Sinirlerim bozuldu

Şu dünyada ölüm ve kalım denen bir şeyin olduğunu, düşman gibi olsanızda hastalık durumunda ilk sizlerin birbirine koşacağından haberiniz yok anladığım kadarıyla. Kusura bakmayın, konuşmuyor olabilir, ama numarasını vermeseydi asıl hata olurdu. Adam numarasını babasına veriyor, Shakira'ya değil bu ne öfke? Bunun için boşanalım diyorsanız, çok yazık. Yuva kurmak zor, yıkmak kolaydır. Bu mantıkla devam ederseniz; yalnız kalırsınız.

Ev pazarlığına girmişsiniz bir de, sen öde ben oturucam sen gideceksin diye. Bunu bekliyormuşsunuz gibi. Çok yakışıksız olmuş.

Bir baba gelin ile oğlunun arasını bozacak kadar seviyesiz bir adamsaa o zaman benim de karışmaya Hakkı'm olur diye düşünüyorum
Ne olursa olsun o babası
Siz gorusmek zorunda degılsınız ama esınıze karısmamalısınız bu konuda

• Beğen
Reactions: Yeu
Burda bile Adamın babasına ALLAH BELASINI VERSİN diyebiliyorsan , bence gerçekten o adam senden boşansın...
Ada'mın babasının bizi ayırmak için yaptığı şeylerden sonra annesinin iftiralarından sonra onlara karşı içimde sevgi besleyeceğimi mi düşünüyorsunuz evimi yuvamı bozacak Ada'mın tabiki Allah belasını versin eşimin babası eğer düzgün baba olsaydı böyle yapmazdı

Bir baba gelin ile oğlunun arasını bozacak kadar seviyesiz bir adamsa o zaman benim de karışmaya Hakkı'm olur diye düşünüyorum
Karışmaya hakkınız olabilir, ama hiç bir sebeple bir babaya "Allah belasını versin" demek hakkını vermez. Gerçekten ayıp.

Yani size karşı boşanalım demenizi gerektirecek bir hareket olmamış burda, tükürdüğünü yaladıysa bu onun değersizliğidir,demen gereken tek şey senin kızını aileden saymayan yüzüne bakmayan insanlarla görüşmek baba olarak gönlüne sığıyorsa sen bilirsin ,böyle desen belki içine otururdu
Çok haklısınız ama halkıyken kendimi haksız durumuna düşürmede üstüme yok

Halledebildiniz mi biraz? Evet hakkinizda hayırlısı olsun Allah kimsenin yuvasını bozmasin.
Konuştuk bana hak veriyor haklısın insanlara bak numarasını değişmiş bana söylemedi filan demesin diye mesaj attım diyo ama diğer konuştuklarımız için beni haksız buluyor hemen boşanalım dedin diyor öyle konuştuk boşanmaktan vazgeçtik soğukluk var tabi Zaman bakalım ne gösterecek

Konuştuk bana hak veriyor haklısın insanlara bak numarasını değişmiş bana söylemedi filan demesin diye mesaj attım diyo ama diğer konuştuklarımız için beni haksız buluyor hemen boşanalım dedin diyor öyle konuştuk boşanmaktan vazgeçtik soğukluk var tabi Zaman bakalım ne gösterecek
Hallolmus işte ne güzel hemen bosanalim demeyin eşiniz haklı bu sefer gerçekten bunu dusundugunuzde ciddiye almaz sizi. Çok sevindim sizin adınıza.

Back
X