• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim tepeme cikti yine

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydiin kizlar bu sefer sorunum cok baska ve cok sinir bozucu benim acimdan bilmiyorum benmi abartiyorum oturdugumuz apartman esimin anne tarafinin apartmani kaynanam esimin uc teyzesi ve iki dayisi ayni apartmanda bizimle sorun su ki teyzesinin kucuk bi cocugu var anaokuluna gidiyo cok yaramaz bi tip ama esimde kendi kardesi gibi seviyo hic laf ettirmez bu cocuk sabahin 7 sinde kapimi yumrukluyo 6 bucukta esim gidiyo zaten biraz uyuyim diyorum hemen damliyo kapiyi acmiyorum evde yokmus gibi bu sefer gidiyo bi saat sonra tekrar geliyo bu boyle aksama kadar suruyo cocugada soyluyorum annesinede ama anlamiyolar sanki benim cocugum insan demezmi bu cocuk 7/24 oraya gidiyo bu kiz rahatsiz oluyodur diye istesem su an zaten kendim cocuk yaparim bide arkadaslarini topluyo dolduruyo evime heryeri birbirine katiyolar evimde cocuk olmadigi icin kirilicak esyam cok var ortalikta neredeyse hepsinin biyerine bi kirik bi catlak biraktilar tuvalete giriyo pislik icinde heryere sicratiyo sari sari migdem kalkiyo el yikama diye bisey yok bide gider buzdolabini acar herseyi eller kendime atistirmalik biseyler alirim hepsini topluyo eve cikariyo bunlar benim diye vermeyince basiyo yaygarayi artik annesine soylemekten dilimde tuy bitti beni biktirdilar onlar bikmadi esimde cocuktur bosver diyip duruyo benmi abarttim bu durumu ya

çocuk kapıyı çaldığında açıp azarlayıp yolla onu alma içeri. sonra da annesini ara ben bugün çok rahatsızım yatıp uyumam lazım çocuğu kapıya gönderme bugün gerçekten dayanamıyorum filan de. bir kaç kere daha aynı şeyi yap. çocuğu gönder arkasından ara hep. sen de kadını telefonla rahatsız et yani. eşine yansımak zorunda değil bu durum, rahatsız oluyorsan annesi sahip çıkmak zorunda. doğurup doğurup onun bunun başına salmak nedir.

Gunaydiin kizlar bu sefer sorunum cok baska ve cok sinir bozucu benim acimdan bilmiyorum benmi abartiyorum oturdugumuz apartman esimin anne tarafinin apartmani kaynanam esimin uc teyzesi ve iki dayisi ayni apartmanda bizimle sorun su ki teyzesinin kucuk bi cocugu var anaokuluna gidiyo cok yaramaz bi tip ama esimde kendi kardesi gibi seviyo hic laf ettirmez bu cocuk sabahin 7 sinde kapimi yumrukluyo 6 bucukta esim gidiyo zaten biraz uyuyim diyorum hemen damliyo kapiyi acmiyorum evde yokmus gibi bu sefer gidiyo bi saat sonra tekrar geliyo bu boyle aksama kadar suruyo cocugada soyluyorum annesinede ama anlamiyolar sanki benim cocugum insan demezmi bu cocuk 7/24 oraya gidiyo bu kiz rahatsiz oluyodur diye istesem su an zaten kendim cocuk yaparim bide arkadaslarini topluyo dolduruyo evime heryeri birbirine katiyolar evimde cocuk olmadigi icin kirilicak esyam cok var ortalikta neredeyse hepsinin biyerine bi kirik bi catlak biraktilar tuvalete giriyo pislik icinde heryere sicratiyo sari sari migdem kalkiyo el yikama diye bisey yok bide gider buzdolabini acar herseyi eller kendime atistirmalik biseyler alirim hepsini topluyo eve cikariyo bunlar benim diye vermeyince basiyo yaygarayi artik annesine soylemekten dilimde tuy bitti beni biktirdilar onlar bikmadi esimde cocuktur bosver diyip duruyo benmi abarttim bu durumu ya

Allah yardımcın olsun. evet cocuk böle seyler yapması normal ama insan kendi cocugu olmadıgı zaman tahammul edemiyor etmeyede gerek yok nasılsa cocugun oldugunda bunlara maruz kalıcaksın. valla ne desem bilmiyorum ama sertce söle ve mesafeni koy

ÖNCELİKLE BU NORMAL DEĞİL.
eşiniz pasif kalıyor ama bundan daha kötü bir sorun var ki bu çocuğun eğitilmeye ihtiyacı var. tuvalet temizliği nerde nasıl davranacağı vs. ama annesi babası ve sülalesi varken de bu size düşmez. mümkün olduğu kadar sert bağırarak değil de olması gerekeni söyleyin. atıştırmalıklarınızı mesela görmeyeceği yerde tutun. ve açık açık söyleyin x cim başkasının dolabı izinsiz kurcalanmaz. x cim tuvaleti nasıl buluyorsan öyle bırak x cim öyle gürültü yapılmaz. gibi. sadece uyarın ve çekilin.

