Sinirlerim bozuldu ..

FatElephant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
843
739
103
arkadaşlar 2 ay oldu dogum yapalı ve lohusalıktan sonra sürekli kanamam oldu bi kaç gün bişey yok sonra tekrar kanama şimdi baktım tekrar başlamış var mı böyle sorun yaşayan?? Ne zaman kanamam olursada sütüm azalıyo cok cabukta farkediyo .. 2ayda bitmeyen kanama , 4-5kez mastit oldum dün yine ateşlendim .. Herkesin bu kadar zor mu geçiyo öyle değilse de benim gibi olan var mı sinirlerim yıprandı iyiceo_O

Doktora gittiniz mi hic normal degil kanamanin 2 ay devam etmesi. Lohusaliktan sonra regl olan çok ama boyle 2 ay devam eden lohusaligin normal oldugunu hic sanmiyorum.

Çok olmuş normal deg il gibi acaba adet oluyor olabilir misiniz
Yani ilk 25gün kanama oldu doktora 1ay sonra gittim ,muayene etti lohusalıgın bitmis rahmin temiz bundan sonra kanama olursa adet kanamasıdır dedi ama o 25günden sonra yani 1aydır 3kere kanamam oldu uzun uzun bi kaç gün duruyo sonra bi daha kanamam olmus 2.oldugunda doktora mesaj atmıştım adettir demişti gidememiştim bu sefer kanamanın tekrar devamı gelirse gidicem şart oldu yani ..
Doktora gittiniz mi hic normal degil kanamanin 2 ay devam etmesi. Lohusaliktan sonra regl olan çok ama boyle 2 ay devam eden lohusaligin normal oldugunu hic sanmiyorum.

Yani ilk 25gün kanama oldu doktora 1ay sonra gittim ,muayene etti lohusalıgın bitmis rahmin temiz bundan sonra kanama olursa adet kanamasıdır dedi ama o 25günden sonra yani 1aydır 3kere kanamam oldu uzun uzun bi kaç gün duruyo sonra bi daha kanamam olmus 2.oldugunda doktora mesaj atmıştım adettir demişti gidememiştim bu sefer kanamanın tekrar devamı gelirse gidicem şart oldu yani ..
Evet git bakalım ne arada hamile kalma.öyle bir risk var adet goruyorsun neticede

normal canım merak etme bünye olayı..
ben ilkinde 3 ay ikincide 2 ay lohusalık yaşadım. doktoruna gidebilirsin kanamayı durdurucu iğne yaptır..

Back
X