Sinirlerim bozuldu

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
şuan sinirliyim ve karıştırarak yazabilirim kusura bakmayın.kısaca özet geçip konuya gireyim ...
eşimin ailesiyle aramız kötü eşimin ailesi çok ayırım yaptığı için sürekli bi küs bi barışık devam etti .2 yıl önce yine annesi ve eltim bir olup bana oyun oynadılar ,beni kötü eltimi iyi göstermek için!! hafta sonuydu ve eşim evdeydi, herşeye şahit oldu ..onlara değil bana inandı ve biz Kv ve eltimle küstük...(eltim Kv kardeşinin kızı o yüzden o ne yaparsa yapsın ondan iyisi yok) bir yıldan fazla küs kaldık ... geçen sene bayramda gittik Kv ve kp ile barıştık eltimlerle görüşmedik ,haklıydık ama Kv asla bize gelmeyeceğini bilen eşim küçüklük bizde kalsın Dedi, neyse iki gün kaldık döndük .bu yıl kurban Bayram'ında yine gittik ,Kv gittik diye laf soktu Oray'a gitmemizi istemiyor ve eltimi övdü anlattı kızımı hiç sevmedi ben ağzımı açsam hemen beni susturup eltimi anlattı ,eşimde yeter ya Dedi iki gün geldik yüzümüze bakmadın Dedi , kp de eşime kızdı tartıştılar eşimle ,biz eve geldik aramızda 5 saatlik mesafe var ,farklı şehirdeyiz ...eşim Dedi ki asla bir daha aramam !!sormam !!onlar pişman olsun ,arasınlar ....
Neyse geçen hafta eşimin tlf numarası değişti, eşim babasına da mesaj atmış yeni Numaram bu diye.. babasıda o zman aramamış bugün aramış , bende eşime kızdım neden mesaj attın yine tükürdüğünü yaladın dedim tartıştık ben boşanalım dedim , (evimizi krediyle aldık aylık kredi 1750 ) dedim aylık evin borcunu vereceksin ben evde Kalıcam sende bu evden gideceksin bana kan emici pislik Dedi dedim ailem kadar kan emici görmedim düğünde altınlarımı çaldılar bide bana mı kan emici diyorsun hakaret etti şimdi kalkıp kafasını kırmak istiyorum beni hiç e saydı resmen hemen sattı beni böyle bir Ada'ma eş dediğim için kendimden utanıyorum

Tukurdugünu yaladin deyip kavga cikti bosanalim dediniz.
Açıkçası bazi sorunlar vardir bosanmak sart olur.
Sizin anlattiginiz durumda sakinligi ve mesafeyi cozebildikten sonra bosanmak ve sonrasinda gelen cirkin laflara ne gerek vardi?
Yargilamak icin demiyorum bunlari, bu ne öfke? Ofkeniz hayatinizin dönüm noktasina sebep olur.

Birbirinize destek olurken birden bu kadar ilişkinizi nasıl bozdunuz.. hakaretler olmus.. boşanma sonrası konusulmus.. yazık olmuş gibi.. Babası ile tartismis ama evlat olarak ulaşılır olmasi lazim hastalık olum vs numarasini bildirmesi bu kadar kötü olmamaliydi.. çok nadir sadece bayramda görüşülür kimse kimseye karismazdi.. silmek mi lazım kp den bu kadar mı nefret ediyorsunuz bilmiyorum tabiki detaylari.. sakinlesip iyi düşünün derim..

kredi meselesini daha ayrılık lafını eder etmez söyleyerek eşinizin eline koz vermişsiniz,
önce ayrılık kararını verip sonra ödemelerin pazarlığını yapmanız daha uygun olurdu ama artık olan olmuş.
muhtemelen o da şimdi daha evleri ayırmadan kredinin derdine düştü diye düşünüyordur, o yüzden ikiniz de sinirliyken konuyu deşip birbirinize karşı çirkinleşmektense biraz sakinleşip oturup düzgünce konuşun, ya da kozlarınızı mahkemede paylaşın, bu şekilde sinir harbi yaşamaktan ve işi inada bindirmekten öteye gidemezsiniz.

şuan sinirliyim ve karıştırarak yazabilirim kusura bakmayın.kısaca özet geçip konuya gireyim ...
eşimin ailesiyle aramız kötü eşimin ailesi çok ayırım yaptığı için sürekli bi küs bi barışık devam etti .2 yıl önce yine annesi ve eltim bir olup bana oyun oynadılar ,beni kötü eltimi iyi göstermek için!! hafta sonuydu ve eşim evdeydi, herşeye şahit oldu ..onlara değil bana inandı ve biz Kv ve eltimle küstük...(eltim Kv kardeşinin kızı o yüzden o ne yaparsa yapsın ondan iyisi yok) bir yıldan fazla küs kaldık ... geçen sene bayramda gittik Kv ve kp ile barıştık eltimlerle görüşmedik ,haklıydık ama Kv asla bize gelmeyeceğini bilen eşim küçüklük bizde kalsın Dedi, neyse iki gün kaldık döndük .bu yıl kurban Bayram'ında yine gittik ,Kv gittik diye laf soktu Oray'a gitmemizi istemiyor ve eltimi övdü anlattı kızımı hiç sevmedi ben ağzımı açsam hemen beni susturup eltimi anlattı ,eşimde yeter ya Dedi iki gün geldik yüzümüze bakmadın Dedi , kp de eşime kızdı tartıştılar eşimle ,biz eve geldik aramızda 5 saatlik mesafe var ,farklı şehirdeyiz ...eşim Dedi ki asla bir daha aramam !!sormam !!onlar pişman olsun ,arasınlar ....
Neyse geçen hafta eşimin tlf numarası değişti, eşim babasına da mesaj atmış yeni Numaram bu diye.. babasıda o zman aramamış bugün aramış , bende eşime kızdım neden mesaj attın yine tükürdüğünü yaladın dedim tartıştık ben boşanalım dedim , (evimizi krediyle aldık aylık kredi 1750 ) dedim aylık evin borcunu vereceksin ben evde Kalıcam sende bu evden gideceksin bana kan emici pislik Dedi dedim ailem kadar kan emici görmedim düğünde altınlarımı çaldılar bide bana mı kan emici diyorsun hakaret etti şimdi kalkıp kafasını kırmak istiyorum beni hiç e saydı resmen hemen sattı beni böyle bir Ada'ma eş dediğim için kendimden utanıyorum
Telefon numarasını babasına vermesinin neresi ters.tükürdüğünü yalamakla ne alakası var anlayamadm:KK20:

