Sinirlerim ok bozuk kzlar :(

canim neden ariyorsun ki. masallah turp gibi esin ki, hic seyehat yol mol demeis gitmis. merak etme inmistir de. Neden aradin? evde seni cocugunla yalnis birakan kim? tersi olmasi onun sizi bi basiniza birakip gittigi icin sizi aramasi lazim.

Ikincisi o sekilde kalkip kosa kosa gitiyse geldiginde de yuru hadi bakalaim. sana anan baksin deyip geri gondermek var. bence tavrini koy. ne bicim erkekmis.

bence olay sende biter arkadasim. belli ki gercekten ipleri eline vermissin. gidince merak edip arayan sen olduguna gore.

dersini ver gelince.

kızmamak elde değil bu kadına ya.eşinede inanamıyorumya nasıl sizi bırakıp taaa eskişehire annesine gönül yapmaya gider.
eve geldikten sonra burnundan getri hiç bir işini yapma madem ben sana bakamıyormuşum her hizmetinide annen gelip yapsın de.

İlginç ameliyatlı insan ne işi var yollarda ya dikişi açılsa kanaması olsa ne olcak allahım

yani nekadar annesi olursa olsun eşin yeri başkadır

gularacım kızmakla sonuna kadar haklısın canım
bu arada sen eski üyelerdenmisin sanki senin nicikinde birini hatırlıyorumda

Kadiscim ben ona defalarca dedim ama beni dinlemedi dikişlerini de orada aldıracak zaten kesin mikrop falan kapıcak. pansumanını ben yapıyodum annesine yaptırmaz utanır sağlık ocağına falanda gitmez pansuman için inşallah mikrop kapmaz.

Eski üyelerdenim kadiscim ondan aşinasındır nickime hatırlamana sevindim canım :1hug: /B]

kızmamak elde değil bu kadına ya.eşinede inanamıyorumya nasıl sizi bırakıp taaa eskişehire annesine gönül yapmaya gider.
eve geldikten sonra burnundan getri hiç bir işini yapma madem ben sana bakamıyormuşum her hizmetinide annen gelip yapsın de.

Aynen öyle yapıcam canım burnundan getiricem annesinin karın sana bakamaz demesi çok koydu bana. 3 yıldır ben ilgileniyorum onun herşeyiyle, çok kırgınım hiç bu kadar üzmemişti beni.Düşünüyorum bi hatam mı oldu acaba diye dünden beridir.Gelde kafa dinle şimdi içim içimi yiyo

günaydın gulara cım..
Eşinle görüşebildin mi?? aradımı seni..
Bu arada bırak mikrop kaparsa kapsın..
Anasından utanırya pis pis pansumansız gezsin boşverr..
Sefayı süren cefasınıda çekecek..
Acıma diycem ama biz kadınlar vicdanlıyız..

sen gelinsin şekercim..ne kadar iyi bakarsan bak..hata eksik kesin bulurlar kaynanalar..eşin buna müsade etmeyecekti...annesinin agzını kapayamamış....inşallah bundan sonrası kolay olur senin için.......uzakda kaynanan ama yetişiyor buraya...

Canım yazdıklarına çok üzüldüm,
Ama olaya litfen iyi yönünden bakmaya çalışışalım ki böylece kendini teselli edesin.
Şimdi bi kere çalışıyorum demişsin,cidden onunla ilgilenemezdin,boşver gitsin annesine.
Ha senin için o sana bakamaz demeleri çok yanlış ama onu da boşver.Arkadaşın dediği gibi sen gelinsin,o oğul,bunu unutma.
Pansuman mansuman yaptıramazmış mış,madem giderken her ayrıntıyı düşündü,onu da düşünsün anası,boşver.
Hiç eşini arama,ama tavır da yapma,erkekler bu gibi triplere de gelemezler,üstelik bu triplerden ders almazlar.Kayıtsız kaldıkça kendini yersn aksıne.
Ha eşin eve gelince,ona vicdanı üzerinden yaklaş.Çok üzüldüm.Benim neyim eksikti gibi...
Yani bence tavır ve tartışma değil,eve dönünce vicdanına oyna.
Gelene kadar da ne arraaaa,ne sor derim canım.
Sıkma canını.a.s.

günaydın gulara cım..
Eşinle görüşebildin mi?? aradımı seni..
Bu arada bırak mikrop kaparsa kapsın..
Anasından utanırya pis pis pansumansız gezsin boşverr..
Sefayı süren cefasınıda çekecek..
Acıma diycem ama biz kadınlar vicdanlıyız..

Günaydın civcivim ta gece aradı napıyon diye.Sen beni düşünme dedim.Anneme gitmem için ısrar etti çok düşünseydin bırakıp gitmezdin ben senin gibi ana kuzusu değilim dedim.İçim hiç rahat değil

şuanda yapma böyle rahatsızlıgını sor onu düşündüğünü belli et derim annesi gerginliği anlamasın..eline koz verme ben herkese diyorum bunu gerçi ne olursa olsun kayınvalidelerin eline ufakda olsa koz vermeyin yarın birgün döner dolaşır sizi bulur...nacizane fikrim... ..eve gellince bütün kozlarınızı paylaşın..3 yılın ardından bana bakamaz muamelesi yapılmasını ve bizi bırakıp gitmeni kabullenemedim diye başlarsın...beraber bir ömür yaşlanmaya karar vererek evleniyoruz şimdi bana bakamazsın diyorsun şimdi bakamıyorsam ileride hiç bakamazsın degilmi??

birde maden izinli evde minik kızıyla vakit geçirseydi..seni bırak kızını dahi düşünmeyen adama hesap soruyorsun canım....

oğluna bu kadar düşkün ve meraklıysa seninde bakamadığına inanıyorsa,çok düşkün olduğu yeni ameliyatlı oğlunu yollara düşürene kadar kendisi burda yanında olsaymış.

