mrb arkdaşlar bir buçuk yıllık bir evlilğim var ve çocuk istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum çünkü eşimde otokontrol denen olay yok yani sinirlendin mi çok kötü oluyor kesinlikle kimseyi dinlemiyor tamm sinrlendği şeylerlere herkes sinirlenir ama eşimde daha fazla ve o sinirlendğinden açıkçası çok korkutuyo bana zarar vermiyo ama her kime sinlrendyse ağzından çıkanı kulağı duymuyo bugün adamın birnie çok sinlrennmiş bir de alkol almış eve geldi sinrlendi sonra çıktı balkona avazı çıktığı kadar bağırdı çağırdı küfür etti tehtit etti seni keserim doğrarım mahallede herkes balkona çıktı ilk defa bu kadar büyük oldu bende insanlara rezil olduğumuzu düşünp çok utanıyorum ve evlilğimn geleceğinden de tedirginim...........
kızdığında yada sinlrendğinden sen beni sakinletrmedim engel olmadın bi şey demedin diye sonradan çıkışıyor ama o durumda gözü hiç bi şeyi görmüyor sonra pişmano oluyo sürekli sanki kendini ispat etme çabasında mı bilmiyorum psikoloğga git diyorum gitmiyo....var mı benim gibi sinrli eş böylesinden baba olmaz diye düşünüyorum...
kızdığında yada sinlrendğinden sen beni sakinletrmedim engel olmadın bi şey demedin diye sonradan çıkışıyor ama o durumda gözü hiç bi şeyi görmüyor sonra pişmano oluyo sürekli sanki kendini ispat etme çabasında mı bilmiyorum psikoloğga git diyorum gitmiyo....var mı benim gibi sinrli eş böylesinden baba olmaz diye düşünüyorum...