önce bir sakin olun.karşılıklı hata etmişsiniz.

olayın en başına dönersek,telefonunu değiştirmiş,yeni numarasını babasına vermesi kadar,doğal birşey yok.kırgın olabilir,kızgın olabilir,ama hastalık var,ölüm var.numara verilmeli.ama gidip gelmezsiniz,samimi olmazsınız.olur biter.

Ben sizi haksız buldum. Tabi ki babasına yeni numarasını bildirecek, eninde sonunda da görüşecek. Siz ister görüşür ister görüşmezsiniz ama o adamın ana babası onlar. Ne olursa olsun özleyecek, affedecek, görüşmek isteyecek. Ne hakla tamamen kopmasını istersiniz?

Ayrıca ayrılık konusu açılır açılmaz pazarlığa oturmak da eşinizi haklı gösteriyor doğal olarak. İnsan evliliği biterken evden, ev kredisinden başka şeyler düşünür.

esiniz sizden yanaymıs ailesi arayana kdr onlarla gorusmek istememis numarasını degistirdigini mesaj atmıs sadece bu yuzden neden bosanalım dediniz ki cok ufak birseyden alevlenmis ortalık

Yani ailesiyle konusmaz ama nu degisince yeni no vermesi normal. Belki pisman olup aramak isterler!!!
Sizin bu yasananlardan dolayi baska sorunlariniz da oldu mu aranizda yoksa esiniz size destek olmus ailesine inanmamis ilk tartismada bosanalim demissin evin kredisini ode ben oturcam demissin

demissinde demissin sen

lovesnob lovesnob
konu iki kez okudum ve bosanma krizine gidecek bir sey bulamadim.
uzgunum ki anlik sinirle hem konuyu bosanmaya getirerek, hem de kredinin - giden altinlarin lafini ederek cok yakisiksiz bir konuma dusurmussunuz kendinizi.
esinizden bir muddet yakinlik beklemeyin.

Telefon numarasını babasına vermesinin neresi ters.tükürdüğünü yalamakla ne alakası var anlayamadm:KK20:
Eşiniz zaten gerekli desteği vermiş.arkanızda durmuş.gereksiz yere olay çıkarmışsınız bna göre.boşanmak bu kadar kolay olmamalı.tekrar konuşun derim.hayatından tamamen çıkarıp atmasını beklemeniz bencilliğin alası olur.sonuçta anne ve babası.telefonunu değiştirdiyse tabiki de haber verecek:stop:

Haksız olan sizsiniz eşiniz sizden yana olmuşken neden boşanalım dediniz ki ?
Sonuçta anne ve babası tabi ki konuşacak yanlarında olmasını isteyecek.Numarasını nerden bulup arayacaklardı bir daha adamı?

Böyle bir olayla konuyu boşanmaya getirmek ve hemen evin pazarlığına girişmek??
Eşiniz onca şeyde yanınızda, arkanızda durmuş, tüm dış sorunlara karşı birlikte hareket etmişsiniz, şimdi bu nedir?

Adam boşasa haksız mı şimdi

• Beğen
Reactions: Yeu
esiniz tartismalarda sizin yaninizda olmus bir surede gorusmemis yeni numara almis babasina vermesinden rahatsiz olmak ne kadar buyuk sacmalik! yapmayin allah askina bizde evlat buyutuyoruz ilerde bir sorun yasasak ki dunya hali kimse yasamadan ne olacagini bilemez, evladiniz numarasuni size vermeze ne hissedersiniz ?anlasamiyorsanuz zaten esiniz sizi zorlamiyor gorus diye gorusmeyin siz ama ona mudahale etme hakkiniz yok kimse annesinden babasindan evladindan vazgecmez bak ama siz vazgecmissiniz

Her ne yaparlarsa yapsınlar o adam eşinizin babası. Her insan ebeveyn sevgisi,şefkati ister. Eşiniz o an babama da vereyim numaramı belki arar diye düşünüp msj atmıştır , ne var bunda. Eşiniz destek olmuş yeterince,sizinki astarini istemek olmuş biraz. Böyle bir şeyden bosanilmaz bence ,tatlı tatlı konuşun , o da özür dilesin siz de.

Eşinizle siz ailesi konusunda aynı fikirlere sahipken neden hemen boşanma fikrini öne sürdünüz?
Sizin sorununuz onun ailesiyleyken, eşinizden boşanma fikrinizi çok yersiz buldum.

Tabikide numarasını verecek,saçmalamışsınız. Hergün konuşursa ozamn haklı olurdunuz.

Eşiniz tabiiki babasına numarasını vericek bence çok abartmışsınız olayı bu boşanalım lafı artık insanların ağzından çok kolay çıkıyo yaa bi kavgada hemen boşanalım

Back
X