Evet bence
ÖNCELİKLE BU NORMAL DEĞİL.
eşiniz pasif kalıyor ama bundan daha kötü bir sorun var ki bu çocuğun eğitilmeye ihtiyacı var. tuvalet temizliği nerde nasıl davranacağı vs. ama annesi babası ve sülalesi varken de bu size düşmez. mümkün olduğu kadar sert bağırarak değil de olması gerekeni söyleyin. atıştırmalıklarınızı mesela görmeyeceği yerde tutun. ve açık açık söyleyin x cim başkasının dolabı izinsiz kurcalanmaz. x cim tuvaleti nasıl buluyorsan öyle bırak x cim öyle gürültü yapılmaz. gibi. sadece uyarın ve çekilin.[/QUOTE evet bencede normal degil bana kalirsa bi cocuga herseyden once tuvalet egitimi edep ve adap ogretilmeli biz cocukken nasildik baskasinin evinde oturdugumuz yerden kalkmazdik kaldiki dolaplarini karistiralim ben baska yerde asla tuvalete giremezdim kucukluk aliskanligi halada giremiyorum simdiki anne babalar cok degisik gercekten cocuk dogduktan sonra elini etegini cekiyolar

Neden kendi evinde toplamıyor çocuğunun arkadaşlarını.

Anasının bakamadığına sen mi bakacaksın. Her gün olması sorun zaten..

Kapıyı açmayarak bir süre dene.

Almayın içeriye
Ailesinin vermediği terbiyeyi siz mi vereceksiniz
Kapıyı açmayın
Hatta mumkunse taşının

çocuk kapıyı çaldığında açıp azarlayıp yolla onu alma içeri. sonra da annesini ara ben bugün çok rahatsızım yatıp uyumam lazım çocuğu kapıya gönderme bugün gerçekten dayanamıyorum filan de. bir kaç kere daha aynı şeyi yap. çocuğu gönder arkasından ara hep. sen de kadını telefonla rahatsız et yani. eşine yansımak zorunda değil bu durum, rahatsız oluyorsan annesi sahip çıkmak zorunda. doğurup doğurup onun bunun başına salmak nedir.

Aaaa ben bile sinirlendim... ve bu yorum tamda içimden geçenler..
Lütfen bunu uygula, lütfen..

Çocuk anaokuluna gidiyor maksimum 5 yasında yani. Çocukla yüz göz olmayın annesine soyleyin derim. Ben müsait olmuyorum göndermeyin diye açıkça

Hayır diğer akrabalar da var niye bir tek size ve tüm gün geliyor?
anası danası hiç mi birşey demiyorlar .Bu çocuk aç mıdır ,rahatsız ediyor mudur tüm gün diye?!
Sizden çok yüz bulmuş hepsi. Bence herkesin içinde söyleyin. Çocuk bakacak olsam kendim yaparım. Rahatım yok diye.
Açma kapıyı da .
Nereye giderse gitsin.

abartı yok
kim olsa rahatsız olur
yeterince sert tepki vermemişsin demekki
azarlayıp kısman gerekiyorsa
bundan daha uygun bir neden düşünemiyorum
eve de alma
git kendi evine
başım ağrıyor
çalma kapıyı birdaha de
içeriye de alma

Ayni durum benim kayinvalidemde var. Kayinvalidem eltileri ve eltilerinin gelinleriyle ayni apartmanda oturuyor. Bu gelinlerden bir tanesinin kizi (5 6 yaslarinda) hergun kayinvalideme gelmek istiyor. Birde ustune ustuk biz oradayken bunlar ne zaman gidecek diyor bizide istemiyor. Evde liseye giden gorumcemle kaynim var ders calisirken acmiyorlarmis kapiyi. "Acin kapiyi pislikler icerde oldugunuzu biliyorum" diye kapiyi tekmeliyormus. Annesine soyluyorlar annesinin umrunda degil. Kiz gece 12 de bile gelip kapiya vuruyor. Insanlari anlamak zor is.

Back
X