• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerime hakim olamıyorum.

missbluezy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2020
16
10
3
25
Merhabalar.Aslında çok neşeli bir insanım ama duygularım çok aşırı yaşıyorum.Sevgim aşırı,sinirim aşırı,kafaya takmam aşırı vs.Ve bunlar hayatımı çekinilmez yapıyor.Sinirlendiğim zaman ne yaptığımı şaşırıyorum.Elim ayağım titriyor bayılacak dereceye geliyorum hatta bir dönem bayılmalarım oldu.Ve gübn boyu bu konuyu ya da benimle alakasız olsa bile kafama takıyorum.Bazen aklıma kötü şeyler geliyor.İleride ne olurum,evlendiğimde nasıl bir hayatım olur diyr.Sizden destek istiyorum.Cidden psikolojim çok bozuk.Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar.Aslında çok neşeli bir insanım ama duygularım çok aşırı yaşıyorum.Sevgim aşırı,sinirim aşırı,kafaya takmam aşırı vs.Ve bunlar hayatımı çekinilmez yapıyor.Sinirlendiğim zaman ne yaptığımı şaşırıyorum.Elim ayağım titriyor bayılacak dereceye geliyorum hatta bir dönem bayılmalarım oldu.Ve gübn boyu bu konuyu ya da benimle alakasız olsa bile kafama takıyorum.Bazen aklıma kötü şeyler geliyor.İleride ne olurum,evlendiğimde nasıl bir hayatım olur diyr.Sizden destek istiyorum.Cidden psikolojim çok bozuk.Şimdiden teşekkür ederim.
Benim 20 yaşımdaki versiyonum.. Brnde sinirden bayılırdım.. Oyalanıcak bişeyler buldum ben.. Sonra çocuklar derken şükür toparladım biraz.. terapi almayı denedin mi bende etkili oldu umarım atlatırsın

Bende öfkemi kontrol edemiyordum ama bu tarz kontrolsüz davranışlarımın arkasında bazı yaşanmışlıkların etkisinin olduğunu farkettim. Psikologla ya da sizi anlayan biriyle konuşmanız iyi gelecektir

Bi dönem aldım ama psikiyatra gittim ilaç yazdı herhangi bir tavsiyede bulunmadı.Inşallah atlatabilirim.

Kuzum kafani topla kendi kendine alistirma yap.kendini egit yani daha once boyle.bir olay olmustu nasil davrandim diye muhasebeni yap.ayni taviri sergileme.zira bu kadar uclar da yasayan bir insan o anlari unutmamistir diye dusunuyorum,hemen olmaz ama.zamanla ofkeni tutmayi bazen susmayi.bazen.de dusunmemeyi ogret mesela kendi kendine panik.anin da sakin ol seklinde icten telkinler ver (ise yariyor)evet ilaclar onemli.ama bakis acisini degistirmekte lazim

Terapi almalısın.Bu duyguları yönetmekle ilgili ödevler falan veriyor.Bir süre sonra düşüncelerini doğru yönetmeye başlıyorsun,o da ekstrem duygu geçişlerini bir nebze düzeltiyor.Tabi zaman alan bir şey,uğraşacaksın.Kendini şu anki halinle kendi haline bırakma yani.Daha iyiye kendi kendine dönmez hiçbir şey çünkü. Yardım al.Bol şans ve yalnız değilsin unutma.

ben boyle devamli bayilan tipleri hic inandirici bulmam..nörolojik muayene olun

Geçenlerde durup duruken saçma sapan bişiy düşündüm ,iş yapıyorum o arada...kötü bişiyler..bir anda anı yaşadım kalbim hızlı hızlı atmaya başladı.yoğun bir kötü his
Ayyy dedim kendi kendime noluyor manyakmısın ...gerizekalı... eşim konuştuğumu duydu yanıma geldi...gelde açıklama yap şimdi...bi tek gerizekalıyı duymuş anlamış...😂😂😂
Sakin olun bir destek alın ...geçecek hepsi..

Bir işle meşgul müsünüz?
kendinizi meşgul edecek bir şeylerle ilgilenin zamanla azalabilir,azalmazsa farklı bir dr.a danışın.

Anksiyete bozukluğuna benziyor yaşadıklarınız. Hayatımın büyük bir kısmını anksiyete ile geçirdim ama sonrasında psikoterapi ile atlattım çok şükür. Şuan gayet iyiyim. Bence iyi bir psikolog bulup ona gidin. Size en iyi gelecek şey bu

Sanki uzun zaman sıkıntılarınizi bastırmış icinizde yaşamış şimdi de bu duygu olur olmaz farklı şekillerde dışarı taşıyor gibi geldi.yanılıyor da olabilirim.ancak sorunun daha da koklesmemesi için bir yardım alin bence

Back
X