• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim yıprandı. ne dediğimi ne istediğimi bilemez oldum..:(

görümceyi bilemem de..
kayınvalideye sofra kurulma vakti gitmek de ayıp biraz.
yani ben anlamıyorum, herkes ağzını mı bantlasın, hiç sitem etme hakkı yok mu?
siz de cevap mı verdiniz o olayda?
yani küslük boyutuna nasıl geldi ki bu basit şey?
konu sofra saatinde gelmek değildi.ama o içindeki her şeyi dökmek için sende hep sofra saatinde geliyosun dedi. inan gittiğimiz de 10 15 günde bir bazen ayda bir.yani çok sık gitmedim.ve bana gel yardım et demedi.sofrayı toplarken bile toplama dedi.şimdi kavga sırasında bunu demesi bana koyan.bende keşke hiç gelmeseydim böyle dicektin madem gelmem de bidaha dedim.küslüğün asıl sebebi ve tek sebebi bu değil.

Haklısınız ama stratejiniz yanlış. Konuşma etme tavır yap kısmı size yol su elektrik olarak geri donecek

Siz bazı nedenlerde görüşmeyebilirsiniz ama eşinize arama görüşme deme hakkınız asla yok sorun yaşıyorsunuz diye ailesini mi silsin? misal eşiniz sizin ailenizle anlaşamasa sen de kandilde falan aramayacaksın dese kabul eder misiniz? etmezsiniz. Sizde misafir gibi gidiyormuşsunuz kayınvalidenize haklı ya da haksız kandil bu aramayacaksın diyemezsiniz sizi korumuş zaten ailesine karşı

Ee sonuçta kandil. Hiç konuşmayan insanlar bile birbirini arar böyle günlerde. Kandil kutlandı diye siz haklısınız mesajı da verilmez. Bu kadar müdahale iyi değil gibi geldi bana

bende fark ettim böyle dedikce kötü düşünceliymişim gibi görünüyor.ama ben ailesi kendini haklı görmesin istiyorum.bunu nasıl sağlayacağım. zaten ben onların umrunda değilim.ne olursa olsun oğlumuzu bizimle diye düşüncekler.buna nasıl engel olmalıyım?
Et tirnaktan ayrilmaz derler.
Eşini ailesinden uzak tutayım sogutayim derken kendinden soğutursun.
Kandil de aramasina engel olmak ne demek? Sapla samanı karistirmamak lazım. Meseleleri fazla birbirine karıştırınca icinden çıkılmaz hale gelir.
Senin aramaman yeter. Bence eşine karisma ileride sen zarar görürsün.

Siz bazı nedenlerde görüşmeyebilirsiniz ama eşinize arama görüşme deme hakkınız asla yok sorun yaşıyorsunuz diye ailesini mi silsin? misal eşiniz sizin ailenizle anlaşamasa sen de kandilde falan aramayacaksın dese kabul eder misiniz? etmezsiniz. Sizde misafir gibi gidiyormuşsunuz kayınvalidenize haklı ya da haksız kandil bu aramayacaksın diyemezsiniz sizi korumuş zaten ailesine karşı
haklısınız ama ne dediğimi bilemedim o an şimdi de aradı mı aramadı mı bilmiyorum.umarım bana dönmez bu konu pişman oldum ama geç oldu.

Et tirnaktan ayrilmaz derler.
Eşini ailesinden uzak tutayım sogutayim derken kendinden soğutursun.
Kandil de aramasina engel olmak ne demek? Sapla samanı karistirmamak lazım. Meseleleri fazla birbirine karıştırınca icinden çıkılmaz hale gelir.
Senin aramaman yeter. Bence eşine karisma ileride sen zarar görürsün.
karışmak inanın istemiyorum.ama kendime engel olamıyorum.nasıl bir yol izlemeliyim?karışmasam her sey normalmiş gibi algılayacak ailesi...

Ee sonuçta kandil. Hiç konuşmayan insanlar bile birbirini arar böyle günlerde. Kandil kutlandı diye siz haklısınız mesajı da verilmez. Bu kadar müdahale iyi değil gibi geldi bana
şimdi mantıklı düşününce evet haklısınız mesajı anlamına gelmiyor ama kavga daha yeni yaşanınca ne dediğimi bilemedim.sonradan çok üzüldüm bundan sonra ne yapmalıyım

iyi de o sizi görüşmek konuşmak konusunda zorlamıyorsa siz de onu arama etme diye darlamayın. adam haklı, o da annesi babası napsın yani kesip atamaz. eşinle annen sorun yaşasa sen anneni bi kenara atabilir miydin?

