• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirli erkeğe nasıl davranmalı

Koşarak uzaklaşmalı..
Ayrıl demeyin demişsin,
O zaman sus ve otur yiyecegin dayakları bekle..

Kızlar erkek arkadaşımla ilgili bir sıkıntım var. Geçmişte ağır anti depresanlar kullanmış biri şu an kullanmıyor , doktor tavsiyesi olmadan bırakmış ve asla kullanmayacağını söylüyor. Tekrar ilaçlarına başlama konusunda da ikna olmaz. Ama çok sinirli ve gergin en ufak şeyi büyütüp mesele haline getiriyor , ben hep alttan alıyorum, ama bende bu durumdan hoşnut değilim. Ben ondan hemen vazgeçmek istemiyorum, bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı ( ayrıl demekten başka) ona nasıl yaklaşmalıyım?

Tedavi kabul etmeyen birini rehabilite edemezsiniz bunu kabullenin
Hep alttan almakla geçmez hayat
Öfke kontrolü olmayan bir insanla geçim olmaz

insan böyle bir adamdan sevgiliyken niye ayrılmak istemez ki..ben de buna şaşırıyorum. herşey belli. bu tiple evlilik olsa ne olur nasıl baba olur azıcık düşünmek yeterli aslında

Bende kocan sandım ayrıl gitsin. Sevgiliyken daha bu kadar alttan alıyorsan çok yorulursun ilerde

adamın kendini düzeltmedikten sonra ne dememizi bekliyorsunki.. sinirliyse nereye kadar sabrediceksin.
bizim evde de var aynısından. yakında yer tekmeyi

sinirlendiği, kızdığı şeyleri yapmıcaksın. hareketlerine, tavrına, sözlerine dikkat etceksin. oturup kalkmasını bilceksin. O kızınca da hak ettim bunu diceksin. susup oturcaksın

Back
X