Gunaydiin kizlar bu sefer sorunum cok baska ve cok sinir bozucu benim acimdan bilmiyorum benmi abartiyorum oturdugumuz apartman esimin anne tarafinin apartmani kaynanam esimin uc teyzesi ve iki dayisi ayni apartmanda bizimle sorun su ki teyzesinin kucuk bi cocugu var anaokuluna gidiyo cok yaramaz bi tip ama esimde kendi kardesi gibi seviyo hic laf ettirmez bu cocuk sabahin 7 sinde kapimi yumrukluyo 6 bucukta esim gidiyo zaten biraz uyuyim diyorum hemen damliyo kapiyi acmiyorum evde yokmus gibi bu sefer gidiyo bi saat sonra tekrar geliyo bu boyle aksama kadar suruyo cocugada soyluyorum annesinede ama anlamiyolar sanki benim cocugum insan demezmi bu cocuk 7/24 oraya gidiyo bu kiz rahatsiz oluyodur diye istesem su an zaten kendim cocuk yaparim bide arkadaslarini topluyo dolduruyo evime heryeri birbirine katiyolar evimde cocuk olmadigi icin kirilicak esyam cok var ortalikta neredeyse hepsinin biyerine bi kirik bi catlak biraktilar tuvalete giriyo pislik icinde heryere sicratiyo sari sari migdem kalkiyo el yikama diye bisey yok bide gider buzdolabini acar herseyi eller kendime atistirmalik biseyler alirim hepsini topluyo eve cikariyo bunlar benim diye vermeyince basiyo yaygarayi artik annesine soylemekten dilimde tuy bitti beni biktirdilar onlar bikmadi esimde cocuktur bosver diyip duruyo benmi abarttim bu durumu ya