ayrıca eski konularınıza da baktım 13 marttan beri bu 4. konunuz. başka işiniz gücünüz yok mu da bu insanları devamlı gündeminizde tutuyorsunuz? eşiniz size hak vermiş daha ne, mesafeyi koyun rahat edin. çok anormal geldi tavrınız bana. gidip gidip kavga ediyosunuz, dert çıkarıyosunuz başınıza.

iyi de o sizi görüşmek konuşmak konusunda zorlamıyorsa siz de onu arama etme diye darlamayın. adam haklı, o da annesi babası napsın yani kesip atamaz. eşinle annen sorun yaşasa sen anneni bi kenara atabilir miydin?
atamazdım...ben sonradan pişman oldum ama demiş bulundum kandil de demeseydim keşke.ama işte hep söylüyorum beni yok sayıp kendilerini haklı çıkarmalrını sevmiyorum

ayrıca eski konularınıza da baktım 13 marttan beri bu 4. konunuz. başka işiniz gücünüz yok mu da bu insanları devamlı gündeminizde tutuyorsunuz? eşiniz size hak vermiş daha ne, mesafeyi koyun rahat edin. çok anormal geldi tavrınız bana. gidip gidip kavga ediyosunuz, dert çıkarıyosunuz başınıza.
takıntı yaptım gerçekten.görümce konusu daha önceye dayanıyor aslında ama hepsini arka arkaya yazdım içimi dökmek için.

atamazdım...ben sonradan pişman oldum ama demiş bulundum kandil de demeseydim keşke.ama işte hep söylüyorum beni yok sayıp kendilerini haklı çıkarmalrını sevmiyorum

takıntı yaptım gerçekten.görümce konusu daha önceye dayanıyor aslında ama hepsini arka arkaya yazdım içimi dökmek için.

evet takıntı yapmışsınız. bu şekilde sadece kendinizi üzersiniz.

konuşma etme demedim de bir süre belli et kırgınlığımızı dedim.kötü mü yaptım:KK43:
ya şöyle yapsaydı
ne olursa olsun onlar annem babam görüşeceksin yoksa bende seninkilerle konuşmam görüşmem yüzlerine bakmam...

o en azından sizi serbest bırakıyor değil mi
anne baba ne olursa olsun.. adamı bırakın ne yaparsa yapsın
ne kadar kızarsanız kızın anne babanızı kandil gününde aramazlık edebilir misiniz?

merhabalar. eski konularımda bahsettim kısa bi özet geceyim kv ve görümce ile aramız bozuk.görümce düğünde takılan altınlara varasıya karıştığı için.kayınvalide ile ise konusmaya gittiğimizde bana yemek yemeye geldiğinizde hep sofra kurulunca geliyorsun vb seyler söyledi..eşime dönüp oğlum benim sinirlerimi kaldırıyor ya! diyerek çıkıştı.eşim annesini ne kadar susturmaya çalışsa da saygısını bi yerde bozamadı. aramız düzelsin diye geldik küs ayrılmayın diye bizi barıştırdı aklınca.ama ben daha da fazla kırıldım.kırgınlığımı eşime ifade ettim.haklısın ama onlar annem babam tamamen bağlarımızı nasıl koparalım ben senin haklı olduğunu biliyorum dedi. bende istedim ki sende belli et kırgınlığımızı ne bileyim arama sorma bi süre çağırırlarsa gitmeyelim mesafe koydugumuz belli olsun dedim kısaca.bugun de kandil dolasıyla ariyim dedi bende istemedim boşuna konuştum heralde ben sana diye yükseldim.sinirlerim o kadar bozuk ki hıncımı alamıyorum.kalbim kırıldı ve kendilerini haklı görmelerine oğlumuz bizim yanımızda demelerini hiç istemiyorum.ben ne yapıcam?eşime nasıl yaklaşıcam?

Yok siz o şekilde yapmayın.
Eşinizi arada kalmaya mahkum etmeyin.
Bakın ne güzel göz önünde olmuş ve herşeye eşiniz şahit olmuş.
Ailesi ile bağlarını ayırmanız ceza olsun diye yanlış olur.
Arama aramama gibi söylemler ilişkinizi zedelemekten başka birşey yapmaz.

evet çok haklısınız iyiki eşim gördü olanları.bende sert çıkışlar yaptım ama kv de çok sert çıktı. aslında eşim neyi görmek ister bilmiyorum.su an zorlama vs yapmıyor ama ben başının etini yedim.bundan sonra sakin olmaya ve onu kısıtlmamaya dikkat edicem.ailesi sonuçta atılmıyor

Back
X