- Konu Sahibi marlasinger7
-
Valla benim ananemde 4 torunuyuz 1 erkek 3 kiz kimi yalniz bulursa onun yanina gider otekileri kotuler otekine gider bizi kotuler bizim d.gunlerimizi bilmez abiminkini gece 12 de ararda kutlar bigun dedim anane napion puding ben cilekli sevmem ki dedim ben sana yapmiom abine yapiom dedo aglama oluo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
y diye bahsettiğin kuzenin söylesin işte. mesajları göster. x i ara niye böyle bişey yaptın falan diye ama daha da bişey cıkmazsa üsteleme Allah a havale et bulurlar cezalarını. ama görüşme derim onlarla
y yi arayip anlattiktan sonra arayip babannemi onla konusmus.babannem onada oyle davranmis. x e haber vermeden geliyosunuz bilmemne.yetim diye y yi arasina alacagina kizcagiza oyle davranmis. x i bi gorursem zaten afedersiniz agzina s****.gitmekten vazgectik.goz gore gore yalan soylemis babanneme.babannemde ayri cins anlatiyorum anlamiyo.halam ayri offfff ezanlar okunuyo allahim yarabbim yardim et
bence de siz bir olup bu sefer gercekten x i dışlayın ve birlikte cok mutlu takılın face den falan devamlı ordayız burdayız şöyleyiz cok mutluyuz diye seyler paylaşın anlasın yaptıgı hatayı
kendisi zaten acayip kompleksli.ona ragmen kendini dislanmis hissetmesin diye icimize aldik.boyle yapti sonucunda.dahada ne ararim ne sorarim tek diyecegim aklinda ne geciyoduysa donup dolasip onu bulsun.beddua degil kesinlikle.2.annemide babannemide dusman etti bana
bence şu kadına da 2.anne demeyi bırak hiç bi hala mükemmel değildir hep içinin bi yerlerinde abilerinin kızlarına bi istememezlik beslerlerbabanneni de salla yaşlı kadın sana bu satten sonra ne faydası olur ne zararı sadece sacma sapan konusup moralini bozar onları da duymamalısın x i dışlayın ama tamamen ve istemediğinizi de acıkça söyleyin bu ne terbiyesizlik yalancılık kardeşim ya
Artik asla konusmam zaten.Bittiler benim icin.Babaannemi zor sevdim,zorladim sevmek icin.Kendi haketti artik bidaha gidip gelmem. x i allaha havale ediyorum
Ben olsam asla gitmezdim. Muhattap da olmazdim kim nasıl biliyorsa oyle devam etsinler. Kendimi aciklasam nolur aciklamasam nolur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bak gördün mü zorla sevdim diyosun demek ki onlara cok yuz vermişsin halana 2.annem diyosun bence mesafe koymalıydın bu zamana kadar baba tarafına bu kadar yakın olunmazneyse bundan dikkat et olan olmus artık x de hayatı boyunca mutlu olamaz herkesle sorun yasar bence öyle bi tip
Gitmekten vazgectik zaten.ya goz gore gore yalan soyluyor ya.babannem halam kuzenim bana bunu yaparsa napayim ben? acikliyorum anlamiyo.yemin ederim bayilacam stresten ya.oldum aglamaktan
heyyyy sacmalıyosun bu gereksiz insanlar için bi yalancı için bu kadar üzülür mü insan ya zaten yurt dısındaymıs kaç kere göruyodun ki. babannenlerle de görüşmicen işte. bu sacma insanlar için bu kadar aglanır mı ya senin için rahat bırak onlar düşünsün ya siz y ile gezip tozup eglenin hiç sallamayın sunları ya ne bu aglama bayıla gören de ölü var sanacak
oyle zaten sorunlunun teki.onunla ilgilendikce y ile beni konusurken gorunce trip atar kiskanir.hep onla ilgilenmek zorundayiz sanki.bidahada gorusmem ne haltlari varsa gorsunler
ya bi insan oz torununa boyle yaparmi ya? onlar boyle yaparsa eller neler yapar
inanamiyorum o telefonda soylediklerine.birseyler daha soyledi tersledi beni ama soktan unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?