktivite yapmış mıyız? Birbirimize bir şeyler katmış mıyız? Cevap hayırsa yavaşça uzaklaşıyorum. Müge anlıdan bozma hayatlarla uğraşmaya gerek yok herkesin aklı var fikri var inatla o ortamda duruyorsa var demek ki bir çıkarı banane.
Çoğu kendilerini suçluyor çünkü. Ben onu o raddeye getirdim, ben şöyle dediğim için böyle oldu, ben sinirlendirdim bilmem ne. Kendilerinde de suç gördükleri için karşısındakinin davranışı küçük geliyor gözlerine

😂 Bazen karşımda npc var gibi ona belli görevler ve durumlar verilmiş senaryo hiç değişmiyor,eşiyle sorunlu ama korunduğu halde hamile kalıyor,baba hep hasta konuları biraz daha dikkatli okursanız hikaye örgüsü bahaneler hep aynı.......Ben kadınlarımızın daha güçlü daha kararlı olmalarını istiyorum neslimizin devamı için sağlıklı kadın sağlıklı nesil buna inanıyorum,bahaneler yerine seviyorum ya da çaresizim dese dürüst olsa kimse burda birşey diyemez yol gösterir yardımcı olur .Sen ne istedin ben ne yazdım neyse bugün duygusalim anca bu kadar.........
Çok teşekkür ederim şimdi anladım. Evet arada içinizi de döktünüz iyi oldu😂

Gidip kendisi şikayetçi olmalı. Babası şuan üzülmesin diye ölsün o zaman böyle mantık mı var. Sizin de akıl sağlığınız var durmadan bunları duymak insanın ruhunu emer. Arkadaşınız ya şikayetçi olup kurtulacak ya da ağzını hiç bir şeye açmayacak ölmemek için. Yok görümce şunu yaptı bunu yaptı demeyecek yoksa böyle ölümüne dövülecek.

Katılıyorum aslında baştan da belliydi bence bu kadar uzatması bile hatalıydı yani annesine bağımlı gibi bir tip adam anneme bakacağım annem gelsin gariban anam anam da anam yani o zaman yallah anana

Yok ya barışma falan yok çok üzgün çok yıpranmış kafası dağılsın diye konuşuyorum ama gerçekten çok kötü durumda adam zaten boyu devrilsin hödük kendini haklı görür pislik çok kızgınım
Allah yardımcısı olsun valla bişey yapar korkusuyla ayrılamamak mecbur kalmak zor

Back
X