sinirli esim ve yipranan ben

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
Arkadaslar merhaba...
sorunum esimle. Oyle cok buyuk sorunlarimiz yok. Ama kucuk seyleri buyutmeyi ikimiz de iyi basariyoruz.
Soyle soyleyeyim esimle ara sira tartismalar yasiyoduk. ama bu son zamanlarda sıklasmaya basladi. Esim normalde sevdigini sıklıkla soyleyen, iyi kalpli, sakaci, bazen romantik, herkes tarafindan cok sevilen ve cabuk sinirlenen biri.ama siniri anlik. 5 dk sonra neye sinirlendigini bile unutur bazen.
Ama sinirlendiginde gozu bisey gormez. Sanki kelimelerini canimi acitmak icin itina ile secmis oluyor.icinden gelmeyerek soyledigini cok iyi biliyorum, siniri gecince kendi de itiraf ediyor ama is isten gecmis oluyor.
bende cabuk sinirlenen biriyim ayni esim gibi hemen parlar hemen sonerim. Bu zamana kadar idare etmisiz ama bu son zamanlarda cok sık tartisir olduk.
Asil sorunum da su tartistiktan sonra ben sakin kalmaya calisarak yumusak ses tonuyla konusup sorunumuzu cozemeye calisirim.kendisi Her zaman arkasini doner cekil basimdan, konusacak birsey yok, ben boyleyim degismem vb. Sacma cumleler kurup beni de sinirden aglatmayi basarir. geceleri ben uyurkende (uyudugumu sanarken) sarilir oper canim bitanem der bazen konusur tabi uydugumu sandigi icin. Sabahta aksam ki gibi surat asar gider isine. iki gune kalmaz birsey olmamis gibi davranmaya baslar e ben de kin tutamam bir konusmazsam ikinciye unutup konusmus olurum. Suclu olsa da ozur filan kolay kolay dilemez.
beni sevdiginden eminim bende onu seviyorum. ama boyle davranarak beni cok uzuyor bunu soyluyorum kendisine biliyor.eskiden olsa karsisinda aglamama dayanamazdi simdi hic umrunda bile degil.konusarak sorunlarin cozulecegine inanmiyor. Napacagim nasil davranacagim bilmiyorum. sorunlarimi kimseye anlatan biri degilim o gun cok tartismis olsak moralim iyi bile olmasa cevremdekilere hic belli etmemeye calisirim. kimse daha birgun kavga ettigimizi duymamistir annem bile. Esimde ayni benim gibi oda kimseye belli etmez.
Bu yuzden size sormak istiyorum ne yapmam lazim nasil duzelir aramiz.
cok buyuk sorun olsa tamam diyecegim ama ufak seyler yuzunden evliligimizin yipranmasina dayanamiyorum. Lutfen akil verin...

bence bu huyunu biliyorsanız o bağırırken başka odaya geçin ..Sürekli zır zır ağlamayın çünkü erkeklere belli bir yerden sökmüyor o ..Ve bir kere adamakıllı konuşun kendisine çeki düzen versin ..

Sen sorunu hemen konuşup çözmekten yanasın, o ise bekletmekten yana.
Sinirliyken git başka odaya konuşmayı ertele.

Hep önünde ağlama mesela bunu sık gördüğü için etkilemiyordur artık.

Ve o bir şey olmamış gibi konuşuyor diye sen de uyum sağlama, kırgınlığını belli et.
Az konuşarak, soğuk davranarak..

Özür dilemeyi bilmez diye kendin olmaktan çıkman anlamsız.
O öyleyse sen de böylesin.

Biraz sen vereceksin biraz o ki mutlu olabilesiniz.

Sabırla anlat ona. Anlıyorlar 2 sene kadar sonra.

Benim eşim 3 gün beklemek yerine hemen gelip alır gönlümü, özür diler artık.
Çünkü başka türlü konuşmuyorum kin tutuyorum ve vaktinde gönlümü almadığı için
3 gün sonra gelen özrü de hemen kabul etmiyorum.

Bunun daha zor olduğunu görünce değiştirdi kendini.

Dediğim gibi kararlı olmalısın.

madem beklemeyi seviyo canım sende olaylar soğuyunca git yanına konuş yada sen beklicen o gelcen böyle böyle halledin ....

benim esimde ayni sizin esiniz gibi..ilk baslarda bende gidip konusmaya calisirdim filan..ama daha ters teperdi,adam tartismadan sonra rahat birakilmak istiyor..
ve bigun bana sunu dedi..`sen bana siddet uyguladiginin farkinda misin?`
neden diye sordum..
ona gore birine dusuncelerini(bu ozur dahi olsa) zorla dayatmak siddettir..konusmak istemiyorum havam olmuyor tartistiktan sonra dedi..
ben ogun bugun kesinlikle tartisma sonrasi yanina yaklasmam..
2 saat sonra yanima hicbisey olmamis gibi gelir..en gec sabaha gulleri acmis olarak uyanir..
birakin varmayin ustune..

bence bu huyunu biliyorsanız o bağırırken başka odaya geçin ..Sürekli zır zır ağlamayın çünkü erkeklere belli bir yerden sökmüyor o ..Ve bir kere adamakıllı konuşun kendisine çeki düzen versin ..

