Sinirlerim ok bozuk kzlar :(

boşver canım takma..Allah cezasını vermiş baksana mikrop kapmış 2 katı eziyette..kaydirigubbakcemile3
annesini gördügüne degdi diyorsa sen dert etme....annesi ne derse desin...
ister orda olsun ister yolda olsun..yolda olunca annesinde sebep olmuyor mu ?? ya annesine giderken yolda olmuş oluyor yine iş anasında ama kabul etmez :) eşine rahat dursaymışşş boşver...
acıma canım acıma...kırılma canım sen nasıl davranırsan davran...iyilik anlaşılmaz sana hep kulp takılmaya çalışılır..gelinsin hatırlatayım mı ?

Evet civciv haklısın ne yaparsam yapayım genede gelinim, yeri gelince kızım gibi severim diyo ama hikayeee en ufak bi açık yakalasın hemen karşı atağa geçer...
Aslında iyi oldu ettiğini buldu. acımayacam diyorum ama genede içim el vermiyo püfff çokmu salağım bende ne :delphin:

ay bu buyumeyen erkeklerden nefret ediyorum ya :kızgın: anasi pansumanmu yapacak acaba bebeklik gunlerini hatirlayacak kadin heralde:kızgın:.. biraz kabami oldum bilemiyorum ama bugun benim sinirlerimde cok gergin sanirim

akşam konuştuk çok iyi bakmışsın anne ben senin gibi bakamazdım dedim.Arsız anam tabi bakarım ben onun anasıyım dedi.Mikrop kapmış diyince yolda gelirken olmuştur, belkide geldiğinde olmuştur dedi :mymeka:
Ay çok sinirim bozuldu ya.Zeytinyağı gibi üste çıkması yokmu bide. Benimkide bi çıtını çıkarmadı tepkisiz kalmasına daha çok bozuluyorum. Annesini kırmak istemiyomuş muş... anası kılıklı nolacak :mymeka:
Sanki ben hemeroid yaptım adamı ya bana cephe aldılar.Derdi ne bu kadının anlayamadım ben CADIARZU

sende deseydin ameliyatlı birine hiç yolculuk yaptırılırmı çok düşüncelisin deseydin sakınma lafını o korkmuyosa sende korkma.eşin olcak müsvetli orda lafını söyleseydi bunu diyemezdi oda başka tabi o zaman seni kırdığının farkındamı acaba:oklava: oğlunu kıskanıyor gibime geliyor.insanlara anladığı dilden konuşmak gerek

gülara kocana bi süre bakma ilgilenme niye ilgilenmiyorsun derse ben annen gibi iyi bakamıyorum o daha iyi bakıyor de lafını yedir ona hiç taviz vermekötükedihüso böyle olmaz dimi ama ana kuzusu bunlara böyle davranmak yakışır

Dün kapıştık... Çok sinirlendirdi beni eve gittim heryer dağınık söylendim biraz.Çıktı dışarı 15-20dk sora geldi bende o ara yemek için uğraşıyorum.Dolaptan kahvaltılık çıkardı masaya oturdu.Yemek yapıyorum bekle az yiyelim beraber dedim ses yok.Bende sessiz sessiz yaptığım yemeğin altını kapattım oturma odasına geçtim.Hiç konuşmadım.Gece gene anası aradı 12'de (her zaman bu saatte arar bazen daha geç) Naptın oğlum, nasılsın? , ne yedin? her zamanki klasik sorular...günde en az 3 defa arar Benim dümbük gülara bana yemek yapmadı kahvaltılık yedim dedi.Anasının konuşmalarınıda ben duyuyorum.Ben sana demedimmi oğlum gitme ben sana bakarım diye oralarda rezil oluyosunda falanda filan... kafamçokkarıştı sora beni istedi telefona yüksek sesle istemiyorum konuşmayı dedim konuşmadım.Sonrasında tabiki tartışma.. Acayip sinir oldum ya. Ana kuzusu koca eşşek :mymeka:
Neyi konuşayım ben, bu herifle ne konuşulur.
Anası burnunu sokmadığı zaman hayatımıza inanın çok iyiyiz.Hastalığından dolayı sürekli görüşür oldukları için sanki evin içinde gibi ya Eskişehir'de olması bi şeyi değişmiyoki, kadın sanki benimle baraber yaşıyo. benneyaptımki

:1shok::1shok:sana dümbük dedi öylemi şeytan diyor al bu adamı :oklava::oklava:böyle yap bu kadar ana kuzusu olurmu ya yok böyle bişey hala şoktayım.sen de ağzının payını verseydinya bu adamla ilgilenme hiç nasılsa herşeyini tam yapsanda beğenmiyor yetinmiyor paşazade evde hiç yokmuş gibi davran nasılsa hiç kıymetin yok.o koca bende olacak parçalarımkötükedihüsokötükedihüso

