Sinirlerim ok bozuk kzlar :(

kedi_anasi_

En büyük fener ulenn:)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
462
16
643
39
Kocaeli
Slm kızlar,
Eşim geçen hafta perşembe günü hemoroid ameliyatı oldu.Allaha şükür iyi hiç bişesi yok yani basit bi ameliyattı sonuçta ama gelin görünki kayınvalideye göre çok büyük bi olay...
Kayınvalidenin baskısıyla eşim bu gün Eskişehir'e yani memleketine annesinin yanına gitti.Telefonda karın sana iyi bakamaz oğlum sen buraya gel dedi :oklava: benimki hiç dururmu şimdi yolda.Çok zoruma gitti ya adam yerine konmuyorum.Eşimede çok kızgınım,kırgınım.Ev hanımı değilim çalışıyorum ama bi dediğini iki etmedim ben onun neyimi beğernmedi hemen annesine koştu anlamadım.Kendimi paraladığımla kaldım senağlama

Slm kızlar,
Eşim geçen hafta perşembe günü hemoroid ameliyatı oldu.Allaha şükür iyi hiç bişesi yok yani basit bi ameliyattı sonuçta ama gelin görünki kayınvalideye göre çok büyük bi olay...
Kayınvalidenin baskısıyla eşim bu gün Eskişehir'e yani memleketine annesinin yanına gitti.Telefonda karın sana iyi bakamaz oğlum sen buraya gel dedi :oklava: benimki hiç dururmu şimdi yolda.Çok zoruma gitti ya adam yerine konmuyorum.Eşimede çok kızgınım,kırgınım.Ev hanımı değilim çalışıyorum ama bi dediğini iki etmedim ben onun neyimi beğernmedi hemen annesine koştu anlamadım.Kendimi paraladığımla kaldım senağlama

kayınvalideniz kendi kocasına annesinin baktığı gibi bakabiliyormuymuş acaba?

ameliyatın basitliği önemli değil kayınvalideniz için. eline koz geçmiş kadının. eşinizde maşallah o ameliyattan sonra nasıl yola çıkıyor? yola çıkabiliyorsa birşeyi yok demekkiCADIARZU

hiç canınızı sıkmayın. kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. baksın annesi o zaman. eşiniz gelincede konuşun eşinizle.

ama sakın kayıvalidenizin yanındayken eşinizi arayıp sitem yapmayın. kayınvalideniz daha çok dolduruşa getirebilir eşinizi.aksine eşiizle güzel güzel konuşun. evine dönünce yapın yapacağınızı.:delphin:

selam canım..hemoroid ameliyatı olan oturup kalkamazki nasıl eskişehire gidiyor...demekki hastalık durumu yok..annesinin yanına gitmek için bahane bulmuş o kadar..sende kendini boşu boşuna üzme giderse gitsin..sende keyfine bak...elinden geleni yaptıgın halde gidiyorsa bırak gitsin geri gelecek nasılsa...

erkeklerin küçük çocuk gibi başları sıkıştıgında annelerine koşup gitmelerine anlam veremiyorum..
tamam annendir sevebilirsin fakat evlisin eşin var..artk hayatında....
annen her işini yapacak ise sana bakacak olan annen ise evlenmeseydi..
eşini yanlız bırakıp gitmekde ne oluyor...Kayınvaliden bile düşünmemişki o kızcagız evde tek nasılkalır ne yaparken oglum sen burdayken demiyor...oglunu hasta olarak yola çıkartıyor bunu düşünmek iyilik bırakın yaaaaaaaa

canım öncelikle geçmiş olsun.

ufak bi ameliyat geciren insan bile 2-3 gün yatar dinlenir,eşin nasıl yola cıktı hemencecik?
oğlunu hasta hasta yanına çağıracağına kendi gelseydi madem o kadar oğluna düşkünse :oklava:

deli oluyorum böyle kadınlara ya.gelinin senin torununa bakıyor oğluna mı bakamayacak kötükedihüso

erkeklerde böyle durumlarda ana kuzusu oluyor koşuyorlar annelerinin koynuna..

keske müsade etmeseydin hasta hasta gitmesine :1no2:

Şimdi çocuğumuzun eline bişey batsa bile aman bişey olmaz demeyiz.
Sonuçta da ameliyat.....
Amaaa..... karın sana iyi bakamaz demek, kaynanalık yapmak demektir.Olmadı...
Eşinin kalkıp gitmesi de heptennn bozu olayı. Orda sen merak etme karım gerekeni yapıyor deyip gereken cevabı verebilirdi.
Sen de üzme kendini bu kadar.
kalkıp gittiyse iyidir demekki. Bu yönden bak. Sende keyfine bak cnm.

Trenle yataklı gidiyo kızlar herşeyide kılıfına uyduruyolar.Ya zaten dediğim gibi iyi sadece oturamıyo öyle bir sorunu var.Zaten gelince paralıcam onu ama döndüğünde oda boş gelmicek kesin fitleyecek eşimi bana karşı kayınvaliden huyu bu çünkü..

bide bu sabah işe gitmek için tam çıkacaktım evden deli gibi anahtarını arıyodu kaybolmuş anahtarı dışarda düşürmüş galiba hiç düşünmüyo ya fırsatçı birinin eline geçtiyse ben gidiyorum bu kadın napıcak evde diye of offf

canım öncelikle geçmiş olsun.

ufak bi ameliyat geciren insan bile 2-3 gün yatar dinlenir,eşin nasıl yola cıktı hemencecik?
oğlunu hasta hasta yanına çağıracağına kendi gelseydi madem o kadar oğluna düşkünse :oklava:

deli oluyorum böyle kadınlara ya.gelinin senin torununa bakıyor oğluna mı bakamayacak kötükedihüso

erkeklerde böyle durumlarda ana kuzusu oluyor koşuyorlar annelerinin koynuna..