Haklisiniz ama ister istemez konusurken gozyaslarim akmis oluyor elimde degil. Cak sulu goz degilimdir hayatta baskasinin yaninda aglayamam annemin bile. Ama esimin karsisinda elimde olmadan akiveriyor yaslar. Bazen konusuyoruz ikimizde anlasiyoruz davranislarimiza dikkat edecegiz diyoruz. O birsey soyluyor bende dayanamiyorum yine basa donuyoruz.

Sen sorunu hemen konuşup çözmekten yanasın, o ise bekletmekten yana.
Sinirliyken git başka odaya konuşmayı ertele.

Hep önünde ağlama mesela bunu sık gördüğü için etkilemiyordur artık.

Ve o bir şey olmamış gibi konuşuyor diye sen de uyum sağlama, kırgınlığını belli et.
Az konuşarak, soğuk davranarak..

Özür dilemeyi bilmez diye kendin olmaktan çıkman anlamsız.
O öyleyse sen de böylesin.

Biraz sen vereceksin biraz o ki mutlu olabilesiniz.

Sabırla anlat ona. Anlıyorlar 2 sene kadar sonra.

Benim eşim 3 gün beklemek yerine hemen gelip alır gönlümü, özür diler artık.
Çünkü başka türlü konuşmuyorum kin tutuyorum ve vaktinde gönlümü almadığı için
3 gün sonra gelen özrü de hemen kabul etmiyorum.

Bunun daha zor olduğunu görünce değiştirdi kendini.

Dediğim gibi kararlı olmalısın.

Evet o sinirlendiginde genelde baska odaya gider veya beni duymazliktan gelir o boyle yaptikcada ben cok sinirlenirim. Baska odaya gitmesini amlarimda duymazliktan gormezLikten gelmesine tahammul edemiyorum. Bu sefer daha cok tartisiriz.

dedigim gibi hic kin tutamam. Ama soguk davraniyorum oda benle konusmaya calisir ki bu onun icin ozur gibi biseydir bende soguk konusursam bana hep aynisin degismezsin sen diye tersleyip iyice uste cikmaya calisir. Yani nasil davranacagimi sasirmis durumdayim.

benim esimde ayni sizin esiniz gibi..ilk baslarda bende gidip konusmaya calisirdim filan..ama daha ters teperdi,adam tartismadan sonra rahat birakilmak istiyor..
ve bigun bana sunu dedi..`sen bana siddet uyguladiginin farkinda misin?`
neden diye sordum..
ona gore birine dusuncelerini(bu ozur dahi olsa) zorla dayatmak siddettir..konusmak istemiyorum havam olmuyor tartistiktan sonra dedi..
ben ogun bugun kesinlikle tartisma sonrasi yanina yaklasmam..
2 saat sonra yanima hicbisey olmamis gibi gelir..en gec sabaha gulleri acmis olarak uyanir..
birakin varmayin ustune..

Bir ara oyleydi aksamina cicek almis gelmis oluyordu sonra nasil boyle degisti anlamadim.

Haklisiniz ama ister istemez konusurken gozyaslarim akmis oluyor elimde degil. Cak sulu goz degilimdir hayatta baskasinin yaninda aglayamam annemin bile. Ama esimin karsisinda elimde olmadan akiveriyor yaslar. Bazen konusuyoruz ikimizde anlasiyoruz davranislarimiza dikkat edecegiz diyoruz. O birsey soyluyor bende dayanamiyorum yine basa donuyoruz.

şimdiye kadar kendinizi tutamadınız ve bir faydasını görmediniz ..Ben bir yerde okumuştum ,eğer eşlerden biri sinirli ise ,ona cevap vermeden içinden 10 a kadar sayıp,derin nefesler alıyormuşuz ..Yahut başka bir odaya geçip,ya da evden çıkıp bir hava alıp dönmek gibi çözümler..
Bir daha küsüp sizi ağlatmasına müsade vermeyin,seni son kez uyarıyorum böyle yaparak ilişkimize zarar veriyorsun,böyle devam edersen eskisi gibi olmayacak hiçbir şey diyin..Adamda biraz kaybetme korkusu olsun..Heee ben trip atarım bu da dayanamaz gelir barışır gibi izlenim vermeyin ..Zaten niye böyle düşünürler anlamam..

