merhabalar. eski konularımda bahsettim kısa bi özet geceyim kv ve görümce ile aramız bozuk.görümce düğünde takılan altınlara varasıya karıştığı için.kayınvalide ile ise konusmaya gittiğimizde bana yemek yemeye geldiğinizde hep sofra kurulunca geliyorsun vb seyler söyledi..eşime dönüp oğlum benim sinirlerimi kaldırıyor ya! diyerek çıkıştı.eşim annesini ne kadar susturmaya çalışsa da saygısını bi yerde bozamadı. aramız düzelsin diye geldik küs ayrılmayın diye bizi barıştırdı aklınca.ama ben daha da fazla kırıldım.kırgınlığımı eşime ifade ettim.haklısın ama onlar annem babam tamamen bağlarımızı nasıl koparalım ben senin haklı olduğunu biliyorum dedi. bende istedim ki sende belli et kırgınlığımızı ne bileyim arama sorma bi süre çağırırlarsa gitmeyelim mesafe koydugumuz belli olsun dedim kısaca.bugun de kandil dolasıyla ariyim dedi bende istemedim boşuna konuştum heralde ben sana diye yükseldim.sinirlerim o kadar bozuk ki hıncımı alamıyorum.kalbim kırıldı ve kendilerini haklı görmelerine oğlumuz bizim yanımızda demelerini hiç istemiyorum.ben ne yapıcam?eşime nasıl yaklaşıcam?