• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim tepeme cikti yine

yapmayın ya, çocuktan bahsediyoruz burada.
Çocuk işte.
Elbette çekmek zorunda değilsiniz de, azarlamak da doğru değil.

çocuğu almayın içeriye , kapınızı açmayın, ısrarla kapıyı çalarsa tutun kolundan anasının evıne bırakın -anasına da bu cocugu dogurmakla ana olunmuyor-dogurdun madem sahıp cık cocuguna -bır daha da sabahın korunde yada zırt pırt kapıma evıme gelmesını ıstemıyorum deyın sert bır uslupla...
benım boyle bır komsum vardı, cocuklar destur demeden kapımı acık gordumu evıme gırerlerdı bırkaç kez uyardım kıbarca sonra baktım olmuyor-gorup gormemezlıge gelıyodum-tutuyodum kolundan cocukları kapının onune koyuyodum bır dahada gelmedıler kapıma...

Gunaydiin kizlar bu sefer sorunum cok baska ve cok sinir bozucu benim acimdan bilmiyorum benmi abartiyorum oturdugumuz apartman esimin anne tarafinin apartmani kaynanam esimin uc teyzesi ve iki dayisi ayni apartmanda bizimle sorun su ki teyzesinin kucuk bi cocugu var anaokuluna gidiyo cok yaramaz bi tip ama esimde kendi kardesi gibi seviyo hic laf ettirmez bu cocuk sabahin 7 sinde kapimi yumrukluyo 6 bucukta esim gidiyo zaten biraz uyuyim diyorum hemen damliyo kapiyi acmiyorum evde yokmus gibi bu sefer gidiyo bi saat sonra tekrar geliyo bu boyle aksama kadar suruyo cocugada soyluyorum annesinede ama anlamiyolar sanki benim cocugum insan demezmi bu cocuk 7/24 oraya gidiyo bu kiz rahatsiz oluyodur diye istesem su an zaten kendim cocuk yaparim bide arkadaslarini topluyo dolduruyo evime heryeri birbirine katiyolar evimde cocuk olmadigi icin kirilicak esyam cok var ortalikta neredeyse hepsinin biyerine bi kirik bi catlak biraktilar tuvalete giriyo pislik icinde heryere sicratiyo sari sari migdem kalkiyo el yikama diye bisey yok bide gider buzdolabini acar herseyi eller kendime atistirmalik biseyler alirim hepsini topluyo eve cikariyo bunlar benim diye vermeyince basiyo yaygarayi artik annesine soylemekten dilimde tuy bitti beni biktirdilar onlar bikmadi esimde cocuktur bosver diyip duruyo benmi abarttim bu durumu ya

açma kapıyı gelmez daha anneside ne vurdumduymaz biri bakamıyorsa doğurmasın ...

Gunaydiin kizlar bu sefer sorunum cok baska ve cok sinir bozucu benim acimdan bilmiyorum benmi abartiyorum oturdugumuz apartman esimin anne tarafinin apartmani kaynanam esimin uc teyzesi ve iki dayisi ayni apartmanda bizimle sorun su ki teyzesinin kucuk bi cocugu var anaokuluna gidiyo cok yaramaz bi tip ama esimde kendi kardesi gibi seviyo hic laf ettirmez bu cocuk sabahin 7 sinde kapimi yumrukluyo 6 bucukta esim gidiyo zaten biraz uyuyim diyorum hemen damliyo kapiyi acmiyorum evde yokmus gibi bu sefer gidiyo bi saat sonra tekrar geliyo bu boyle aksama kadar suruyo cocugada soyluyorum annesinede ama anlamiyolar sanki benim cocugum insan demezmi bu cocuk 7/24 oraya gidiyo bu kiz rahatsiz oluyodur diye istesem su an zaten kendim cocuk yaparim bide arkadaslarini topluyo dolduruyo evime heryeri birbirine katiyolar evimde cocuk olmadigi icin kirilicak esyam cok var ortalikta neredeyse hepsinin biyerine bi kirik bi catlak biraktilar tuvalete giriyo pislik icinde heryere sicratiyo sari sari migdem kalkiyo el yikama diye bisey yok bide gider buzdolabini acar herseyi eller kendime atistirmalik biseyler alirim hepsini topluyo eve cikariyo bunlar benim diye vermeyince basiyo yaygarayi artik annesine soylemekten dilimde tuy bitti beni biktirdilar onlar bikmadi esimde cocuktur bosver diyip duruyo benmi abarttim bu durumu ya
bencede kaç defa gelirse gelsin duyma kapıyı..bana komşunun kızı gelıyor arada o da.çok şirin bi kız.aşırı temiz bı cocuk,kendı tuvaletını falan yapar her yerı tertemız bırakır.fakat ınsanın gunu gununu tutmuyor,kapıyı açmasamda annesı bışey demez.olabılır başın da çekmeyebılır.açma madem

