8 yildir evliyiz cok inis cikislarimiz oldu hersey son yillar daha iyi sukur.gecen gun esimin yasgunuydu uyuyordu bir mesaj geldi. (Dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara ailenle sevdiklerinle birlikte) yazdi ben esim adina cevap : kimsiniz tesekkurler dedim.o:esimin ismi soy ismi ve oturdugumuz yeri yazip soru isareti koydu. Ben cevap; evet num cikaramadim kiminle gorusuyorum yazdim. O:herzaman mutlu ol inssaallah hersey gonlunce olsun yazdi. Ve en son ben :kimsiniz tanimiyorum ben esiyim dedim kesildi.esim cebiyle aradim acmadi kendi numaramla aradim acmadi ve 2 dakka sonra ikimizde engelledi delirecegim gercekten esim num tanimiyor belliki ya esim begenen biri yasgununu unutmamis mutluluk dilerken cocuklarinla yazmamis ya evli oldugunu bilmiyordu ve bunun ustune esim bana kizdi ya tanidik cikarsa utandiriyosun diye. Tanidik olsa neden engelledi delirecegim gercekten kocam pek asiri yakisililik ta yok desem ondan dukkanlar var tek para geliyor aklima.bugun numarayi bulan yarin dukkani bulur esimin aklini cekelecek diye korkuyorum ama oyle ucuz kadinlara pabuc birakmam.ve numarasi kullanim disi o kisinin yani bulamicam asla oofffff icimi dokmek istedim basim agriyor sinirden..