• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim yıprandı. ne dediğimi ne istediğimi bilemez oldum..:(

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
merhabalar. eski konularımda bahsettim kısa bi özet geceyim kv ve görümce ile aramız bozuk.görümce düğünde takılan altınlara varasıya karıştığı için.kayınvalide ile ise konusmaya gittiğimizde bana yemek yemeye geldiğinizde hep sofra kurulunca geliyorsun vb seyler söyledi..eşime dönüp oğlum benim sinirlerimi kaldırıyor ya! diyerek çıkıştı.eşim annesini ne kadar susturmaya çalışsa da saygısını bi yerde bozamadı. aramız düzelsin diye geldik küs ayrılmayın diye bizi barıştırdı aklınca.ama ben daha da fazla kırıldım.kırgınlığımı eşime ifade ettim.haklısın ama onlar annem babam tamamen bağlarımızı nasıl koparalım ben senin haklı olduğunu biliyorum dedi. bende istedim ki sende belli et kırgınlığımızı ne bileyim arama sorma bi süre çağırırlarsa gitmeyelim mesafe koydugumuz belli olsun dedim kısaca.bugun de kandil dolasıyla ariyim dedi bende istemedim boşuna konuştum heralde ben sana diye yükseldim.sinirlerim o kadar bozuk ki hıncımı alamıyorum.kalbim kırıldı ve kendilerini haklı görmelerine oğlumuz bizim yanımızda demelerini hiç istemiyorum.ben ne yapıcam?eşime nasıl yaklaşıcam?

Eşiniz size hak vermiş zaten, ne yapabilir adam başka. Daha konuşmasın anne babasıyla istiyorsunuz ama elinizi vicdanınıza koyun, siz böyle bir durumda olsanız görüşmemezlik eder miydiniz ailenizle. Kandil günü bırakın aramak istiyorsa arasın, sizi bir şeye zorlamadığı sürece bence üstüne gitmeyin, sonunda size patlar.

Eşiniz size hak vermiş zaten, ne yapabilir adam başka. Daha konuşmasın anne babasıyla istiyorsunuz ama elinizi vicdanınıza koyun, siz böyle bir durumda olsanız görüşmemezlik eder miydiniz ailenizle. Kandil günü bırakın aramak istiyorsa arasın, sizi bir şeye zorlamadığı sürece bence üstüne gitmeyin, sonunda size patlar.
evet doğru söylüyorsunuz fakat ailesinin ne güzel her şeyi söyledik oğlumuz hala bizim yanımızda gibi düşünmeleri beni yıpratıyor.

Genel olarak haklı olabilirsiniz fakat eşinize araması konuşunda karışmaya hakkınız yok. Siz aramayın ama eşinizin anne-babası kandilde ya da normal zamanda arayıp hatırlarını sormak en doğal hakkı.

o arasın sorsun hemde kandil günü size ne?

siz aramayın.görüşmeyin de adama da bu konuda karışmayın bence.kendinizi haksız duruma düşürürsünüz yapmayın.
bende fark ettim böyle dedikce kötü düşünceliymişim gibi görünüyor.ama ben ailesi kendini haklı görmesin istiyorum.bunu nasıl sağlayacağım. zaten ben onların umrunda değilim.ne olursa olsun oğlumuzu bizimle diye düşüncekler.buna nasıl engel olmalıyım?

konuşma etme demedim de bir süre belli et kırgınlığımızı dedim.kötü mü yaptım:KK43:
O konuda yorum yapma.
Hayatım ben bıraz uzak durmak ıstıyorum de.
Onu kısıtlama , herzaman ters teper bu hareketler..

Sen konuşmamana bişey dermi?
Ben mesela 2 yıldır görmüşmüyorum . Eşimde küsüp barışıp duruyo karışmıyorum onların ilişkisine

Genel olarak haklı olabilirsiniz fakat eşinize araması konuşunda karışmaya hakkınız yok. Siz aramayın ama eşinizin anne-babası kandilde ya da normal zamanda arayıp hatırlarını sormak en doğal hakkı.
hakkım yok doğru ama içim içimi yiyor sürekli.yaptıkları haksızlık haksız olduklarını görsünler istiyorum. ama bu şekilde de olmayacak.