şimdiye kadar kendinizi tutamadınız ve bir faydasını görmediniz ..Ben bir yerde okumuştum ,eğer eşlerden biri sinirli ise ,ona cevap vermeden içinden 10 a kadar sayıp,derin nefesler alıyormuşuz ..Yahut başka bir odaya geçip,ya da evden çıkıp bir hava alıp dönmek gibi çözümler..
Bir daha küsüp sizi ağlatmasına müsade vermeyin,seni son kez uyarıyorum böyle yaparak ilişkimize zarar veriyorsun,böyle devam edersen eskisi gibi olmayacak hiçbir şey diyin..Adamda biraz kaybetme korkusu olsun..Heee ben trip atarım bu da dayanamaz gelir barışır gibi izlenim vermeyin ..Zaten niye böyle düşünürler anlamam..
Zaten bende bi ic cekiyorum 10a kadar sayiyorum da oyle sakincene konusalim diyorum yoksa bende sinirlenince bagirip cagiririm :KK48:
bugun ciktim disari arkamdan kac kere aradi acmadim yanimdaki eltimi aradi tabi o durumu bilmedigi icin vermd telefonu diyemedim aldim soguk konustum.
simdi kendisi yok evde birazdan gelir. surat asip umrumda degilmis gibi oturacagim ama boyle nereye kadar konusmaktanda anlamiyo ki. Ben onunla konusmaya calistikca o beni pesinden kosturdugunu saniyor herhalde :KK11:

evlilik terpistine gidin eşiniz istemezse siz tek gidin çok fayda görürsünüz size daha bilimsel çözümler üretir

Zaten bende bi ic cekiyorum 10a kadar sayiyorum da oyle sakincene konusalim diyorum yoksa bende sinirlenince bagirip cagiririm :KK48:
bugun ciktim disari arkamdan kac kere aradi acmadim yanimdaki eltimi aradi tabi o durumu bilmedigi icin vermd telefonu diyemedim aldim soguk konustum.
simdi kendisi yok evde birazdan gelir. surat asip umrumda degilmis gibi oturacagim ama boyle nereye kadar konusmaktanda anlamiyo ki. Ben onunla konusmaya calistikca o beni pesinden kosturdugunu saniyor herhalde :KK11:

biraz pohpohlanarak büyütülmüş herhalde ,paşa ..Arkandan arıyor ise sensiz de duramıyor :KK70: Bence bu kez biraz kastır ,o konuyu açana kadar da bir şey deme ..Ne trip atar gibi ne kavga edecek gibi ama biraz mesafeli ,biraz soğuk..Kolay gelsin off valla zor bunlarla uğraşmak :KK70:

biraz pohpohlanarak büyütülmüş herhalde ,paşa ..Arkandan arıyor ise sensiz de duramıyor :KK70: Bence bu kez biraz kastır ,o konuyu açana kadar da bir şey deme ..Ne trip atar gibi ne kavga edecek gibi ama biraz mesafeli ,biraz soğuk..Kolay gelsin off valla zor bunlarla uğraşmak :KK70:
Yok canim ya pohpohlanmamis garibim aksine kucuk yasta calismaya baslamis.
Off off gercekten ugrasmak cok zor bu erkek türüyle.evde degil suanda gelmedi daha adim gibi eminim arayip nerdesin diye sormami bekliyor ama yapmayacagim. Hatta ayri yatmayi dusunuyorum bu gece.

Yok canim ya pohpohlanmamis garibim aksine kucuk yasta calismaya baslamis.
Off off gercekten ugrasmak cok zor bu erkek türüyle.evde degil suanda gelmedi daha adim gibi eminim arayip nerdesin diye sormami bekliyor ama yapmayacagim. Hatta ayri yatmayi dusunuyorum bu gece.
ooooo yok yok ayrı yatmak yok ..Ne kadar kızgın olursan ol ayrı yatma ,bu yanlış bir davranış ..Saatte 9 oldu nerde bu adam :KK66:

ooooo yok yok ayrı yatmak yok ..Ne kadar kızgın olursan ol ayrı yatma ,bu yanlış bir davranış ..Saatte 9 oldu nerde bu adam :KK66:
Biliyorum cok yanlis davranis ama gunduz konusmayip gece bisey olmamis gibi sarilip uyumasi sinirlerimi iyice bozuyor. Saat 9 ama aramami bekliyor daha cok bekler :KK14:

Biliyorum cok yanlis davranis ama gunduz konusmayip gece bisey olmamis gibi sarilip uyumasi sinirlerimi iyice bozuyor. Saat 9 ama aramami bekliyor daha cok bekler :KK14:

hımmm bence de arama ..Hatta eve geldiğinde seni olduğundan fazla neşeli bulsun ama ona karşı değil :KK66: Yatarken de ver o zaman battaniyesini yastığını takılsın ..Düşünme koltuğunda düşünsün de aklı başına gelsin :KK47:Düşünme paspası için yaşı fazla :KK45:

hımmm bence de arama ..Hatta eve geldiğinde seni olduğundan fazla neşeli bulsun ama ona karşı değil :KK66: Yatarken de ver o zaman battaniyesini yastığını takılsın ..Düşünme koltuğunda düşünsün de aklı başına gelsin :KK47:Düşünme paspası için yaşı fazla :KK45:
:KK53: ben o yontemi oglum icin uygulamayi dusunuyordum babasina kismetmis :KK45:
dedigim gibi sucunu farkinda olsa bile kendi bildigi gibi davraniyor

Esim geldi.
Zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim cikmam lazim iyi geceler...

X