sinirlerim cok bozuk

Bela okumayi sevmem ama belki okuyodur burda allah belani versin be kadin dunyada erkek kalmadi galiba

Konu sahibi, ya başka kadın kocamın aklını çelerse diyorsunuz zaten eşiniz bu karakteryse bence boşuna kendinizi paralamış olursunuz.
Adamın içinde varsa yapar karakterini görmüş olursunuz.
Bir erkek size mesajlar atsa hemen aklınız mı düşer tersleyemez misiniz?
Bırakıp takipte kalsaydınız en azından size sadık biriyle mi evlisiniz ölçmüş olurdunuz.

Konu sahibi, ya başka kadın kocamın aklını çelerse diyorsunuz zaten eşiniz bu karakteryse bence boşuna kendinizi paralamış olursunuz.
Adamın içinde varsa yapar karakterini görmüş olursunuz.
Bir erkek size mesajlar atsa hemen aklınız mı düşer tersleyemez misiniz?
Bırakıp takipte kalsaydınız en azından size sadık biriyle mi evlisiniz ölçmüş olurdunuz.

Kesin silerdi cevaplamayip tanimadigi numaraya oyle yapar genelde cok hatasi oldu bu yillar icinde ama yasgununu unutmayan bir kadin delirtiyor beni engel olamadim kadin hissedrr

Kesin silerdi cevaplamayip tanimadigi numaraya oyle yapar genelde cok hatasi oldu bu yillar icinde ama yasgununu unutmayan bir kadin delirtiyor beni engel olamadim kadin hissedrr

Tanımadığı no olsa böyle tavır yapmazdı değil mi?
Bence eşim böyle olsaydı şöyle yapardı vs demeyin bakın sizde emin olamıyorsunuz olaylardan, güvenmiyorsunuz da.
Mesela kimsiniz diye sorduğunuzda adres vs yazmış karşı taraf bu Çekirge'nin dediği gibi parola olabilir.
O öyle yazdığında "bir dk arayayım en iyisi seni" falan deseydiniz anlardınız en azından kısmen de olsa.
Siz noyu değiştirdiniz ama bu sefer eğer eşiniz birşeyler karıştırıyorsa artık takipte edemeyeceksiniz.
Keşke biraz akıllıca hareket etseydiniz.

Bence eşim böyle olsaydı şöyle yapardı vs demeyin bakın sizde emin olamıyorsunuz olaylardan, güvenmiyorsunuz da.
Mesela kimsiniz diye sorduğunuzda adres vs yazmış karşı taraf bu Çekirge'nin dediği gibi parola olabilir.
O öyle yazdığında "bir dk arayayım en iyisi seni" falan deseydiniz anlardınız en azından kısmen de olsa.
Siz noyu değiştirdiniz ama bu sefer eğer eşiniz birşeyler karıştırıyorsa artık takipte edemeyeceksiniz.

Sifresini degisti zaten ben kendimi soylemeden once aradim esim ariyormus gibi israrla acmadi sifresi degisti icin numarayi degistim artik oyle arandigi zaman numarayi kendim alirim bakarim belli olur kendimi dagitiyor

Akillicasi kalmadi yani :)

Birde cok kurcalarim onada kizar herzaman guven olmayinca oyle oluyor bu saat oldu birsey yemedim daha cok uzgunum emin degilim ya bunla ask yasiyorsa samimi geldi cunku o mesaj

Back
X