Bana dümbük diyemez loca ben dedim. kaydirigubbakcemile3 Haketti ama ya :mymeka:
Annesi bize çok karıştığında gerçekten kavgalar başlıyo. Aramadığında çok huzurluyum çok mutluyum.Son 2 haftadır çok arıyo gün içinde en az 3 defa birde geceleri tabi.Eşimide dolduruşa getiriyo onun yüzünden tartışıyoruz...

pardon gülara ben yanlış okumuşum:kedi:o dümbük kocanı sen bana gönder 2 günde adam edip sana göndereyim tamammı cicimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 canım benim o cezasını çekiyo fazlasıyla :icecream: poposunun üstüne oturamıyo.Bide üstüne benim dırdırım işe başlamak için gün sayıyo yazık kaydirigubbakcemile3
ben sana kayınvalideyim gönderim canım ben baş edemiyom belki sen edersin kaydirigubbakcemile

gulara canım aksamları huzur bulmak istiyorsan eve gidince ilk önce ev telefonun fişini çek yada kabloları ile oyna bozulsun...cepteli ile konusamaz belki sık sık konturum bitiyor diye...kaydirigubbakcemile3
Allahım ya sinir oluyorum böyle evlendikten sonra annesi tarafından küçük çocuk muamelesi gören erkeklere..kendileri izin veriyor anneleri o yüzden yapıyor..
sizin eviniz sizin özel hayatınız ne yedıysenız yedınız ya ayıp belki paranzı yok bişey yiyemediniz dolap boş yapamadın bunlarımı duymak istiyor.....aman aman..o telefonla konusurken wc git sende duyma konustuklarını yok yere canın sıkılmaz o zaman..sen yanlarında olsanda olmasanda baksana ana ogul konusup dedıkodu yapıyorlar zaten sende duymamak için elinden geleni yap...onlar degil sen arsız olmay açalış herşete güll saf mış gibi davran..boş yere üzülme zemuszemus

İyi fikir civciv akşam çekicem telefonun fişini.Her gece her gece arıyo hiç sektirmez.Telefon biraz geç açılıncada hesap soruyo ne yapıyodunuzda geç açıyosunuz telefonu :bbo: bu kadar gıcık yani

yap yap şekerim eşin terslersede çocuk çekmişdir ne biliyim dersin geniş geniş ..yada temzilik yaparken kablosu çıkmışdır diyeceksin ..o kadarrr....vallahi baktım istemedigim biri arıyor fişini çekiyorum..yarım saat sonra arayan kişi bana geliyor arkadasım evı aradım nerdeydın dıyor..evdeydım canım dıyorum..telın yanına gıdıyorum aa yerinden oynamıs fişi çıkmış diyorum..napcan arkadaşım ugraşmak gerekiyor aklımız çalışıyor evelallahh ..:lepi:

takma kafana gulara o telefonla konusurken sen kac başka odaya..telefonu sen acma...ogluşunu arıyor nasılsa ogluşu açsın telefonu...

kızmayın kızlar ama malesef bunun sorumluları biz kızlarız malesef erkekleri fazla şımartıyoruz sonrada kendi ayakları üstüne basamıyorlar vede ana kuzusu olarak kalıyorlar

haklı olabilirsin ama her erkek aynı degilki..kimisi doguşdan anne fanatiği..
ben eşimle hiç böyle sorunlar yaşamadım..annesiyle telefonda konuşurken bile detaylarını bana asla aktarmaz..günde 3 kerede annesiyle konuşmaz yani hastaysa ben bakarım suanda oldugu gibi.ayakparmagını kırdı.....4 yıldır böyle

gulara kiz senin koca benimde siniri bozdu:bbo: ay bu adami nasil gercek bir erkege dondure bilirsin bilemiyorum bacim Allah yardimcin olsun

slinn anladığı dilden konuşmanın zamanı geldi annesininde kocamında. :oklava: Bundan sora her lafının cevabını alacak ikiside ,sus sus bi yere kadar ama artık yeter sinir hastası olcam o kadın yüzünden.Çibanın başı o aslında yoksa benim eşim sessiz sakin bi insandır anası fitliyo hep ama genede hatalı ana kuzusu kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 canım benim o cezasını çekiyo fazlasıyla :icecream: poposunun üstüne oturamıyo.Bide üstüne benim dırdırım işe başlamak için gün sayıyo yazık kaydirigubbakcemile3
ben sana kayınvalideyim gönderim canım ben baş edemiyom belki sen edersin kaydirigubbakcemile

sen gönder kaynanayı ben ederim benimkini hallettim sıra seninkinde:jeyyar::roflol:

Back
X