şuanda yapma böyle rahatsızlıgını sor onu düşündüğünü belli et derim annesi gerginliği anlamasın..eline koz verme ben herkese diyorum bunu gerçi ne olursa olsun kayınvalidelerin eline ufakda olsa koz vermeyin yarın birgün döner dolaşır sizi bulur...nacizane fikrim... ..eve gellince bütün kozlarınızı paylaşın..3 yılın ardından bana bakamaz muamelesi yapılmasını ve bizi bırakıp gitmeni kabullenemedim diye başlarsın...beraber bir ömür yaşlanmaya karar vererek evleniyoruz şimdi bana bakamazsın diyorsun şimdi bakamıyorsam ileride hiç bakamazsın degilmi??

birde maden izinli evde minik kızıyla vakit geçirseydi..seni bırak kızını dahi düşünmeyen adama hesap soruyorsun canım....

Haklısın civciv en ufak bi lafı bile dağ yapıyolar.Kayınvalidemi hiç sevmem eşim için bir çok lafını duymazdan geldim ama bu son yaptığını yediremiyorum. Acaba ikiside saygıyı hakediyomu diye düşünmeye başladım.Belkide size göre abartıyorumdur ama gerçekten emek verdiğim halde gördüğüm karşılık hakkaten canımı yaktı.
İçimden aramak dahi gelmiyo merak ediyorum ama aramakta istemiyorum.Ararsam kayınvalide ammada çok arıyo dicek,aramasamda nasıl bi karın varda seni hiç aramıyo dicek.Bilmiyorum belkide ben sıyırıyorum kafamçokkarıştı

aramasan diyecek bak hanımın dünden meraklıymış hastasın ama seni merak edipte aramıyor diyecek..
iyi düşün canım..haklısın 3 yıllık payalşımınız var eşin sonuçta emeklerini görmemesini kabul edemiyorsun..kızın kaç yaşında??

kızım yakında 2 yaşına girecek canım.Ama olanların farkında dün benim gerginliğimden çokcukta etkilendi gece benide uyutmadı kendide uyumadı.Sadece beni değil çocuğu bile üzüyo ya çok kızgınım hala içim ne zaman soğur bilemem.
Sabahtan beridir aramadı bakalım ne zaman aklına gelicem paşamın.

anlıyorum seni ne kadarda sakin ol desek yersiz..kendine söylenen lafı hazmedemiyorsun dogal olarak...senin yerinde kim olsa bu hareketi ve bakamaz lafını kabul etmez....insan kendini degersiz zanneder....beni ve çocugumu bırakıp annesine gidecek..hemde hasta haliyle.......düşünemiyorum..

Bırak eşin kendi arasın ,giden o,
Ben geldim merak etme desin..
Aman ne üzülüyorsun,baksın o zaman annesi..
Sende kafanı dinle,çocuğunu gezdir,ohhh.
Ana oğul kafa kafaya versinler...

Uzat ayaklarını,iç çayını ...
Varmı benden rahatı de.....

gulara canım nedir son gelişmeler?? keyfin nasıl vallahi üç günlük dünyada sadece kızını ve kendini düşün boşver......seni düşünmeyeni sende düşünme tınnnn

kızım yakında 2 yaşına girecek canım.Ama olanların farkında dün benim gerginliğimden çokcukta etkilendi gece benide uyutmadı kendide uyumadı.Sadece beni değil çocuğu bile üzüyo ya çok kızgınım hala içim ne zaman soğur bilemem.
Sabahtan beridir aramadı bakalım ne zaman aklına gelicem paşamın.

ya ne diyeceğimi bilemiyorum inanır mısın.kayınvaliden sanırım hiç gelin olmamış resmen yaptığı nifak sokmak başka bir şey değil.amaç da belli zaten seni sinir etmek e haliyle amacına ulaşmış tabi.acaba zamanında kendine aynı şey yapılsa durumu ne oldurdu.gerçekten bunu sormanı isterdim.nasıl bir edepsizliktir ve eşinin akabinde yaptığı nasıl bir yüzsüzlüktür be güzelim.bu kadar kıymetliydi kimseye güvenemiyordu madem evlendirmeyecekti oğulcuğunu.o da koskoca adam olmuş baba olmuş ama hala çocuk anladığım kadarıyla.sen evli barklı kadınsın naz niyaz etmezsin ama o koca herif hala anasının kuzusu.eşin geldiğinde olgun bir şekilde konuş.bu yaptığıyle seni ne duruma düşürdüğünü anlasın.dmek o hastayken yanında eşinin değil yapışkan annesinin olmasını tercih ediyor.o kadına zaten siyecek kelam bulamıyorum.ne halleri varsa görsünler.seni kızınla tek başına bırakıp anasına giden adam bencilliğin en müstesna örneğidir bana göre.bundan sonra eşine karşı yeni bir politika geliştir bence.hayatındaki öncelikleri belirlesin artık.her çağırdığında anasına gidecekse sen bu adama nasıl güvenip rahatca yaşıycaksın.hadi o ordayken senin başına ya da kızının başına bişe gelse allah korusun anacığının kollarından kalkıp yetişeblicekmi

şeytan bana diyor ki inşallaheşinin dikişleri patlar da anasının evinde görür o zaman anası bakabiliyor muymuş. anası da sürüm sürüm sürünsün hastane kapısında inşallah.,:>
ama yine olan size olur onlarda dersini alır....

Back
X