keske müsade etmeseydin hasta hasta gitmesine :1no2:

teşekkürler canım ben çok söyledim ama beni takan yokki.Günde en az 4 defa arıyo oğlum ne zaman gelicen diye.Eşimde gitti annesine çok düşkün gerçekten ne dese anında yerine gelir ama benim dediklerim hep havada kalıyo.İçim içimi yiyo ya bi yandan diyorum gitsin hem kafamı dinlerim, ama bi yandanda yediremiyorum kendime :oklava:

Anneler genelde dediklerini yaptırırlar. hafta sonu için anlaştık eşimle dolaşacaktık....önce annesi ugradık annesi şuraya gidecegiz dedi ve onun dediigi yere gittik..gitmemiz sorun degil ama benim hayır demem oluyor evet annesinin hayırı her zaman hayır..

annesine gidemeyiz bile diyemıyor demek istiyorda kalbi kırılmasınmışşş..

offfff

öncelikle geçmiş olsun cnm
kötü olmuş yaaa
kendimi senin yerine koyuyorum çok üzülürdüm çok kırılır çok kızardım
annesi için tek söyliyeceğim tam bi tipik kaynana
ama suç eşinizde anne karım bana gayet iyi bakıyor demeliydi yada diyebilmeliydi
ama dediğim gibi hiç düşünme şimdi bunları olumlu tarafdan bak hem yolculuk yapabilecek kadar eşin iyiymiş hemde ohhh özgürlüğün tadını çıkar

Hep aynı sıkıntılar canım ya Annelerinin kalbini kırmamak için yapıyolar peki bizim kırılan kalbimiz ne olucak.Bende anneyim kızım var anlamıyorum ya neden bu kadar evli özellikle erkek çocuklarının hayatına müdahale ediyolar.Bi oğlum olursa ilerde acaba bende böylemi olucam diye korkar oldum ya

ne fitneci kadınlar varyaa yavrum ben gelemiyom sen gel göriim dse:oklava:
karın ii bakamazmış madem bakamıcak oğlunun turşusunu kursaydın,yanında yatırsaydınlaelaelaelaelae
üzülme tatlım yaa kıyamam sanaa:teselli:

pes yani...sen canını sıkma arkadaşım,nasıl olsa dönecek,dönünce otur konuş,anlamazlar ya,yine de konuş,yalnızken korktum de,özledim de,bensiz gitmene kırıldım de,güzzzeeelce nazlan,sakın sitem etme,bikaç yıla kadar yularını alırsın o kişiliksizin,annesi de avcunu yalar

bi önceki mesajda kişiliksiz demişim eşine ama kusura bakma,bundan benim de bitane olduğu için çok sinirleniyorum duyunca,hem inan bana son raddede koyulacak tek teşhis bu sıfat,eşler adam olsa yoksa kayınvalideler ne dese fayda etmez,yine de pardon

yok pirayecim nato kafa nato mermer hakkaten bazen ben eşimi anlamakta zorlanıyorum.kendi bile bazen sıkılıyo annesinin bıdı bıdısından ama en ufak bi tepki vermiyo buda beni çıldırtıyo,tozda kondurmuyo huyunu bildiği halde.sus sus bi yere kadar dimi ama

Sevsinler az önce kayınvalide aradı cuma günü iş yerinden izin alacakmışımda kızı alıp oraya gidecekmişim. bende emredersin dedim bu kadının niyeti ne ya valla çok merak ediyorum

vallahi canım eşlerin kalbinin kırılması pek umurlarında olmuyor..nasılsa ben eşimin gönlünü alırım zihniyetindedir..annesi mutlu olsun yeter ona..evde onunla hayat geçiren sanki anası....bırak giderse gitsinnnnnnnnnn

Slm kızlar,
eşinize geçmiş olsun öcelikle
kvalidenizn tavrı çok sözleri baştan aşağıya saçma salak şeyler hadi oğludur saçmalamış vs deriz ama eşin o yaralı ... nereye gidoo yaa sanki annesinin dedğini doğrular gibi haklısın anne eşim bana bakamıyo tövbe yarabbimm! her n kadar oğlu canı ciğeride olsa ona eşi gibi kimse bakamaz..........kıskanç tek kelimeyle benmde oğlum varda acaba ben neler yaşayacm:)))))))))

hiçç canım sakın gitme oraya......her istediklerini yaptırmaya çalışma huylarını hiç sevmiyorum..alttan alttan sinsice....izin vermiyorlar işler yogun bu krizde izin alıpda işimi riske atama de..
oglu yanında daha ne istiyor..ogluyla vakit geçirsin ogluşuna baksın..
sende burda kızınla kafana göre takıll vereliniortak

civcivcim zaten gitmem ben o kadar gurursuz değilim.O laftan sora o artık benden bişi beklemesin. sesimin tonundan anlamıştır zaten kızgın olduğumu ama cumaya kadar telefon tacizleri sabah akşam devam eder eminim ne zaman gelicen diye..

Annelerin evlatlarına hassasiyet göstermesi normaldir, ama karın sana iyi bakamaz demesi anormaldir.
Ayrıca suçun büyük bir yüzdeside eşinizdedir. Kalkıp annesinin yanına gitmesi dangalakça bir davranış olmuş. Böylece verdiği mesaj "evet karım bana iyi bakamıyor" olmuş. Tavrınızı koyun ve eşinizle ciddi ciddi konuşun, yada boşverin yaaaa takmayın, gitsin annesi baksın sizde keyfinize bakın.

Back
X