• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuldu

Hayır zaten bulaşığı yıkar, yemek de yaparım sorun değil ama her şeyi bana bırakması canımı sıkıyor, ben buraya gelip hiç bir şey yapmayayaım demiyorum ama yardım edebilir, Gezi'den gelince bu kız yorgun gelir en azından kendi yediğimi yıkayayım diyebilir. Sofra kurmaya toplamaya yardım edebilir. Ben burda prenses gibi yaşayım demiyorum, ama yardım etsin bana küçük de olsa.
Benim annemin evi de tatil yerinde ama dedigim gibi 2 gunden fazlasi cocugunuzda olsa anneniz de olsa misafirliğe girer ve beklentiye girer. Siz denize gittiginiz kafeye gittiginiz saatleri cebe atin onlar

Bulaşıkları yıka hastayım sen nasıl evlatsın şöyle böyle bedduaya başlar ve kavga etmekten artık yoruldum
Ben de diyorum ki sabaha kadar beddua etsin ne olacak. Kavga etmeyin çekilin odanıza. Her şeye itiraz ediyorsunuz siz acınızı sevmeye başlamışsınız artık başka bir şey diyemiyorum.

Zaten söylüyorum bahçeye nasıl gidiyorsun diyorum ilaç içtim, siz bakmıyorsunuz oraya der. Off çok tartıştım, hemen beddua eder sen de bnım gibi hasta ol şöyle böyle.
Gitme sen de, gidersen de 3 gün kal ben de hastayım de. Bazı seylerin çözümü basit aslında...

Kızlar merhaba malesef size annemle ilgili bir şey danışacağım. Başka şehirde görev yapıyorum ve görev yaptığım yer sınır ve deprem bölgesi. O yüzden tatilde memleketime geliyorum ama annem evde kaldığım müddetçe her işi bana yaptırma derdinde. Hastayım, bitiyorum der her şeyi bana iteler. Mesela bahçeye falan gider ama evde suyunu çayını her şeyini ayağına ister. Zaten tatilin çoğunu kendi evimde geçiriyorum. Evde her şeyi yapıyorum ama isteği bitmiyor eskiden beri böyle ben de yapmak istemiyorum. Hep hastayım, kötüyüm modunda. Yaylaya gidiyor, orda da bir kaç gün kaldım , burdaki evimize döndüm. Bana gelince de böyle ben işten gelmişim yatıyor, yemeği benden bekliyor. Az geliyorum zaten ama artık canım hiç gelmek istemiyorum. Eskiden beri benı hizmetçi gibi kullandığını fark ettim. Zaten çok az gelip kalıyorum onda da sinirleniyorum. Sinirlendiğim annemin işine gelip hasta olup işine gelince bahçeye gidiyor, geziyor. Burda geziye gidiyorum, denize gidiyorum diye kalıyorum. Bazen acaba vicdansızlık mı ediyorum diyorum ama evde yapıyorum ama yetmiyor camları sil, dolaplarımı temizle, oturduğun yerde yap anne diyorum sen yap diyor
ya böyle detaylı temizlik olur vs tamam yardım edilir ama eli ayağı tutan birisne yemeğini suyunu götürmek evet sacma. Bende anneme gittiğimde hep temizliği vs ben yaparım ama annemde yardımcı olur hizmetci gibi görmez.
Bunun tek çözümü her tatilde oraya gitmemeniz. Deprem ihtimali hep var bahanenizi sacma buldum

ya böyle detaylı temizlik olur vs tamam yardım edilir ama eli ayağı tutan birisne yemeğini suyunu götürmek evet sacma. Bende anneme gittiğimde hep temizliği vs ben yaparım ama annemde yardımcı olur hizmetci gibi görmez.
Bunun tek çözümü her tatilde oraya gitmemeniz. Deprem ihtimali hep var bahanenizi sacma buldum
Hayır şehir depremde yıkıldı, orda gezecek yer vs kalmadı o anlamda

Zaten ben evde hep yapıyorum, ama o ben yatayım evi camı dolapları kız temizlesin modunda

Ben olsam seve seve yapardım n'olacak.ev işleri ne kadar zor olabilir ki.zaten az kaliyormussuniz annenize katkınız olsun.bahcede çalışıyormuş gelince hazır sofraya konsun ne güzel işte.ben 2 çocukluyum hala her hafta gider annemin evini temizlerim genel temizliğini yaparım.ki annem de bütün travmaların sebebi olmasına ragmen

Ben olsam seve seve yapardım n'olacak.ev işleri ne kadar zor olabilir ki.zaten az kaliyormussuniz annenize katkınız olsun.bahcede çalışıyormuş gelince hazır sofraya konsun ne güzel işte.ben 2 çocukluyum hala her hafta gider annemin evini temizlerim genel temizliğini yaparım.ki annem de bütün travmaların sebebi olmasına ragmen
Ama sizin anneniz belki evini önemseyip yapıyordur, benimki tamamen benim kendi evimde gibi yapmamı istiyor her şeyi bozulunca da beni bekler

Evet, ben yaşlanınca kimse bakmaz bana zaten diyor.

Bakın ben sevmiyorum böyle talepleri anne de olsa kayınvalide de olsa Arada bir gülüşe konuşa kahve eşliğinde eskiyi anarak anne kız beraber temizlik yapmak ayrı böyle emireri gib(i oh toplumuda almışın arkana annesin ya asa ayio kızım yap derler )Emir vererek sürekli talepte bulunmak ayrı.Şimdi çocuk yaptık kendimiz için bizi beslesin temizlesin hizmet etsin diye değil.Canimiz istedi birşeyi çok sevmek istedik yaptık .Ona sormadik bile direkt doğurduk demi.Annenizle konuşun bir temizlikçi tutsun dolap içi dışı halı vs olsun bitsin.Ölümlü dünya kaliteli zaman gecirmek gerekli.Hem işleyen demir pas tutmaz yavaş yavaş yapı versin her gün bin kişiye ziyafet vermiyorya .

Bakın ben sevmiyorum böyle talepleri anne de olsa kayınvalide de olsa Arada bir gülüşe konuşa kahve eşliğinde eskiyi anarak anne kız beraber temizlik yapmak ayrı böyle emireri gib(i oh toplumuda almışın arkana annesin ya asa ayio kızım yap derler )Emir vererek sürekli talepte bulunmak ayrı.Şimdi çocuk yaptık kendimiz için bizi beslesin temizlesin hizmet etsin diye değil.Canimiz istedi birşeyi çok sevmek istedik yaptık .Ona sormadik bile direkt doğurduk demi.Annenizle konuşun bir temizlikçi tutsun dolap içi dışı halı vs olsun bitsin.Ölümlü dünya kaliteli zaman gecirmek gerekli.Hem işleyen demir pas tutmaz yavaş yavaş yapı versin her gün bin kişiye ziyafet vermiyorya .
Bunu anneme anlatmak çok zor diyorum ya suyunu ayağına ister diye. Yemeği biraz yapar ama bulaşık, temizliğe asla dokunmaz. Camları sindirmeye çalışıyor şimdi de. Ben bu yaşıma kadar yaptım biraz da oğlanların yapsın ben de bel fıtığı var dedim. Ben yapsam kendi de sürekli yapsa anlarım ama kendisi yatacak, ben yapmamla ev temiz oluyor . Bir şey desem bu bana yaşlanınca hiç bakmaz diyor , Allah elinize düşürmesin diyor . Az kaldı gifeceğim zaten

Back
X