O konuda yorum yapma.
Hayatım ben bıraz uzak durmak ıstıyorum de.
Onu kısıtlama , herzaman ters teper bu hareketler..

Sen konuşmamana bişey dermi?
Ben mesela 2 yıldır görmüşmüyorum . Eşimde küsüp barışıp duruyo karışmıyorum onların ilişkisine
eşim bir şey demez ama ailesi neden bizimle konuşmuyor hiç arayıp sormuyor der ve en başından beri böyle diyolar bana soğuk davranıyor mesafeli davranıyor şeklinde.bende taktik değiştirip eşimin belli etmesini istedim ama o da ters tepecek sanırım:(

hakkım yok doğru ama içim içimi yiyor sürekli.yaptıkları haksızlık haksız olduklarını görsünler istiyorum. ama bu şekilde de olmayacak.

Görmeyecekler. Sen kırgınlığını kocana belli et, yeter. Ona nasıl davranması gerektiğini söyleme, ileride ters teper. İlla ki söyleyeceksen sinirinin yatıştığı bir zamanda " bu şekilde davranmanı bekliyordum, biraz şaşırdım" gibi daha yumuşak yaklaşabilirsin. Sorun çıkaran sen olma.

Görmeyecekler. Sen kırgınlığını kocana belli et, yeter. Ona nasıl davranması gerektiğini söyleme, ileride ters teper. İlla ki söyleyeceksen sinirinin yatıştığı bir zamanda " bu şekilde davranmanı bekliyordum, biraz şaşırdım" gibi daha yumuşak yaklaşabilirsin. Sorun çıkaran sen olma.
tamam söylediklerinizi uygulayacağım. bir de kendi sinirlerimi tamir edebilsem.unutsam...

Alışırsınız zamanla, merak etmeyin. Şu şekilde düşünün, eşiniz sizi zorlamayıp hak veriyorsa, bu zaten yeterli. Düşünsenize, hem kırsalar sizi, hem de eşiniz yanınızda olmasa görüşmeniz için zorlasa, daha mı iyi olurdu. Böyle adamlar çok. O yüzden eşinizin ailesiyle olan ilişkisine karışmasanız sizin için daha sağlıklı olur, ters tepmesin sonra.

Alışırsınız zamanla, merak etmeyin. Şu şekilde düşünün, eşiniz sizi zorlamayıp hak veriyorsa, bu zaten yeterli. Düşünsenize, hem kırsalar sizi, hem de eşiniz yanınızda olmasa görüşmeniz için zorlasa, daha mı iyi olurdu. Böyle adamlar çok. O yüzden eşinizin ailesiyle olan ilişkisine karışmasanız sizin için daha sağlıklı olur, ters tepmesin sonra.
tesekkürler öyle yapacağım hiç bir şekilde karışmayayım o zaman. ne isterse onu yapsın. ben mesafemi koruyup aramayıp sormasam sanırım zamanla öfkem de azalır.

İnan bana da birçok haksızlık yapıldı hele kayınvalidemi hiç sevmiyorum sevemiyorum, gerçi o da beni hiç sevmedi bunu hissediyorum. Buna rağmen eşime hiç karışmam arasın aramasın umurumda olmaz, arada da sırf eşimin hatrına giderim. Ama affediyor muyum? mümkün değil, eşimde bunun bilincinde.

görümceyi bilemem de..
kayınvalideye sofra kurulma vakti gitmek de ayıp biraz.
yani ben anlamıyorum, herkes ağzını mı bantlasın, hiç sitem etme hakkı yok mu?
siz de cevap mı verdiniz o olayda?
yani küslük boyutuna nasıl geldi ki bu basit şey?

İnan bana da birçok haksızlık yapıldı hele kayınvalidemi hiç sevmiyorum sevemiyorum, gerçi o da beni hiç sevmedi bunu hissediyorum. Buna rağmen eşime hiç karışmam arasın aramasın umurumda olmaz, arada da sırf eşimin hatrına giderim. Ama affediyor muyum? mümkün değil, eşimde bunun bilincinde.
benim kv de şu düşünce var.gelin ne olursa olsun oğlum beni arıyor soruyor gelip gidiyor gerisi önemli değil. demek ki oğlum beni haklı görüyor.bu düşünce beni çıldırtıyor.bende bunun için eşime mesafemizi belli et dedim.yanlış ama dedim işte....

Back
X