Esiniz bise demez tabi rahatsız olan o değil. Öyle hayat mi geçer ya. Çocuğun annesi de acayip yuzsuzmus yalnız.kapıyı acmayin açınca da bagirin kacsin

Yuz verme canim ya.insanin gun geliyo kendi.cocuguna sabri kalmiyo kalmis ki baska bi cocuk ve bu derece arsiz

Annesine ben de Hepatit-B var çocuğuna geçecek diye endişe ediyorum de :D

Öyle bulaşan bir hastalık değil tabi ama kadının araştıracağını sanmıyorum.

Sizin basiniza saliyor belki de kendi uyuyor. Cocuga ne ögretirsen gösterirsen onu alir. Kendi annemin evinde bile cocuklarim cekmece dolap karistirmaz. Teyzesinden izin alir takilarina bakabilmek icin. Annem hep kizar bana burasi kendi evleri birak ne istiyorlarsa yapsinlar der. Kimin evi olursa olsun kural kuraldir yoksa ögrenemez. Çocuk ayirdedemez bu evde serbest bu evde yasak olayini. Ayni apartmanda bile olsa izinsiz habersiz arkadasinin evine gidemez arkadasi da bize gelemez. Ya ben ya diger cocugun annesi telefon acariz bu gidip gelmeler icin. Bu cocugun günahi yok. Cahillerin elinde böyle büyümesi normal. Ben cocugu olmayan arkadasimin evine cocuk götürmem. Cok mecbur kalsam da yanimda oturur kalkip dolasamaz evin icinde.

Biz 4 kardesiz, kücükken bayramda seyranda birine gittigimizde boncuk gibi dizilirdik kanepeye. Acliktan ölsek kimse ikram etmeden yiyip icemezdik. Annemin bakislarina göre hareket ederdik. Sabahin 7 sinde cocuk yalniz basina evden cikabiliyor masallah. Yarin bir gün kimse kapiyi acmazsa sokaga da cikabilir meraktan.

cocugu azarlama tabıkı kucuk o daha ne anlasın
aılesıyle konus
anlasılır ve net

Çocuğu azarlayip bağırmak ne demek daha önce bende yaşadım bu tür şeyleri çocuk sizi sevdiğinden geliyor buna emin olun 5,6 yaşlarındaki çocuktan bahsediyorsunuz sadece kendini rahat ve güvende hissedeceği yere bu kadar sık gelmek ister annesine sabah bırakmamasını söyleyin. Arkadaşlarını getireceği zamanda dışarı cikicam birazdan deyin güzellikle yollayin

Bazi insanlar cok vurdum duymaz ve de piskin. Istenmedigini gore gore o cocuguna sahip cikmiyorlar ya ama o cocugun psikolojisini dusunen yok. Istenmeyen sevilmeyen bir yerde dura dura buyuyunce de boyle yapar sonra . Zorla guzellik pesine dusen olur sonra. Cok yanlis buyutuyorlar cok bnmde gorumcemin cocuklari var anneleri evde olsun olmasin hep bizdeler smdiye kdr bisey diyemedim yeni gelin olarak onlarda anlamadilar ama artik susmaya niyetim yok

ayy en itici cocuk tipi. kapiya geldimo sertce azarla yolla yumusak yuzlu olma bosver. anasi danasi ilgilensin veletle

çocuğu annesinin yanında eleştir,annesi alınır bir daha göndermek istemez,zoruna gider çünkü çocuğunun kabahatlarinin onun yüzüne vurulması..o arada sende mesafeni koyar geçersin..ben yaptım çünkü,tecrübe konuşuyor :) kimse çocuğuna laf söylenmesinden,eleştirilmesinden,küçümsenmesinden hoşlanmıyor..hareketliliğini eleştir hiperaktifmi bu çocuk de mesela,boyunu kilosunu eleştir,temizlik alışkanlığını kazandırmamışsın çok hatalısın de bak bakalım ,akıl hocası onun hoşuna gitmeyecek

Back
X